Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 223 (5430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Un bărbat de 52 de ani, cardiac, călcat de o maşină după ce a căzut în stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost călcat de o maşină după ce a căzut pe carosabil, din căruţa cu care se deplasa. Tragicul accident s-a petrecut luni seară, în jurul orei 21.00, pe DJ 177C, în apropiere de comuna Capu Câmpului.

Bărbatul care a murit era cunoscut cu afecţiuni cardiace, iar anchetatorii cred că acestuia i s-a făcut rău şi a căzut pe carosabil.

Din ancheta derulată de poliţie rezultă că bărbatul decedat, Petru Posmangiu, în vârstă de 52 de ani, localnic din Capu Câmpului, se deplasa cu o căruţă, fiind ultimul dintr-o coloană de trei atelaje hipo. La un moment dat, în împrejurări neclare, bărbatul de 52 de ani a căzut din căruţă, fără ca cei din faţă să observe acest lucru.

 

A oprit, a semnalizat cu lumini, însă nu a putut evita tragedia din faţa sa

Un şofer în vârstă de 26 de ani, care venea din sens opus, a observat că o persoană este căzută pe carosabil şi a oprit. El a activat imediat sistemul de lumini de poziţii, avarie şi proiectoarele maşinii.

Conform Poliţiei, din sens opus, unde era căzută victima, venea un alt autoturism, un VW Passat, condus de Victor Catarg, în vârstă de 24 de ani, şi el din Capu Câmpului.  

„Conducătorul auto nu a observat faptul că pe partea carosabilă a sensului său de mers se află o persoană căzută pe carosabil, trecând peste corpul acesteia”, a declarat inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. El a mai precizat că atelajul hipo nu a fost identificat la faţa locului, acesta fiind dus de cal la domiciliul proprietarului. Din ancheta poliţiei mai rezultă că ceilalţi conducători de atelaje hipo nu au sesizat lipsa victimei decât după circa 500 m, însă nu au încercat căutarea acesteia.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost omorât pe loc. Martor la tragedie, şoferul de pe celălalt sens de mers a declarat că a încercat tot ce a fost posibil pentru a-l opri pe celălalt conducător auto, însă, din păcate, nu a reuşit.

Şoferul în vârstă de 24 de ani care a comis accidentul a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool. El le-a declarat poliţiştilor că nu a avut cum să observe victima căzută pe şosea şi nu avea viteză.  

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia. Cauza preliminară a accidentului a fost stabilită ca fiind viteza neadaptată la trafic pe timp de noapte. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat de 52 de ani, cardiac, călcat de o maşină după ce a căzut în stradă.
 Vizualizări articol: 2089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Un bărbat de 52 de ani, cardiac, călcat de o maşină după ce a căzut în stradă4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei