Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 291 (5498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Din două sărituri la cap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A căzut cortina şi peste Liga Campionilor, iar actorii principali au rămas cam aceiaşi de anul trecut. Excepţia este o surpriză uriaşă, îmbătrânita echipă a Galatei i-a scos în meci direct pe cei de la Juventus. Mediocri în campionat, fără şanse la titlu, băieţii lui Mancini au copt-o campioaneiactuale şi viitoare din Serie A! Pe zăpadă sau pe zloată, seara sau a doua zi la prânz, când s-a reluat partida, turcii au meritul de a fi crezut. În timp ce torinezii puţin-meschin şi-au propus, nimic n-au cules. Practic, această calificare se rezumă la două dueluri la cap câştigate de Drogba! Poate vă mai amintiţi, în meciul tur Juve reuşise să întoarcă scorul la 2-1 şi, tot la o minge aruncată la bătaie, Drogba a sărit cu Chiellini şi a deviat spre Bulut, gol şi 2-2. Fără acel gol de pe final, acest ultim meci era degeaba. Iar acum, Drogba a scos în lateral spre Sneijder şi asta a fost. Se cheamă că şi-a făcut datoria, cu vârf şi îndesat. Cu toate acestea, tot răul spre bine pentru Juventus, aşa cum anul trecut am intuit în Chelsea viitoarea câştigătoare a Ligii Europa, tot aşa văd o mare discrepanţă între “zebre” şi celelalte competitoare, de aceea nu văd de ce nu şi-ar propune câştigarea trofeului.

Faţă de 2012, se repetă două scenarii. Arsenal pierde iarăşi primul loc în grupă în ultima etapă şi îşi poate asigura ieşirea din competiţie. Anul trecut a căzut cu Bayern, ceea ce este posibil şi acum, dar poate că tunarii au treaba lor mai importantă în Premier League, acolo chiar e o pâine de mâncat. Cea de-a doua chestiune este autosuficienţa lui Bayern Munchen, chiar şi sub alt antrenor, într-un meci cu o echipă din Anglia. Anul trecut, în pomenita întâlnire cu Arsenal, bavarezii au defilat în insulă, pentru ca la retur să termine la un gol de eliminare. De data aceasta a surclasat-o pe City în tur, iar apoi, după un început stil Blitzkrieg, a fost tot la un gol de a pierde şefia grupei!

Închei cu o curiozitate: optimi fără echipe din Portugalia (Porto şi Benfica expulzate în Liga Europa) nu s-au mai văzut în ultimii 10 ani decât cel mult o dată!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din două sărituri la cap.
 Vizualizări articol: 882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Din două sărituri la cap5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei