Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 291 (5498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Voiculescu: Băsescu anunţa că s-a înţeles cu Antonescu să mă bage la închisoare

Vineri, 13 Decembrie 2013 (13:45:49)
Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, afirmă, "vineri, pe blog, că preşedintele Traian Băsescu anunţa, joi seară, că "s-a înţeles cu Antonescu" să îl bage pe liderul conservator la închisoare."Aseară, în cadrul unei emisiuni televizate, Traian Băsescu a declarat că Antonescu nu a sprijinit legea amnistiei ca semnal pentru Dan Voiculescu. Apreciez sinceritatea lui Băsescu când anunţa că s-a înţeles cu Antonescu să mă «bage» la închisoare, ca şi cum ei doi ar hotarî acest lucru, nu instanţele de judecată. Apreciez onestitatea cu care anunţa instanţele de judecată că sunt un «viitor puşcăriaş», sugerându-le să se conformeze viziunii sale", scrie Voiculescu pe blog.Potrivit acestuia, "preşedintele Pinochio" a revenit şi la vechea "obsesie" cu patronii de presă."Când spune că «un politician nu trebuie să se dea pe mâna patronilor de presă», Traian Băsescu, evident, minte. Vreau să-i amintesc întâlnirea de la Crowne Plaza când se căciulea la mine să apară la Antena 1 ca şi candidat la Primăria Capitalei. Sau când îl ruga pe Marius Tucă să ne întâlnim la Taverna Sârbului. Ori scena în care îmi explica servil să nu mizez pe un «cal mort» (Tăriceanu) şi să fac pact cu el. Cele de mai sus sunt fapte, nu vorbe, întâmplate, nu imaginate. Iar dacă Preşedintele Masaverde mai are un pic de onoare, îl invit să le recunoască. Referitor la «albia de porci» despre care vorbeşte Traian Băsescu, precizez că în «albia de porci» te bagi singur, nu te bagă nimeni", mai scrie Voiculescu.Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că nu a fost o presiune mică din partea lui Dan Voiculescu pentru Legea amnistierii şi graţierii, ci o presiune consistentă, atât pe Crin Antonescu, cât şi pe Victor Ponta.Traian Băsescu a explicat la "Adevărul Live" că parlamentarii au introdus şi amnistia, pe lângă graţiere, pentru a acoperi şi viitorul. "Voiculescu este un viitor puşcăriaş. Cel puţin aşa cum arată prima instanţă, cu cinci ani. Nu a fost o presiune mică din partea lui Voiculescu pentru această lege cu amnistia şi graţierea, ci o presiune consistentă, în mod cert pe ambii lideri, şi pe Ponta, şi pe Antonescu", a spus Traian Băsescu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voiculescu: Băsescu anunţa că s-a înţeles cu Antonescu să mă bage la închisoare.
 Vizualizări articol: 1134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voiculescu: Băsescu anunţa că s-a înţeles cu Antonescu să mă bage la închisoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei