Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 257 (5464)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Familia victimei

Acuzaţii grave la adresa unor poliţişti în cazul minorei de 14 ani, îmbătată, sechestrată şi constrânsă să facă sex cu nouă bărbaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

În cazul minorei în vârstă de 14 ani care a dispărut acum două săptămâni de la casa bunicii sale, din comuna Capu Câmpului, şi a fost constrânsă să facă sex cu nu mai puțin de nouă bărbaţi, multe dintre partidele sexuale fiind filmate de către aceștia cu telefoanele mobile, rudele victimei povestesc coșmarul prin care a trecut tânăra, iar un unchi al fetei face acuzaţii grave la adresa unor polițiști.

Respectivul unchi a declarat că după ce a aflat una dintre locațiile în care nepoata sa era ţinută captivă, s-a dus noaptea la poliția din Gura Humorului să anunțe tot ce a aflat.

„Nu au vrut să mă ajute, au spus: <Du-te acasă, că ţi-e somn>. Atunci am spus că sun la 112 şi mi-au zis că o să-mi iau amendă, 500 de lei. Mi-a fost frică şi m-am întors acasă, iar a doua zi mama a sunat la poliţie şi i-a spus că a fost găsită”, explică unchiul minorei.

El a mărturisit că a stat de vorbă cu minora, iar aceasta i-a spus cum era bătută şi cum „ dacă nu o găsea vineri, a doua zi urma să fie vândută în Suceava, cu 20 de milioane”.

Unul dintre cei nouă învinuiţi este şi un bărbat de 51 de ani, din localitatea Valea Moldovei, care a declarat că el nu era la domiciliu când doi tineri au adus-o pe fată la el acasă, au îmbătat-o şi au întreținut cu minora relaţii sexuale. Unchiul minorei susţine însă că respectivul are cea mai mare parte din vină.

„El e primul vinovat, că a primit-o acolo în casă şi i-a spus că dacă iese din casă, dă drumul la câine. Şi chiar a dat drumul la câine prin ogradă. Ea (n.r.-minora) a vrut sa sară pe geam.. După aia a dus-o la Gura Humorului, unde au luat-o ceilalţi indivizi şi au dus-o la Vama. Au spus ca o duc undeva ca să nu mai ştie politia de ea”, a mai povestit unchiul victimei.

 

„Sare prin somn, o doare burta tare, abia se mai ţine pe picioare, nici nu are poftă să mănânce”

Minora a reuşit să scape în cele din urmă, după ce i-a cerut ajutorul vânzătoarei de la un bar din Vama, care a anunţat poliţia.

Când ofiţeri de la Investigaţii Criminale au audiat-o pe minoră, aceasta a povestit tot ce i s-a întâmplat.

„Eu am crezut că e moartă pe undeva... nici nu mă gândeam că mai trăieşte”, afirmă bunica victimei.

Adolescenta a fost luată de mama ei în Germania, acolo unde femeia a plecat din luna august a acestui an, lăsându-și fiica în grija bunicii.

„Am înțeles că sare prin somn, o doare burta tare, abia se mai ţine pe picioare, nici nu are poftă să mănânce”, mai spun rudele adolescentei.

 

Orgiile au avut loc la Valea Moldovei şi Vama

Minora în vârstă de 14 ani a dispărut de acasă pe data de 20 octombrie a.c.. Din scenariul conturat de anchetatori, fata s-a întâlnit cu un tânăr de 18 ani, din Capu Câmpului, care a ademenit-o în locuinţa unui unchiu de-al său, bărbatul de 51 de ani. În respectiva locuinţă, susţin anchetatorii, minora a fost pusă să consume alcool şi după ce s-a îmbătat, gazda, nepotul acesteia şi încă un tânăr au întreţinut raporturi sexuale cu minora.

De la Valea Moldovei, victima a fost dusă cu o maşină la Gura Humorului, unde au abandonat-o.

Aici, minora a fost acostată de alţi doi indivizi care au dus-o într-o casă din Vama, unde a stat mai multe zile şi a făcut sex cu şase bărbaţi, ultimii doi plătind unuia dintre suspecţi pentru serviciile sexuale primite de la minoră.

Şi în această locaţie, partidele de sex au fost înregistrate video cu ajutorul telefoanelor mobile.

 

Patru persoane arestate în acest dosar

Ancheta în acest caz a fost preluată de ofiţeri ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, sub conducerea unui procuror al Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Suceava.

Nu mai puțin de 14 persoane au fost aduse la audieri în urma a opt percheziții domiciliare efectuate în cursul dimineții de joi, în total nouă indivizi fiind urmăriți penal în acest dosar.

După audierile care au ţinut până aproape a doua zi dimineaţa, vineri, patru persoane au fost duse în cătuşe la arestare, magistraţii Tribunalului Suceava hotărând încarcerarea pentru 29 de zile a numiţilor: Iustinian Marius Beşa (18 ani), Nicolae Păşcuţoi (23 de ani), din comuna Capu Câmpului, şi Costel Ioachim Măcărescu (26 de ani) şi Ioan Moştoflei (45 de ani), ultimii doi din comuna Vama, sub acuzaţiile de trafic de minori şi pornografie infantilă.

Rudele celor arestaţi susţin că acuzațiile sunt o invenţie şi că minora a fost cea care i-a provocat pe toţi cei acuzaţi să facă sex cu ea, fiind o fată de moravuri uşoare.

Printre acuzațiile celeilalte tabere era şi faptul că bunica minorei a cerut bani pentru ca fiica ei să-şi modifice declarațiile date iniţial la anchetatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acuzaţii grave la adresa unor poliţişti în cazul minorei de 14 ani, îmbătată, sechestrată şi constrânsă să facă sex cu nouă bărbaţi.
 Vizualizări articol: 6949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Acuzaţii grave la adresa unor poliţişti în cazul minorei de 14 ani, îmbătată, sechestrată şi constrânsă să facă sex cu nouă bărbaţi4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Militieni incompetenti trimis de
( 5 nov 2013, 01:42:47
De mic copil am invatat un lucru....niciodata sa nu ajungi la militie.
Traiti va cumva viata fara sa apelati la acest serviciu...ve ti foarte fericiti. Auzi....sa se duca omul si sa le spuna ce si unde...si aia sa l trimita la culcare. Pai mai sunt aia in politie????
2.   WITTMAN... trimis de
( 5 nov 2013, 08:00:06
Ca bine te au invatat cei de acasa...corect...! Traiti va viata oriunde si oricum dar nu apelati la politie..
Ca acest serviciu nu i infiintat ptr si in slujba noastra , a muritorilor , ci ptr totul altceva...Nici eu nu m am dumirit exact,desi studiez fenomenul de ceva timp....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei