Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 283 (5490)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infrastructură

Drumul Pojorâta – Izvoarele Sucevei a fost modernizat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a participat luni, în comuna Moldova Suliţa, la recepţia lucrărilor de modernizare a aproape cinci kilometri din drumul judeţean Pojorâta – Izvoarele Sucevei. Investiţia a fost realizată printr-un proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Comun România – Ucraina – Republica Moldova 2007 – 2013, cu o valoare de 8,4 milioane de lei. Cătălin Nechifor a precizat că lucrările au fost realizate de firma SC Transporturi Auto SA Botoşani, iar proiectul a presupus, printre altele, modernizarea a 4,735 de kilometri de drum judeţean, realizarea de şanţuri protejate cu dale din beton în lungime de  4.100 de metri liniari şi construcţia mai multor poduri şi podeţe.

Cătălin Nechifor a apreciat că lucrările la acest obiectiv de investiţii sunt de calitate foarte bună şi de referinţă pentru judeţul Suceava.

“Lucrarea este de calitate foarte bună. Este una din lucrurile de referinţă din judeţ, pentru că această structură din beton va permite în perioada următoare o utilizare eficientă. Aici avem şi trafic greu, pentru că e zonă de munte, e zonă de transport cu gabarit ridicat, însă această combinaţie care presupune şi şanţuri de protecţie laterală, presupune şi structură din beton ne asigură toate condiţiile ca această structură să poată fi folosită”, a declarat Cătălin Nechifor.

El a adăugat că în viitorul apropiat Consiliul Judeţean Suceava va avea în vedere găsirea unei finanţări în cadrul aceluiaşi Program Operaţional Comun România – Ucraina – Republica Moldova pentru a putea închide punctul de frontieră.

„Astăzi putem spune cu certitudine că de la intersecţia cu drumul DN17, de la Pojorâta până aici, în Moldova Suliţa şi spre Izvoarele Sucevei, avem tronson legat, fiind vorba de câteva localităţi importante, Pojorâta, Fundu Moldovei, Breaza, Moldova Suliţa şi Izvoarele Sucevei, care de ani de zile au fost lăsate cumva mai deoparte. Preocuparea a fost ca din aceşti bani care sunt pe legătura cu Ucraina să putem fructifica o investiţie foarte importantă şi, cred, aşteptată de cei care trăiesc în aceste localităţi”, a mai precizat preşedintele CJ Suceava.

La inaugurarea drumului Pojorâta - Izvoarele Sucevei au mai fost prezenţi prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, şi şeful Direcţiei Judeţene Drumuri şi Poduri, Radu Avădănii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul Pojorâta – Izvoarele Sucevei a fost modernizat.
 Vizualizări articol: 1692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Drumul Pojorâta – Izvoarele Sucevei a fost modernizat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cand !!!!!!!!!!! trimis de
( 4 dec 2013, 12:00:30
Cetateni de pe Valea Brodinei ar vrea sa stie cand se va moderniza drumul ce leaga Brodina de Izvoarele Sucevei (Valea Brodinei ) , fiindca si acest drum face parte din acelasi program ca si drumul Pojorata-Izvoarele Sucevei ?
2.   ... trimis de
( 4 dec 2013, 13:15:37
...deoarece cineva,se stie cine,are casa de vacanta in Izvoarele Sucevei...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei