Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 248 (5455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


En gros şi la bucată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
N-a fost nimic surprinzător în penultima evoluţie acasă a Stelei în această ediţie a Champions' League, cum nici Basel nu ne-a arătat altceva decât ce ştiam despre ea sau măcar bănuiam. Ba pot spune că nici scorul n-a fost altul decât cel pe care-l pronosticam eu în dimineaţa meciului, martori fiind toţi ascultătorii Radio Top. De altfel, în legătură cu participarea Stelei în cupele europene, mai am să nu se confirme încă un singur pronostic: eliminarea definitivă, întrucât şi dacă s-ar întâmpla miracolul de a-i vedea cea mai bună evoluţie din actuala edişie tocmai în returul de la Basel, asta nu i-ar putea aduce decât maximum 1 punct (că de bătut, cu ce şi cu cine s-o bată pe Basel indiferent unde ar juca?), ceea ce ar păstra intactă diferenţa din clasament, de 3 puncte. Iar diferenţa de joc, de abordare a competiţie în general, de viteză, de implicare a combatanţilor este infinit mai mare, şi tot în favoarea Basel-ului. „En-gros”-ul din titlu la asta se referă: la echipă de fotbal, în timp ce Steaua pare o adunătură de băieţi ieşiţi pe toloacă de Ziua Agriculturii, unde pun şi de-o miuţă pe bere. Mai mult, steliştii păreau alaltăieri că până să joace pe bere mai linseseră câte 2-3 halbe de căciulă, iar domnii Stanciu, Popa şi Latovlevici şi cu un bonus de câte încă 4-5. Cu asta, am trecut la faza „en detail”, cu bucata adică. Comparaţi unul cu altul, pe posturi, pe calităţi individuale, pe aportul la jocul echipei, fiecare stelist s-a arătat de „n” ori mai slab decât omologul său de vizavi. Excepţia din lotul Stelei se numeşte Georgevski, dar el are încă de spălat păcatele („cele multe, cele grele”) din meciul cu Chelsea, şi fiind practic plecat de la Steaua, definitiv, dacă nu s-o răzgândi pârnăiaşul. Care, instabil cum îl ştim, s-ar putea ca după ce ăsta a scos neverosimil mingea aia de pe linia porţii, să-i propună contract pe viaţă şi o funcţie de conducere când l-or lăsa genunchii.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului En gros şi la bucată.
 Vizualizări articol: 1077 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
En gros şi la bucată5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pronostic corect trimis de
(24 oct 2013, 13:50:38
da, in dimineata meciului ai pronosticat scorul corect, te-am auzit la Top 91...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei