Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 283 (5490)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cumul de fapte

Condamnat cu suspendare după bătaia din Club Ranch, a ajuns la beci pentru infracţiuni rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din municipiul Suceava, implicat în una dintre cele mai sângeroase bătăi petrecute într-un club din Suceava, a ajuns în arestul poliţiei după ce a fost condamnat definitiv la un an şi jumătate de închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier.

Inculpatul, Laurenţiu Florin Mateiciuc, avea mandat de executare a pedepsei închisorii din data de 28 noiembrie, când Curtea de Apel Suceava s-a pronunţat definitiv în dosarul său, însă a ajuns în arest acum două zile, luni. Mateiciuc a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa socrului său, din comuna Şcheia.

Laurenţiu Mateiciuc a fost implicat, în 2011, în două altercaţii în Clubul Ranch, ulterior închis. Deşi iniţial a fost considerat victimă, ajungând la spital în urma unei agresiuni, Laurenţiu Mateiciuc a fost pus ulterior sub acuzare, fiind considerat cel care a instigat la răfuiala din club. În dosarul bătăii din club el a fost judecat pentru infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri şi condamnat la un an de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani de zile. Se întâmpla în noiembrie 2012, însă „păcatele” trecutului l-au ajuns din urmă pe Mateiciuc. Pentru fapte de conducere a unui autoturism cu permisul suspendat, dar şi pentru infracţiunea de conducere a unui autoturism neînmatriculat, dosare penale din 2008 şi 2009, Judecătoria Suceava l-a condamnat pe inculpat la un an şi şase luni de închisoare, totodată, prima condamnare, de un an cu suspendare, fiind revocată şi transformată în pedeapsă cu executare. 

În urma cumulării celor două pedepse, Laurenţiu Florin Mateiciuc a rămas cu executarea pedepsei mai grele, de un an şi jumătate de închisoare.

Mai trebuie spun că acelaşi Mateiciuc mai este cercetat şi a fost arestat preventiv şi într-un dosar de contrabandă cu ţigări. Este vorba de gruparea coordonată din penitenciar de Constantin Lungu, unul din indivizii condamnaţi pentru jaful comis asupra omului de afaceri sucevean Cristian Căjvănean, jaf urmat de moartea victimei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Condamnat cu suspendare după bătaia din Club Ranch, a ajuns la beci pentru infracţiuni rutiere.
 Vizualizări articol: 3712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Condamnat cu suspendare după bătaia din Club Ranch, a ajuns la beci pentru infracţiuni rutiere5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   A anceput diratezarea orasului trimis de
( 4 dec 2013, 11:32:02
se cunoaste ca avem la conducere un barbat adevarat an persoana domnului ielesei.
2.   Comentariu trimis de
( 4 dec 2013, 17:36:56
sa stiti ca ideia asta de a schimba sefii politiei e buna, problema ramane la judecatori, ei ar trebui so lase mai moale cu pedepsele cu suspendare, cand e vorba de infractiuni cu violenta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei