Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 257 (5464)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe DN 17

Peste o sută de şoferi, puşi să sufle în etilotest, într-o singură zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste o sută de conducători auto au fost puşi să sufle în aparatul etilotest în cursul zilei de vineri, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe DN 17, pe traseul Suceava -Gura Humorului -Frasin -Câmpulung Moldovenesc.

Acţiunea i-a vizat în principal pe şoferii care s-au urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind testaţi nu mai puţin de 113 de şoferi.

Bilanțul controalelor în trafic s-a concretizat în 20 de amenzi, de peste 4.000 de lei, două infracţiuni (una de alcoolemie şi una de conducere a unui autoturism neînmatriculat), două permise de conducere reţinute (ambele pentru conducere sub influenţa alcoolului), trei certificate de înmatriculare reţinute (două lipsă ITP, unul lipsă RCA).

Printre cei care s-au ales cu dosar penal se numără un tânăr din municipiul Câmpulung Moldovenesc, Mihai H., în vârstă de 31 de ani, prins cu o alcoolemie de 0,89 în aerul expirat, la volanul unui autoturism, pe strada Calea Bucovinei din localitate.

„Reamintim participanţilor la trafic că una din principalele cauze ale producerii accidentelor rutiere este consumul de băuturi alcoolice. Alcoolul la volan poate genera tragedii în trafic şi poate atrage răspunderea penală şi contravențională”, a subliniat ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de şoferi, puşi să sufle în etilotest, într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Peste o sută de şoferi, puşi să sufle în etilotest, într-o singură zi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei