Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 291 (5498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucrări

În Volovăţ au fost finalizate investiţiile în modernizarea unui drum şi a clădirii dispensarului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, prefectul judeţului, Florin Sinescu, şi deputatul de Suceava Alexandru Băişanu au participat miercuri, 11 decembrie a.c., la inaugurarea lucrărilor de modernizare a unui drum comunal pe o lungime de 800 de metri, precum şi a clădirii dispensarului medical. La inaugurare a fost prezent şi primarul comunei Volovăţ, Ioan Vicol, care a ţinut să precizeze că cele două investiţii au fost finanţate din bani de la bugetul local.

Prezent la acest eveniment, președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a remarcat în mod special dezvoltarea comunei Volovăț din ultimii ani, prin construcția a numeroase case, astfel încât se impunea şi modernizarea clădirii dispensarului medical.

„Este foarte important să avem aici medici de specialitate, este foarte important să avem servicii medicale într-o clădire modernă cu toate dotările necesare, precum și această completare cu partea de drum comunal este la fel de binevenită. Vreau să vă spun că, în calitatea mea de președinte, voi fi întotdeauna lângă dumneavoastră, vom încerca în limita bugetului să asigurăm sumele necesare, astfel încât proiectele care sunt în continuare în derulare să fie dezvoltate”, a spus Nechifor.

El a subliniat că localitatea Volovăț este printre puținele comune din județul Suceava, poate și din țară, care au în zona centrală foarte mult teren care aparține primăriei. Cătălin Nechifor a remarcat că acest lucru înseamnă că locuitorii din Volovăț ar putea dispune, în scurt timp, de o infrastructură deservită de servicii publice calitative.

„În viitorul apropiat, mergând pe fonduri europene, să discut direct cu domnul primar, cu Consiliul Local, să încercăm să gândim un proiect strategic pentru comunitatea din Volovăț, la fel cum va fi necesar să vorbim cu toți primarii din județ. Avem la dispoziție într-adevăr sume de bani importante în 2014, veștile sunt bune, și am discutat săptămâna trecută cu ministrul Fondurilor Europene. Cred că avem capacitatea să cheltuim acești bani cu cap, cu rațiune, cu inteligență, să ne focalizăm pe proiecte cu adevărat importante. Cred că a venit momentul să ne focalizăm pe aceste localități care, timp de mulți ani, au fost lăsate cumva la marginea orașului sau mai puțin dezvoltate, pentru că și aici trăiesc oameni care plătesc taxe și impozite și dreptul lor la dezvoltare este egal față de toți cetățenii din România”, a spus şeful administraţiei judeţene.

La rândul său, prefectul Florin Sinescu a apreciat că în comuna Volovăț autoritățile locale au rezolvat o nevoie cerută de către comunitate prin construcția celor două obiective de investiții.

„Este un lucru important că s-a realizat această investiție într-un timp scurt, la standardele cele mai înalte, prin ceea ce înseamnă această construcție. Având o oarecare legătură cu această zonă, îmi amintesc că, de la Rădăuți până la Volovăț, cu ani în urmă erau aproximativ patru kilometri de câmp. Acum vorbim de faptul că localitatea Volovăț este unită de municipiul Rădăuți deoarece există dezvoltare”, a spus Sinescu.

La inaugurarea celor două investiţii au mai fost prezenţi consilierii județeni Mihai Grozavu și Constantin Boliacu, primarii din localitățile învecinate, precum și locuitori ai comunei Volovăț.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În Volovăţ au fost finalizate investiţiile în modernizarea unui drum şi a clădirii dispensarului.
 Vizualizări articol: 1463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
În Volovăţ au fost finalizate investiţiile în modernizarea unui drum şi a clădirii dispensarului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei