Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 224 (5431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suspect în şase tâlhării comise în municipiul Suceava, reţinut de poliţişti

Joi, 26 Septembrie 2013 (20:11:26)

Un tânăr de 19 ani este principalul suspect în şase cazuri de tâlhării comise pe raza municipiului Suceava, el fiind reţinut joi pentru 24 de ore în arestul Poliţiei Judeţene.

În perioada iulie-august 2013, pe raza municipiului Suceava s-au săvârşit mai multe fapte de tâlhărie prin smulgere de bijuterii. Având în vedere frecvenţa săvârşirii faptelor, modul de operare, categoria victimală vizată – respectiv persoanele de sex feminin, aflate în zone neiluminate sau pe străzi lăturalnice, la nivelul IPJ Suceava, sub coordonarea Serviciului de Investigaţii Criminale şi a conducerii inspectoratului  s-a constituit o echipă specială pentru gestionarea acestei problematici.

Urmare a activităţilor investigative desfăşurate s-a reuşit crearea unui cerc de suspecţi, fiind necesare activităţi de supraveghere şi documentare informativă a activităţii infracţionale.

În baza probatoriului administrat şi a indiciilor care au reieşit din activităţile investigative, joi dimineaţa poliţiştii judiciarişti, împreună cu luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale, au desfăşurat trei percheziţii domiciliare (două în municipiul Suceava şi una în comuna Zvoriştea), în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Suceava, fiind vizat principalul suspect, respectiv Iustinian F., de 19 ani, din comuna Zvoriştea, care locuia fără forme legale în municipiul Suceava.

În urma percheziţiilor a fost identificat pentru a fi condus la audieri suspectul, fiind, de asemenea, ridicate  mai multe bunuri şi mijloace materiale de probă.

„În faţa probatoriului administrat, suspectul şi-a recunoscut faptele, participând ulterior la activităţile de conducere în teren şi reconstituire”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

„Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, se mai arată în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspect în şase tâlhării comise în municipiul Suceava, reţinut de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suspect în şase tâlhării comise în municipiul Suceava, reţinut de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei