Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 291 (5498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Gimnastică şi masturbaţie în parlament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De data asta nea băsescu a avut dreptate şi a punctat exact ca un preşedinte de ţară, sancţionând tentativa parlamentarilor puterii de a se pune la adăpost de lege. Servindu-se de o exprimare plastică la care, sincer, nu mă aşteptam de la unul ca el, a observat că parlamentul nu e un butic din Gara de Nord. În consecinţă, parlamentarii nu pot ieşi din categoria funcţionarilor publici, aşa cum le-ar conveni.

Just! Cu observaţia că orice butic din Gara de Nord sau din Gara Dolhasca este cu mult mai respectabil ca adunătura aia de scursuri balonate, plătite de la bugetul alimentat de noi, prostimea.

Singura parte pozitivă a parlamentului român e că funcţionează ca o sală de gimnastică. Un şef dă tonul bodogănind la tribună ceva numit pretenţios „proiect de lege” şi, în totală disciplină, sute de braţe sunt ridicate. Braţul sus, apoi jos, apoi iar sus. Unu, doi, trei, patru ! Burţile se unduiesc în valuri de slană, guşile tremură, respiraţiile puturoase încep să lucreze de parcă ar fi desfundate de un instalator bun. Feţele se înroşesc şi se îmbrobonesc de sudoare, băişanu scapă din galeriile maţelor una gazoasă rău, asemănătoare cu o bombă chimică... petre roman îi preia exemplul, membrii udemerişti nu se lasă nici ei mai prejos, că doar au savurat un gulaş la micul dejun. Apoi toţi se dezlănţuie. De aia pute locul acela în halul în care pute.

Deputaţii şi senatorii numesc gimnastica asta „votare”. Şi zic că ţine de democraţie. Greşeală ! Ceea ce ei fac ţine mai mult de masturbaţie. Habar n-au pentru ce ridică mâna. Habar n-au cât de mult se îndepărtează de ideea de democraţie ceea ce ei fac în buticul ăla.

Una dintre deputatele pesedizde din parlament, pe nume cristinica nichita, e mama unui copil autist. Cumplită suferinţă. Şi se plînge mereu că ce durere pe ea din cauza copilului. O clipă nu ar vedea în boala copilului bătaia lui Dumnezeu. Bineînţeles că şi ea a votat fără probleme legea de care am vorbit până acum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gimnastică şi masturbaţie în parlament.
 Vizualizări articol: 3033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Gimnastică şi masturbaţie în parlament3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei