Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 291 (5498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Daruri

Mii de copii au primit cadouri de Moș Nicolae în cadrul unei ample campanii a deputatului Balan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mii de copii au primit cadouri de Moș Nicolae constând în dulciuri, fructe, jucării și sucuri în cadrul unei ample campanii desfășurate de președintele Organizației Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan. Balan a anunțat, într-o conferință de presă, că acțiunea demarată în data de 5 decembrie în cartierul Burdujeni a fost finalizată ieri, la Grădinița „Jean Bart” din Ițcani. El a menționat că pachete cu cadouri au primit toți preșcolarii și școlarii din localitățile colegiului său electoral, Adâncata, Pătrăuți, Mitocu Dragomirnei, Ipotești, Salcea și cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, acolo unde acțiunea are o tradiție de șase ani. Balan a amintit de cele două mari acțiuni desfășurate în municipiul Suceava, în Burdujeni și în parcul „Trei Bărboși”, unde mii de copii au primit daruri de Moș Nicolae și unde au avut loc spectacole în care au evoluat Andreea Chisăliță, Valentin Bertea, Grupul „Străjăncuța” din Straja, Grupul „Balada” din Fălticeni și corul Seminarului Ortodox.

„Au fost acțiuni care nu s-ar fi putut derula fără sprijinul colegilor noștri din Biroul Permanent Local, fără sprijinul colegilor din organizațiile de tineret, de femei, de pensionari și în mod special al organizației oamenilor de afaceri. Le mulțumesc foarte mult pentru că au contribuit cu toții, în măsura posibiltăților”, a spus Balan.

El a amintit și de acțiunile organizate de femeile democrat-liberale, dar și de organizația de pensionari la Mănăstirea Cămârzani, la Căminul de bătrâni „Sf Ioan” de la Suceava și la Căminul de bătrâni „Sf. Andrei” din Fălticeni. Pe lângă acțiunile la aceste lăcașuri, a spus Balan, femeile democrat-liberale au mai dus pachete acasă unui număr de 60 de familii aflate în dificultate.

„Au fost niște acțiuni care au trezit bucurie, au trezit bucuria copiilor care, lipsiţi de făţărnicia, uneori, a celor mari, au primit cu bucurie, cu inima deschisă aceste cadouri care poate nu au fost pe măsura așteptărilor tuturor, dar au fost făcute cu multă dăruire, cu multă implicare şi cu mult suflet. Avem colegi care au salarii de 8-12 milioane de lei vechi și care din puținul lor au contribuit cu toții la strângerea fondurilor necesare acestor acțiuni. Le mulțumesc foarte mult celor care au participat”, a încheiat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de copii au primit cadouri de Moș Nicolae în cadrul unei ample campanii a deputatului Balan.
 Vizualizări articol: 1063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mii de copii au primit cadouri de Moș Nicolae în cadrul unei ample campanii a deputatului Balan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei