Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 224 (5431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 26 septembrie – 2 octombrie

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursuri gratuite de dans pentru începători, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia pot învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni, între orele 17:00-18:00, şi miercuri, între orele 18:30-20:00.

 

“Festivalul blugilor”

Shopping City Suceava desfăşoară, în luna septembrie, „Festivalul Blugilor”, o campanie dedicată iubitorilor celui mai popular material din lume, denimul. În fiecare weekend din această perioadă, clienţii care achiziţionează produse din denim de minim 50 lei, vor câştiga instant un voucher de cumpărături în valoare de 20 de lei. Pentru a putea intra în posesia voucherelor puse în joc, clienţii trebuie să se prezinte cu produsele cumpărate şi bonul de cumpărături la Info Point-ul amenajat în faţa magazinului Leonardo din incinta centrului comercial.

 

Joi, 26 septembrie

Concert T-Jazz, la Talcioc Cultural

La Fierărie Talcioc Cultural vă invită, de la ora 21.00, la concert T-Jazz. Un eveniment pe cinste și un „After Party” cu Bobby Stroe. Donație artiști - 10 lei. Rezervări la 0755 222 880.

 

Mexican Fiesta, la Padrino

Petrecere în stil mexican, la Padrino. La un metru de tequila comandat, primeşti 5 shoturi din partea casei, iar la 2 shoturi comandate, al 3-lea ţi-l dă Padrino. Pentru că este seară studenţească, Padrino oferă o reducere de 15%, după ora 24.00. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 27 septembrie

Concert la Talcioc Cultural

La Fierărie Talcioc Cultural organizează, de la ora 22.00, concert cu Toy Machines, alături de The Mechanix și Okra. „After Party” cu Tibi. Donație artiști - 10 lei. Rezervări la 0755 222 880.

 

Petrecere în Padrino, de ziua ta...

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

“Noaptea cercetătorilor”, la Universitatea „Ștefan cel Mare”

Ediţia din acest an a evenimentului “Noaptea cercetătorilor” are loc între orele 17.00 şi 23.00, în incinta Universității „Ștefan cel Mare” Suceava (USV). Evenimentul are loc simultan în București, Piatra Neamț, Tulcea, Sinaia, Brașov, Oradea și Galați, cercetătorii urmând să facă demonstrații în direct a activității lor de laborator. Diferite institute de cercetare și parteneri preocupați de știință și cercetare, precum Asociația Cygnus Suceava, vor fi prezenți la “Noaptea cercetătorilor”, cu demonstrații practice, experimente și concursuri. Potrivit organizatorilor, “vizitatorii vor avea ocazia să afle ce înseamnă să fii cercetător și vor putea să participe la concursurile și provocările științifice din timpul evenimentului. În cursul acestei seri, oricine poate descoperi cercetătorul din el”.

 

Sâmbătă, 28 septembrie

Teatru de şi pentru copii, la Talcioc Cultural

La Fierărie - Talcioc Cultural organizează, de la ora 11.30, Teatru de și pentru copii - piesa „Prostia omenească”, jucată de New Talent. Pe durata spectacolului nu se fumează. Intrare liberă pentru copii însoțiți de părinți. Rezervări la 0755 222 880.

 

Distracţie maximă, la Padrino

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino. Distracţie maximă, pe hit-urile mixate de DJ Verony şi DJ Funk. Rezervări la 0742 365 859.www.RestaurantPadrino.ro

 

„Let's do it România” - Ziua de Curăţenie Naţională

Sucevenii au ocazia să se implice în cea mai mare campanie de curăţenie, care se desfăşoară într-o singură zi, în toate judeţele României. În acest an, campania „Let's do it România” - Ziua de Curăţenie Naţională, se va desfăşura sâmbătă, 28 septembrie. Pe lângă zecile de salariaţi din primărie care vor colecta gunoaie în zona noului cartier de locuinţe pentru tineri, municipalitatea suceveană mizează şi pe implicarea a numeroase unităţi şcolare în campania de salubrizare care va avea loc sâmbătă. Tocmai de aceea, unităţilor de învăţământ sucevene li s-a propus din partea Primăriei Suceava să acţioneze în parcul Şipote, pe lateralele străzii Sofia Vicoveanca, în preajma Mănăstirii Zamca, în zona Cartodrom din cartierul George Enescu, dar şi perimetrul adiacent unităţilor proprii de învăţământ. Printre unităţile şcolare invitate să participe la acţiunea de voluntariat, care s-au implicat an de an în această campanie, se numără şcolile gimnaziale Nr. 1, Nr. 3, Nr. 4, Nr. 9, Nr. 11, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, Colegiul Naţional „Petru Rareş” şi Liceul Teoretic „Filadelfia”.

 

Atelier de origami, de pictură şi spectacole de teatru, la „Noctura Bibliotecilor”

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, în parteneriat cu Centrul Cultural Bucovina, organizează, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 28-29 septembrie, în intervalul 18:00-00:05, „Nocturna Bibliotecilor”, eveniment cultural naţional, care se adresează, în principal, copiilor şi tinerilor. Deschiderea activităţilor va avea loc la ora 18:00. Din program: 18:00-20:00 - Atelier de Origami: "Arta plierii hârtiei" (secţia împrumut pentru copii); 18:30-19:30 - Teatru de păpuşi: spectacol cu piesa "Ivan Turbincă", susţinut de secţia de teatru a Ansamblului Artistic "Ciprian Porumbescu", componentă a Centrului Cultural Bucovina (Sala de Artă "Elena Greculesi"), la care intrarea este gratuită.

 

Duminică, 29 septembrie

„Caravana Isteţilor – Alege Viaţa”, la Shopping City

Revista “Bubu – cel mai bun prieten” îi invită pe toţi copiii din Suceava, la Shopping City, pentru un supereveniment vesel, distractiv şi educativ, dedicat lor. Startul evenimentului va fi dat la ora 15.00, iar până la ora 19.00 toţi cei prezenţi vor avea parte de un program complet, din care nu vor lipsi: momente artistice susţinute de copii de la diferite cluburi de talente, jocuri şi concursuri cu premii, activităţi multi-sport şi multe alte surprize. Partenerii Caravanei - reprezentanţii Direcţiei Rutiere - vor aduce şi vor prezenta o parte din logistică: maşină şi motocicletă din dotare, şi îi vor încuraja pe copii să se familiarizeze cu acestea, vor oferi legitimaţii de “poliţist pentru o zi” şi vor testa cunoştinţele celor prezenţi prin jocuri şi concursuri cu tematică rutieră. Totodată, vor exista discuţii interactive pe teme rutiere cu poliţiştii prezenţi la această manifestare, care le vor împărtăşi atât copiilor, cât şi adulţilor, din experienţa lor şi le vor prezenta riscurile la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei