Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 248 (5455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără semnal

Deputatul ucrainenilor din România reclamă probleme la reţeaua de telefonie mobilă din zona montană a judeţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul care reprezintă în Parlamentul României minoritatea ucraineană, Ivan Marocico, îi cere ministrului Dan Nica, de la Ministerul pentru Societatea Informaţională, să ia măsuri pentru ca locuitorii din trei sate ale judeţului Suceava să nu-şi mai plătească de pomană abonamentele la telefonul mobil. Marocico a făcut o interpelare pe această temă, după ce mai mulţi oameni din localităţile Lupcina, Măgura şi Ploscii, toate din zona de munte a judeţului Suceava, în apropierea graniţei cu Ucraina, s-au plâns că nu au semnal la telefonul mobil, convorbirile se întrerup aproape permanent şi nu-şi pot folosi în mod corespunzător aparatele.

„Începând cu data de 24 aprilie anul curent au apărut disfuncţionalităţi tehnice referitoare la calitatea semnalului telefonic semnalate prin pasaje lipsă în cadrul convorbirilor, întreruperi ale apelurilor sau imposibilitatea efectuării acestora către utilizatorii din aceeaşi reţea sau reţele diferite. În acest sens am procedat la contactarea reprezentanţilor Orange pentru sesizarea şi efectuarea verificărilor necesare rezolvării acestor defecţiuni. Deplasându-se la faţa locului şi întreprinzând lucrările de reparaţie, aceştia susţin că defecţiunea a fost remediată, reţeaua funcţionând la standardele de calitate cerute, zona fiind acoperită la nivel outdoor, pe baza tehnologiei 2G, iar alte operaţiuni de soluţionare a problemei nu se mai impun. Cu toate acestea, locuitorii din zonă continuă să se confrunte cu această situaţie care pare că nu s-a remediat nici măcar în parte prin intervenţiile efectuate de reprezentanţii Orange”, se arată în interpelarea deputatului Ivan Marocico.

În consecinţă, acesta îi cere ministrului Dan Nica să ia măsuri pentru a verifica situaţia şi în urma constatărilor din teren să se ia măsurile necesare pentru ca telefonul mobil din satele amintite să nu mai fie doar un accesoriu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul ucrainenilor din România reclamă probleme la reţeaua de telefonie mobilă din zona montană a judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 1814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Deputatul ucrainenilor din România reclamă probleme la reţeaua de telefonie mobilă din zona montană a judeţului Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei