Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 291 (5498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supărare

Partidul Mișcarea Populară amenință cu manifestații de stradă la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizația Județeană a Partidului Mișcarea Populară, prin vocea președintelui Corneliu Popovici, a criticat modificările aduse Codului Penal în sensul ca parlamentarii și baronii locali să nu mai poată fi anchetați și cercetați pentru furt, trafic de influență, abuz și luare de mită. Corneliu Popovici a declarat că Partidul Mișcarea Populară Suceava se solidarizează cu majoritatea cetățenilor din județ indignați de faptul că parlamentarii au votat ”o lege care îi apără pe hoți și pe corupți”.

”Credem cu tărie că prin alegerea într-o demnitate la nivel central sau local trebuie să îți asumi o responsabilitate față de cetățenii care ți-au dat votul. Însă, la un an de la alegeri, constatăm că parlamentarii s-au preocupat numai și numai de legi care să le protejeze propria persoană, averile dubioase și sferele de influență, în dispreț față de cetățenii din această țară. Această lege a hoților inițiată și votată de USL arată fața hidoasă și antinațională a actualei puteri. Domnilor parlamentari USL! Când aveți de gând să dați legi în folosul românilor, şi nu doar în interes personal?”, a spus Popovici.

El le cere public parlamentarilor suceveni ai USL care au votat pentru ”legea hoților și corupților” să vină în fața oamenilor și să le explice clar motivația votului lor. ”Față de acestă situație, Organizația Județeană a Partidului Mișcarea Populară Suceava își propune să sancționeze acest grav derapaj democratic prin acțiuni de protest, inclusiv manifestații de stradă, pentru că nu putem asista impasibili la atacul asupra statului de drept și la abuzurile actualei puteri”, a mai spus Corneliu Popovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Partidul Mișcarea Populară amenință cu manifestații de stradă la Suceava.
 Vizualizări articol: 2431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Partidul Mișcarea Populară amenință cu manifestații de stradă la Suceava4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Numarul... trimis de
(13 dec 2013, 11:31:47
ESTI SUPARAT CA ULTIMA DATA LA VOTARE NU TIAI FACUT TREABA IN 10 SECTII ?
2.   * trimis de
(13 dec 2013, 12:06:53
kiss botos ca o fetiţă ce s-a aşezat pe un bondar
nenea ăsta va face un miting joi (după miercurea ciuc)laughing
deocamdată stă cu ochiu pe ciolan ( aşea, pândar)
aşteptând ( până la marea "încarnare" ) un cât de mic ciubuc

mă sparg de râs !laughing când văd cât e de ridicol totul
cum se decuplează neruşinarea de la involuţia umană
.. paternele de creaţie politică-mi dau sentimentul
că ne-am golit ( de idei) pe interior şi-am rămas doar blană

uăi Popovici ( sau...domnu' ) vorbeşti cu un plictis suveran
că-mi dau lacrimile şi de râs şi de plâns, concomitent
crezi (chiar şi 1% ) că-l vei scoate-n stradă pe sucevean
să te vâre la ciolanul ... la care eşti acum atent ?laughing

2.1  RE: * trimis de
(13 dec 2013, 12:18:41
Esti bun ABCDAR. As fi prins insa, ca si intrebare, daca o sa mearga acest USARNIC (a se vedea sarcinile lui de serviciu cand era mare sef, respectiv deschisul si inchisul usilor dupa mai mari PDL-ului) sa deschida si sa inchida usa celor 10-20 de sucevenicare vor veni la asa zisul miting si aia rude probabil de-ale lui.
3.   Tactica bolșevikă a acaparării agorei trimis de
(13 dec 2013, 12:14:20
1. Modificările Aduse Codului penal sunt niște mișculații ale unor potlogari penali. PUNKT.
Însă, acești șmecherași ca individul de mai sus, foști posesori de carnete de partid ce rivalizează culorile spectrului lumii albe, AR TREBUI STUCHIȚI ÎNTRE OCHI.

Dacă manifestațiile antiguvernamentale din iarna lui 2011/2012 au fost confiscate de o mână de pușlamale populiste, ei bine, aceeași manevră de sufocare prin căpușare o practică și „iluștrii” liftieri ai Noii Albă ca Zăpada. Ce contează că actualele proteste sunt ale moșnegilor și babelor de la pungești? Ale indignaților ecologiști aparținând întreg spectrului social. Ale cetățenilor neimplicați politic și care se simt amenințați de grațierea și eliberarea pe ulițele patriei a circa 50.000 de infractori versați.
Nu, nenică! După modelul Useliștilor (nechifor, băișanu, haramsim, etc, ejusdem farinae) care veneau cu beamweul în față la Prefectură să-i aducă ceai lui Spetcu&Co, și pârâții dalmațieni din mișcarea po**lii mele adoptă tactica vâscului. Se pliază pe un stejar, pe un gorun viguros din trupul căruia începe să sugă sevă nemeritată.
Măcar de-ar fi aducători de noroc asemenea vâscului! Însă pentru totala ineficiență a unor asemenea exemplare demagogice – demonstrată de istoria ultimilor 24 de ani – cred că mai nimerit ar fi comparația cu modul de trai parazit al altor exemplare biologice, aparținând regnului animal: căpușa, păduchele, puricele.

Tovarășe popovici, alo! Așează-te liniștit la locurili tali!
Sau, dacă vrei, ia-ți nevasta și cei 4-5 asociați veroși, jinduitori la ipotetice ciolane, ȘI IEȘI ÎN STRADĂ, NENICULE! Hai să-ți vedem lungimea și grosimea … acțiunii politice!
Lasă abureala plierii peste un curent de opinie și atitudine civică deja existent și generat de factori independenți de interesele voastre mizerabile .
4.   Pî Sî trimis de
(13 dec 2013, 12:20:03
Îți mai aduci aminte BLATUL ordinar de la parlamentarele din 2008?
Ce erai atunci?thinking
surprise Uăi, da nu ereai FESENIST DE DREAPTA! Ereai FESENIST DE STÂNGA, adică bolșevik piesiedist!
NU ȚI-E RUȘINE OBRAZULUI,TOVARĂȘE popovici?
Fă iute trei pași inapoi, marsch! și lasă în locul tău UN TÂNĂR capabil, cu mintea curată și conștiința nemaculată de apucăturile moscovite.
5.   Dobi MEGINGJORD iar ai primit ordin pe unitate ? trimis de
(13 dec 2013, 13:14:35
Ce caterinca diversionista e in argumentatia ta purulenta. Puti in limbaj a pufoaica de mosneag cordit in rele. Bei smenarilor asta e tactica voastra de izmene maro. Bestiile Pdl securiste nu “a fost buni”, astia de acum “nu e buni”, aceesi mizerie. Si omu simplu isi baga mielu in ea de tara si lasa loc extremistilor care de fapt santeti tot voi pedelistii securisti acum coafati in ecologisti, populari si alte fractiuni securiste. Pe voi securistii care ati impuscat prin buzunarele paltoanelor pe amaratii aia in decembrie 89 ca sa fie revolutie nu lovitura de stat arza-v-ar focu de criminali.
6.   T L M S O trimis de
(13 dec 2013, 14:14:51
Ai un mail la redacție. Procedează.
Termen: ora 15.10.
7.   Pentru unii MUMĂ, pentru alții CIUMĂ trimis de
(13 dec 2013, 14:43:47
„Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:
1. SĂ SE REFERE DOAR LA ARTICOLUL la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, FĂRĂ INJURII, CALOMNII, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
[…]
NERESPECTAREA REGULILOR MENȚIONATE MAI SUS VA DUCE LA ȘTERGEREA COMENTARIILOR, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.”
8.   Aceasta este o știre! trimis de
(13 dec 2013, 15:11:50
Alertă răpire copil

O minoră în vârstă de aproximativ 11 ani a fost răpită din municipiul Suceava.
Minora a fost răpită de mai mulți autori necunoscuți de pe Strada Tudor Vladimirescu nr.5, în dreptul Școlii Gimnaziale nr. 1 din localitate. Puținii martori oculari ai evenimentului au relatat că un număr de 3 persoane necunoscute, de constituție atletică, cu fețele acoperite cu cagule și vorbind un idiom slavon, au imobilizat-o pe numita Clara-Demetra A. și s-au deplasat pe strada Mitropoliei înspre direcția Parcului de lângă Casa de Oaspeți Suceava.
-----
Update ora 15.10: Surse din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră au relatat că un autoturism înmatriculat în Ucraina, avându-i ca ocupanți un număr de 3 persoane masculine însoțite de o minoră, au părăsit teritoriul României prin PCTF Nădlac. Întrucât la câteva minute de la trecerea frontierei de către aceștia a sosit prin fax „Alerta răpire copil” emisă de polițiștii suceveni, s-a dispus informarea omologilor maghiari, simultan cu emiterea unui mandat internațional de urmărire.

9.   MEGINGJORD explica cum se baza groaza in oameni trimis de
(13 dec 2013, 15:32:02
Mult prea pe sadici santeti voi bre. Azi noapte am avut un asemenea vis ceea ce m-a facut sa ma trezesc ingrozit in miez de noapte. Azi am avut ceva retineri sa-ti spun cine esti tu cu adevarat. E straniu , foarte straniu sa vizez ceva cam in stilul stirii prezentate de tine.
10.   Error, bey Guliciuc! trimis de
(13 dec 2013, 15:51:21
Ast' noapte ai avut parte de-o poluție nocturnă.
Ghisai ca BOUL la zâne sidefii și te-ai uns de preaplinul seminal neîmpărtășit.

„Asta-i soarta BOULUI
Ghițăl adult,
Să stea la poarta Noului
Un pic mai mult!”

11.   MEGINGJOR vrea sa spele urmele de la locul faptei trimis de
(13 dec 2013, 16:30:13
Nu i-a iesit diversiunea cu sugestii macabre care face parte din arsenalul amenintarilor premium securiste si acum face pe boul. Se scalambaie din nou sa para mai prost decat e si sa nu i se ia in seama adevaratele metode de delator odios.
12.   „Mama face colăcei... trimis de
(13 dec 2013, 16:55:52
... tata-i de dijurnă la kăkănarul de Suceava.”

Astfel urlă 2 copchii abandonați într-un apartament din Suceava, void să spună că Danco - bouleanul de i-a zămislit din pană de cauciuc, e de dijurnă la cea mai nenorocită fițuică din gubernie, loc din care stă și se râde din spatele LCD-ului ca o fofoloancă de iapă intrată-n călduri.
Doamna Danco se dă cu veverița goală pe pârtia din Vatra Dornei. la ora redactării prezentului mesaj, știri de pe surse ne confirmă faptul că Doamna Danco s-a înfipt cu veverița într-un taraș de huțan vânjos.
(nu ca păcăliciul ei conjugal, despre care știe tot sus-estul Europei că are puța mică)
13.   MEGINGJORD dupa tine potopu trimis de
(13 dec 2013, 17:49:06
Ipochimenu asta debil e coleg in breasla voastra.
14.   T L M S O, băi Porkule ordinar! trimis de
(13 dec 2013, 17:52:34

Ia stai, băi slugoiule obedient, să-ți arăt lumii adevărata ta față de Mârlan parșiv.

LUME, LUME, hai la circ!
Iacătă care-i faza cu știrea în premieră despre țigările dispărute din camera de corpuri delicte a miliției Rădăuți.
Apăi mă trezesc luni, pe la ora 8 și ceva seara, c-un mesaj pe Feisbuc de la … un ilustru căcănar șef din presa suceveană.
Uimirea mi-a fost cu atât mai mare cu cât bouleanul cu cheliuță îmi trecuse ID-ul meu în lista lui de blocări.
Dau click și găsesc cam așa ceva:
(citarea este oarecum aproximativă din memorie, întrucât obișnuiesc să șterg imediat conversațiile efectuate)

„ - Mă poți servi cu o treabă?”
Îi răspund că
„Dacă îmi stă în puterile mele, da. Spune care-i treaba.”

Cam după vreo 2 ore, în preajma ceasurilor 22, revine nemernicul cu amănunte. Cică are o știre în premieră despre niște țigări în valoare de 50.000 de euro, dispărute din camera de confiscări a poliției Rădăuți.
Precizează superficial că informația o are de la o „sursă” internă respectivei instituții, dar că nu o poate valorifica întrucât s-a dat consemn general în județ ca SĂ NU AJUNGĂ NIMIC ÎN PRESĂ. Inclusiv ei – „leaderii galactici ai deontologiei presei print” nu pot utiliza informația întrucât „AU ȘI EI NIȘTE OBLIGAȚII de natură personală” (astă exprimare am reținut-o exact)
Apoi are nesimțitul tupeul să-și dezgolească adevărata față de poltron mizerabil și să-mi spună că ei ar vrea să dezvăluie faptul în presă, dar nu vor să-și strice relațiile cu poliția din județ. Motiv pentru care ar avea nevoie de un terț anonim care să dezvăluie informația ca fiind venită din sursă independentă, pentru ca mai apoi ei să exploateze informația din punct de vedere jurnalistic.
14.1  RE: T L M S O, băi Porkule ordinar! trimis de
(13 dec 2013, 17:53:40
Trecând peste alte amănunte nesemnificative, a rămas stabilit ca eu să public știrea a doua zi, într-un comentariu off-topic inserat în fițuica lor nenorocită, detonând astfel capsa percutantă a investigațiilor jurnalistice.
Ceea ce am și făcut, astfel cum rezultă și din fișierul captură de imagine anexat.

Continuarea s-a văzut: „Deontologii penisului” s-au autosesizat din „sursă publică” și au demarat pregătirea articolului apărut în fițuica lor în ziua de joi – 5 decembrie.
Bineînțeles, cu păstrarea „relațiilor diplomatice” de kamaraderie dintre miliție și kăkănarii scârțangii pe hârtie. (evident că așa s-a și întâmplat, atâta timp cât au găsit un fazan care să le facă lor treaba murdară)

De ce am dat pe goarnă toate acestea?
În primul rând ca să se știe ce non-caracter mizerabil , grobian și poltron zace sub cheliuța asezonată cu mustață de șmecheraș made by Umor.
Apoi ca să se afle care a fost și continuarea „sprijinului” pe care li l-am acordat nemernicilor scârțangii pe hârtie:
după ce le-am cântat din strună la articolul respectiv, postând toată ziua peste 15 comentarii „pro”, ce face o zi mai târziu nemernicul țigan humorean?
După ce s-au văzut cu sacii în căruță, atât el cât și boul celălalt, (mare jurnalist de investigație, de-și zice că-i adjunct dar în fapt un Kăkănar Ordinar) se apucă tâmpiții SĂ ȘTEARGĂ ABSOLUT TOATE COMENTARIILE POSTATE. Aceasta ca o dovadă a obedienței și a servilismului Kăkănarilor față de tovarășii intrasystemici.
Mai mult decât atât, în aceeași zi de vineri, îmi pun interdicție (Ban) pe 2 din conturile de utilizator pe care le foloseam la logarea pe situl lor, iar al treilea este marcat ca sursă spam, deci la fel de inutil.
Asta e!
14.2  RE: T L M S O, băi Porkule ordinar! trimis de
(13 dec 2013, 17:54:40
Îștia sunt deontologii ☭  leaderii de opinie kăkănărească, redactorii cele mai nenorocite și celei mai Vândute fițuici din întreaga presă suceveană. Iar când spun VÂNDUTĂ, nu mă refer la tirajul imprimat sau numărul de exemplare vândute. Nu, nu! E vorba de altfel de vânzare! Cea apostolic încetățenită, scoborâtoare de la IUDA.

Am mai uitat ceva?
A, da! Contul meu de Facebook este IAR blocat de către solicitantul umil din seara zilei de luni.

Concluziile să le tragă fiecare.
-----
p.s. Îmi pare nespus de rău că NU MAI AM arhiva conversației de luni seara, ca să realizez o captură de imagine pe care s-o postez drept probă a verității.
Oricum, cine a ajuns să mă cunoască știe că NU MINT nici măcar cât un vârf de ac.
Cele relatate S-AU PETRECUT ÎNTOCMAI.
15.   Kăkănarilor, trimis de
(13 dec 2013, 17:59:38
Din două - una:
- ori este REGULAMENT AL FORUMULUI și se pune în aplicare NECONDIȚIONAT și FĂRĂ EXCEPȚIE,
- ori ne băgăm ștromeleagul învârtoșat în el regulament și-i dăm tare înainte cu comentarii off-topic, cu atacuri la persoana altor comentatori, cu insultă și calomnie!

16.   Opriți tăvălugul, măi flăcăi! trimis de
(13 dec 2013, 18:03:35
Hăi, Hăi!
17.   Voi securistii pe noi ne credeti cam cretini trimis de
(13 dec 2013, 18:09:41
Cum dreaq asa avalansa de coicidente. Cea mai jegoasa mi se pare cea a barbacotului care era sef la cultura. A fost o diversiune ordinara sa compromita pnl. Bravos Crin ca ai alungat securistu. Ce chestie mestesugita cum a fost el "luptatorul poporului" cum a fost el agresat de manifestantii securitsto-ecologisti si cum era el un simbol in pardid si "la naiba" chiar in momentul cacacios a ales el sa fie altfel. Bravo Crin chiar daca o sa te elimine astia de la felie o sa ramaii OM in ochii mei.
18.   ;) trimis de
(13 dec 2013, 18:11:03
:)):)))astia ce mai vor? Ei stiu pt ce vor sa faca manifestatii?:)))
19.   I pak dau știre domnie voastre... trimis de
(13 dec 2013, 19:09:26
za șfara-n țară că dau reward un bănuț celui ce-mi poate furniza un element concret care să poată duce la identificarea REALĂ și IDENTITARĂ a utilizatorului cu numele „NEAGIGI”.
Adrese de contact: profilurile FB și conturile de e-mail cu extensia com (pe Yahoo mail și Google mail), având ID-urile tazmaniandemoon și tasmaniandemoon.
Mulțumesc anticipat pentru orice fragment de informație menită să-l aducă în fața mea pe acest imprudent guraliv și obraznic.
20.   Liftierul doamnei Udrea trimis de
(13 dec 2013, 19:50:07
După ce PSD a fost dat afară de la guvernare de către PD-L, domnul Popovici a renunţat la funcţia de secretar executiv al PSD Suceava pentru a-şi putea păstra postul de ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Turismului condus de Elena Udrea. Domnul Popovici se bucura că-i poate căra Elenei Udrea mapa, Vuitton-ele, traistele bucovinene şi fiţele, şi că-i poate chema acesteia liftul.Spera că Elena Udrea îi va aranja să devină ambasador. Unul dintr-ăla cu pantaloni cu vipuşcă şi cu şapcă pe care scrie „Ambasador”, antrenat să cheme liftul pentru turiştii cazaţi la cunoscutul hotel din centrul Capitalei.Corneliu Popovici n-a ajuns liftier la „Ambasador”, ci a rămas liftierul personal al Vuitton-elor doamnei Udrea.

21.   Maestrul si Margareta trimis de
(13 dec 2013, 19:51:49
În Maestrul şi Margareta, romanul lui Bulgakov, diavolul îi atrage atenţia responsabilului unui bufet din Moscova anilor '30 că nu există şalău de prospeţimea a doua, ci doar peşte proaspăt sau împuţit. În politica de la noi există şi prospeţimea a doua, şi a treia, încît cei care votează în cunoştinţă de cauză se descurcă mai greu la urne, fiindcă se ţin cu o mînă de nas.
22.   MEGINGJORD sefii tai stiu cine sant eu insumi trimis de
(13 dec 2013, 20:03:58
Dar ei fac mijto de tine pt. ca ai sange de sluga si ejti prost. Si pe bune ....purulentule de ce ai vrea sa te loveasca impudentu ?
23.   Bai MEGINGJORD gandac kafkian maladiv trimis de
(13 dec 2013, 20:15:13
nu stiu cine e nasu in suflet "a lu" radu si laabc" dar am imaginea securita a katerincii lacome de bani si care foloseste inca metode clasice in dezinformare "baiatu rau" -debilu MEGINGJORD si "baiatu bun" abcdar.
23.1  RE: Bai MEGINGJORD gandac kafkian maladiv trimis de
(14 dec 2013, 07:27:24
băţos ( ca Bambi) , firoscos ( tot ca Bambi)happy
o arzi ( la impresie cleptomană ..de idei)
"vorbind" cu tine mă simt tête-à-tête c-un zombi
parfumat ..să nu se simtă izu' de mujdei

mai am şi io câte-o impertinenţă (de bun simţ), însă
nu dau cu arome de nicotină din chiloţi
exprimarea ( băi tontule) nu-i musai să fie "linsă"
nerd mereu.. cât de aproape de porc poţi
23.2  RE: Bai MEGINGJORD gandac kafkian maladiv trimis de
(14 dec 2013, 08:36:04
@JIJEL(?)
Ai rămas cu sechele îngrozitoare după acel 14 martie.
Acum avem și piesele lipsă din puzzle-ul care-ți compune imaginea. Păcat că nu mai sunt în pagină toate comentariile de aseară(ca să vadă și alții cine-mi ești).
Începe să postezi cu ”jijejumamii”, ar fi mai realist.
24.   Jijel, bășina lansată în perete! trimis de
(13 dec 2013, 20:31:00
Cam ăsta e impactul a ceea ce vrei tu să faci.
Nu o să-ți iasă, oricât ai încerca. Poți cel mult să împuți aerul, asta din cauza bălegarului din care te înfrupți cu lăcomie.
Și vezi dacă ”tu însuți” ești pregătit să primești colindători.
25.   Pușlama neobrăzată, trimis de
(13 dec 2013, 20:36:24
MĂ JUR PE TOȚI ZEII MEI PĂGÂNI CĂ O SĂ-ȚI ÎNGHEȚE RÂNJETUL PE CĂPĂȚÂNĂ!
Caracterul benefic al râsului este dat în principal de situarea lui temporală către sfârșitul oricărei narațiuni.
Singura excepție de la această regulă constă în căpățâna de guraliv imprudent, ambalată în cutie de carton și expediată poștal pe adresa Nicolae Bălcescu 1.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei