Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 248 (5455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 24 – 30 octombrie

„Reflexii cromatice”, la Galeria Tuturor

„Galeria Tuturor - fără resentimente”, din incinta Complexului Comercial Zimbru Suceava, prezintă, de la începutul acestei săptămâni şi până pe data 7 noiembrie, expoziţia personală a pictură cu genericul „Reflexii cromatice”, a artistului plastic sucevean Leonard Adrian Melisch. Absolvent al Şcolii de Arte „Ion Irimescu” Suceava - clasa prof. Dumitru Rusu, Leonard Adrian Melisch (Premiul I - Pictură la Salonul anual al artiştilor plastici amatori din judeţul Suceava - 2012) etalează 20 de lucrări în ulei, peisaje, naturi statice şi flori.

 

Joi, 24 octombrie

Noaptea Poeţilor, la Talcioc Cultural

Noaptea Poeţilor, de la ora 19.00, la Talcioc Cultural. Vor citi o serie de poeţi tineri sau mai în vârstă, membri sau prieteni ai cenaclului Zidul de Hârtie. Se va mai discuta, cânta la chitară şi vor avea loc şi scurte videoproiecţii. Printre invitaţi: Daniela Bejinariu, Dan T. Gurtesch, Ioana Huţuleac, Dan Cristian Iordache, Alexandra Negru, Victor Ov. Rusu, Vlad Sibechi ş.a.m.d. Intrarea este liberă.

 

Club `60s Party cu Bobby Stroe, la Talcioc Cultural

De la ora 23:00, la Talcioc Cultural - Club `60s Party cu Bobby Stroe (costumația și voia bună obligatorii). Intrare este liberă.

 

Spectacol de film mut şi muzică „Nosferatu”

De la ora 18.30, în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, va avea loc un eveniment deosebit. Prima ecranizare a romanului „Dracula” va fi proiectată simultan cu interpretarea muzicală susţinută de „Trio Contraste” (Ion Bogdan Ştefănescu - flaut Muramatsu, Doru Roman – percuţie, Sorin Petrescu – pian). Preţul unui bilet este de 10 lei (5 lei pentru studenţi). Bilete pot fi procurate de la Observatorul USV (0749 309 691).

 

Vineri, 25 octombrie

La Restaurant Centru Vechi, concert Nightlosers

La Restaurant Centru Vechi, de la ora 21:00, concert Nightlosers. Intrare este 30 de lei. Nightlosers este o trupa înfiinţată în 1994, cunoscută pentru muzica lor ce combină blues american cu elemente de folclor autentic ardelenesc. Au devenit cunoscuţi publicului român în anii '90, datorită piesei “Beţivan ratat” (promovată prin concerte live la PRO FM) şi videoclipului piesei “Dragostea-i ca şi o râie (Zavaidoc)”, ce a refuzat luni de zile să coboare de pe primul loc în urma voturilor publicului, în cadrul unei emisiuni de muzica de pe TELE 7 ABC. În cei peste 18 ani de existenţă, au concertat atât în ţară cât şi la mari festivaluri din afară. 

 

Folk Frumos și Chitara Cosânzeana, la Talcioc Cultural

De la ora 21:00, la Talcioc Cultural, Folk Frumos și Chitara Cosânzeana (III). Adrian Bezna și prietenii. Donație artiști - 10 lei.

 

„Collection tradiţional”, la Balul de la Economic

Fashion - Lucian Cozma prezintă, de la ora 17:00, în cadrul Balului Bobocilor organizat de Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, la Casa de Cultură Suceava, „Collection tradiţional”.

 

Sâmbătă, 26 octombrie

Teatru de și pentru copii, la Talcioc Cltural

De la ora 11.30, teatru de și pentru copii, la Talcioc Cultural. Piesa „Păcală în satul lui”, jucată de New Talent. Pe durata spectacolului nu se fumează. Intrare liberă pentru copii însoțiți de părinți.

 

Concert Diesel

De la ora 21:00, la Talcioc Cultural, concert Diesel. Intrarea este liberă.

 

La Restaurantul Centru Vechi, Opis Big Band

La Restaurantul Centru Vechi, de la ora 20:00, Opis Big Band vă invită la concert de jazz. Intrarea este liberă. Înfiinţat în urma cu şase ani de un grup de muzicieni talentaţi şi entuziaşti din cadrul Operei Române Iaşi, Opis a funcţionat la început într-o formulă restrânsă de combo şi de la an la an şi-a lărgit paleta, întregind formula, adăugând noi muzicieni, devenind în prezent un veritabil big band. Cu o activitate concertistică bogată, evenimente culturale corporative, cluburi, apariţii TV, sesiuni de înregistrare în studio. Din punct de vedere repertorial, Opis poate aborda orice partitură, având şi varietate stilistică, performând în interpretarea unor piese de mare dificultate şi virtuozitate din jazz, pop-rock, ballroom, până la noile ritmuri disco-dance.

 

Duminică, 27 octombrie

Concert cu Pavel Stratan

De la ora 20:00, la Talcioc Cultural, Concert cu Pavel Stratan. Donație artist - 20 de lei. Rezervări la 0755 222 880.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei