Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 257 (5464)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Nota de plată”

Adrian Şerşeniuc, încătușat de poliţişti, după ce a făcut scandal într-un restaurant

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adrian Thiel (43 de ani), fost Şerşeniuc, din municipiul Suceava, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii suceveni, după un scandal pe care l-a făcut într-un restaurant din localitate, una dintre victimele sale fiind un ofițer de poliție care era în timpul liber şi se afla în localul respectiv, împreună cu o prietenă.

Şerşeniuc a fost încătușat acum două zile, petrecându-și noaptea de sâmbătă spre duminică în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Potrivit unui comunicat al poliţiei judeţene, scandalul pentru care Adrian Thiel a ajuns după gratii s-a petrecut în dimineaţa zilei de vineri, în jurul orei 3.00, în restaurantul Taco Loco, al cărui program de funcționare a fost transformat de puțină vreme într-unul non stop.

 

Ce s-a întâmplat în restaurant. Ofiţer de poliţie, ameninţat cu moartea

Potrivit anchetatorilor acestui caz, Adrian Thiel se afla la o masă împreună cu mai mulţi amici de-ai săi, iar la un moment dat a observat la o altă masă un poliţist care se afla împreună cu o fată.

La un moment dat, Thiel a salutat-o pe respectiva tânără, pe care se pare că o cunoştea din vedere, după care i-a spus să nu se supere, pentru că el şi polițistul sunt „tovarăşi”.

Polițistul, ofiţer la Serviciul de Investigare a Fraudelor, i-a spus lui Şerşeniuc că nu ştie de când sunt ei „tovarăşi”, iar răspunsul l-a înfuriat pe acesta din urmă.

Adrian Thiel a început să-l înjure pe ofiţer şi să-l ameninţe cu moartea, situaţie în care poliţistul a decis să părăsească localul, împreună cu prietena sa.

Thiel nu s-a calmat nici după ce angajatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a ieşit pe uşă şi a continuat să îşi verse nervii pe personalul de serviciu al restaurantului.

Bâlciul a durat până aproape de ora 4.00, când Şerşeniuc şi amicii săi au părăsit localul.

La câteva ore după episodul din Taco Loco, ofiţerul de poliţie a depus o reclamaţie la IPJ Suceava, în care a povestit tot ce i s-a întâmplat, cercetările fiind preluate de către colegi de la Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Au fost audiaţi atât polițistul, cât şi celelalte persoane care se aflau în restaurantul Taco Loco în acea dimineață (clienţi şi ospătari), iar la final anchetatorii l-au citat pe Adrian Thiel să achite „nota de plată” a scandalului. 

„Faţă de învinuit s-a luat măsura reţinerii pentru o durată de 24 ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare, urmând să fie prezentat Judecătoriei Suceava cu propunerea de arestare preventivă”, a transmis duminică dimineaţă purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

       

Adrian Thiel, lăsat în libertate

Din arestul poliţiei, Adrian Thiel a fost adus duminică după-amiază la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

După ce a ascultat variata lui Şerşeniuc, procurorul de caz a decis să nu ceară arestarea acestuia, luând măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu.

Surse apropiate anchetatorilor ne-au mărturisit că Thiel şi-a recunoscut fapta şi a dat vina pe alcool, susţinând că a încercat în ultima perioadă să se ferească de necazuri, motiv pentru care s-a şi mutat în judeţul Iaşi.

El a povestit că a venit la Suceava, la rugămintea unui prieten de-al său, întors recent din străinătate şi că, în acea noapte, a exagerat cu băutura.

După expirarea celor 24 de ore de reţinere, Adrian Thiel a fost lăsat să se întoarcă la domiciliul său, cu interdicţiile stabilite de procuror, urmând a fi cercetat în stare de libertate pentru ultraj contra bunelor moravuri şi ameninţare.

„Polițiștii suceveni transmit încă o dată celor care manifestă preocupări infracționale că astfel de comportamente ce pot fi asociate stilului interlop şi obținerii unei influențe prin atitudini de tip violent nu sunt tolerate şi vor fi abordate cu maximă fermitate prin aplicarea strictă a legii”, este avertismentul transmis de către reprezentanţii IPJ Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Şerşeniuc, încătușat de poliţişti, după ce a făcut scandal într-un restaurant.
 Vizualizări articol: 9234 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.95/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 19 voturi
Adrian Şerşeniuc, încătușat de poliţişti, după ce a făcut scandal într-un restaurant3.9519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt monitoru trimis de
( 4 nov 2013, 21:59:47
...daca tot asta e o stire de prima pagina atunci rectificati noul nume de bolsevic in unu mai cool atunci rectificati thiel cu v la urma adica thiev,suna mai bine la ureche dupa poza.Am zis si eu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei