Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 283 (5490)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Made în Vicov

Un şofer de 22 de ani a provocat un accident şi a fugit, fiind găsit de poliţişti acasă, beat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer în vârstă de 22 de ani din oraşul Vicovu de Sus s-a izbit cu maşina într-un gard, provocând un accident soldat cu rănirea gravă a unui alt tânăr, după care a fugit de la faţa locului. A fost găsit de poliţişti acasă, după aproximativ o oră şi jumătate, în stare de ebrietate. Accidentul s-a petrecut luni noapte, în jurul orei 23.45, pe strada Ştefan cel Mare din Vicovu de Sus.

Imediat după ce a fost prins, şoferul de 22 de ani a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, reţinut pentru 24 de ore. La expirarea ordonanţei, procurorul de caz a decis ca şoferul de 22 de ani să fie pus însă în libertate, cu interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu.

 

A fugit şi l-a lăsat în maşină pe pasagerul din dreapta, care era încarcerat

Conform anchetei poliţiei, tânărul de 22 de ani, Ionuţ Bodnar, conducea un autoturism Audi A 4 şi a pierdut controlul asupra direcţiei, părăsind şoseaua, lovind un indicator rutier şi apoi un gard din lemn.

Impactul a fost violent, pasagerul din dreapta sa, Adrian Ş., în vârstă de 21 de ani, rămânând încarcerat în maşină. Tânărul  a fost extras dintre fiarele contorsionate ale maşinii de către pompierii militari de la Garda de intervenţie Vicovu de Sus, fiind diagnosticat ulterior cu leziuni grave.

La locul accidentului poliţiştii au găsit doar maşina şi pasagerul din dreapta.

„Suspectul a fost identificat la ora 1.20, la domiciliul său. A fost testat cu aparatul alcoolest, rezultatul fiind 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Şoferul a fost dus apoi la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

 

Şoferii fugari, o mare problemă în zona Vicov

Reamintim, cu o zi înainte, duminică, un şofer tot din Vicovu de Sus, un tânăr de 27 de ani, a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor în trafic. Şoferul fugar, aflat la volanul unui Mitsubishi Pajero, a demarat în trombă, spre un teren accidentat, unde agenţii de poliţie, cu o Dacie Logan, nu au mai putut continua urmărirea.

Şoferul, Dimitrie Buruiană, a fost identificat ulterior, având permisul de conducere reţinut.

De altfel, şoferii din zona Vicov, mulţi dintre ei la volanul unor maşini înmatriculate în străinătate, şi-au făcut deja un obicei din a nu opri în trafic la semnalele poliţiei ori de a fugi de la locul accidentelor.

Din cauza numeroaselor probleme de acest gen, Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a trimis Poliţiei oraşului Vicovu de Sus o autospecială Dacia Logan MCV cu radar, care să acţioneze doar în zonă. În plus, echipajele de control au fost suplimentate. Mai exact, de multe ori, pentru a putea face faţă şoferilor fugari, la Vicovu de Sus şi în localităţile limitrofe se acţionează cu câte două echipaje de poliţie.

Acum câteva zile, un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Volovăţ, a provocat şi el un accident şi a fugit, fiind prins ulterior. Acesta era băut şi nu avea permis de conducere.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer de 22 de ani a provocat un accident şi a fugit, fiind găsit de poliţişti acasă, beat.
 Vizualizări articol: 2396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un şofer de 22 de ani a provocat un accident şi a fugit, fiind găsit de poliţişti acasă, beat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LEGEA trimis de
( 4 dec 2013, 17:34:43
Atata timp cat nu se va schimba legea si cat li se permite sa circule cu tot felul de cazane pe roti aduse din Anglia,Irlanda.....care nu mai au nici asigurari nici inspectii tehnice asta e rezultatu!!!
Face accident si o abandoneaza,tu cauta-l pe englezu a cui e masina...
Suntem tara de rahat astai motivu!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei