Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 257 (5464)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Seara, pe DN 17

Căruţă făcută bucăţi de un autoturism Mercedes. Un bărbat a fost transportat în comă la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut vineri seară, pe DN 17, în afara localității Ilişeşti, acolo unde o căruţă încărcată cu lemne, din câte se pare nesemnalizată corespunzător, a fost distrusă în urma impactului cu un autoturism Mercedes, al cărui şofer susţine că a văzut atelajul hipo în ultima clipă, izbindu-l în spate.

Accidentul s-a petrecut aproape de 19.45, la volanul autoturismului Mercedes fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani, Radu Istrate, din municipiul Suceava.

Din fericire, acesta nu a păţit nimic, însă căruţaşul, un bărbat de 71 de ani, din comuna Stroieşti, Vasile Tocariu, a suferit leziuni grave.

Septuagenarul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în comă la Urgenţele Spitalului Judeţean, suferind traumatisme cranio-cerebrale grave.

„Nu l-am văzut deloc”, explica şoferul de pe autoturismul Mercedes, arătând că bătrânul nu se afla în căruţă, ci se deplasa pe lângă aceasta.

Deşi fiul bătrânului, care a venit şi el la faţa locului, susţinea că atelajul era semnalizat, la faţa locului nu au fost găsite nici vesta reflectorizantă şi nici triunghiul despre care tânărul spunea că tatăl său le luase cu el când a plecat de acasă.

Tânărul nu excludea ca şoferul să le fi aruncat pe câmp, până la sosirea organelor de poliţie.

În privinţa căruţaşului, care, potrivit legislaţiei, nu avea ce căuta cu căruţa pe un drum naţional, poliţiştii i-au mai găsit o vină:  „Vehiculul cu tracţiune animală se deplasa pe banda I a drumului, deşi partea carosabilă este mărginită de acostament consolidat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, a transmis şi faptul că şoferul de pe Mercedes a fost pus să sufle în alcooltest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,16 în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Rutier, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul şi a gradului de vinovăție a şoferului şi a căruțașului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căruţă făcută bucăţi de un autoturism Mercedes. Un bărbat a fost transportat în comă la spital.
 Vizualizări articol: 3588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
Căruţă făcută bucăţi de un autoturism Mercedes. Un bărbat a fost transportat în comă la spital4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pericol trimis de
( 5 nov 2013, 10:14:16
S-a spus de atatea ori si scrie si la lege ca nu au voie sa circule pe drumurile nationale (carutele) iar pe celelalte drumuri (judetene, comunale) au voie sa circule doar semnalizate corespunzator...cred ca politia rutiera ar trebui pur si simplu sa aplice legea si s-ar evita asemenea tragedii...dar cand politistul spune...caruta nu era acolo...adica ignorati-o, pur si simplu...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei