Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 283 (5490)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

Un autotren intrat în depăşire a lovit două autoturisme şi s-a răsturnat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un autotren cu remorcă intrat într-o depăşire a acroşat două autoturisme şi s-a răsturnat în afara şoselei, din fericire consecinţele accidentului nefiind grave. Evenimentul rutier s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 6.30, pe DN 2, în satul Roşiori, comuna Forăşti.

Conform poliţiei, şoferul autotrenului înmatriculat în Suceava, încărcat cu ambalaje din carton, a acroşat cele două autoturisme care veneau din sens opus, după care a tras de volan spre dreapta, ieşind în afara drumului. Vehiculul greu s-a răsturnat şi s-a oprit într-un copac. De asemenea, unul dintre cele două autoturisme, a ieşit în decor pe celălalt sens de mers.

La faţa locului a intervenit Detaşamentul de pompieri Fălticeni, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

Conform plutonierului adjutant Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, „pompierii au luat măsurile specifice în astfel de cazuri, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile şi au deconectat bornele de la acumulatori. Concomitent, au acordat primul ajutor victimelor implicate în accident”.

Şoferul tirului şi cel al autoturismului ieşit în decor au acuzat iniţial leziuni, însă nu au fost transportaţi la spital. Personalul SMURD a mai acordat ajutor medical şi în cazul a trei pasagere dintr-un autoturism, care au suferit uşoare atacuri de panică.

Pe timpul intervenţiei pompierilor la faţa locului circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens de mers.

Având în vedere modul în care s-a produs accidentul, cu un autotren intrat pe contrasens şi care s-a izbit apoi de un copac, se poate spune că toate persoanele implicate au avut mare noroc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un autotren intrat în depăşire a lovit două autoturisme şi s-a răsturnat.
 Vizualizări articol: 4299 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Un autotren intrat în depăşire a lovit două autoturisme şi s-a răsturnat2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PAMFLET trimis de
( 4 dec 2013, 13:53:45
1) Sptamana trecuta s-au sarbatorit 95 de ani de la Unirea Bucovinei cu Ţara, URA.
2) Ieri a fost facut public planul de construire de autostrazi in Romania.
Observatie) In Bucovina, guvernul nu are de gand sa construiasca nici un metru de autostrada.
Asa cum s-a sarbatorit saptamana trcuta, tot asa se va circula si va fi Bucovina. Adica se vor fi carute, muzica populara, dansuri populare, noroi, drumuri desfundate, oameni beti.
Sucevenii ar trebui sa fie mandri de ce au votat. Au votat exact cu acele partide care au distrus invatamantul, au trecut CET-ul la primarie ceea ce a dus la inchiderea lui, au inchis fabricile si uzinele din zona. Mai nou au directionat ceea ce trebuia sa fie la aeroportul Suceava spre Iasi, au anulat investitiile in zona, au pus si lupta sa puna in continuare noi taxe. Iar autostrazile pe care se zbztea Flutur sa le faca au fost anulate definitiv.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei