Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 223 (5430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Arbore

Şapte indivizi, încătuşaţi în războiul dintre două familii, cu bătăi, distrugeri şi o incendiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puţin de şapte indivizi de etnie romă au fost săltaţi de poliţie luni seară şi introduşi în arest după ce în ultimele luni conflictul dintre două familii din comuna Arbore a degenerat în acte grave de violenţă. În perioada 30 iulie-12 septembrie 2013, la poliţie s-au înregistrat nu mai puţin de 27 de dosare penale în care au fost implicaţi, ca victime sau agresori, membri ai celor două familii. De la bătăi şi locuinţe distruse, picătura care a umplut paharul a fost incendierea unei case, în noaptea de duminică spre luni.

 

Ridicaţi de mascaţi şi reţinuţi 24 de ore

Având în vedere toate aceste probleme, grupe de mascaţi de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) al IPJ Suceava au descins luni la Arbore.

Au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în arestul IPJ Suceava Mihai Puşcaşu, în vârstă de 59 de ani, Ilie Puşcaşu, în vârstă de 22 de ani, Florin Puşcaşu, de 26 de ani, Teodor Puşcaşu, în vârstă de 40 de ani, Vasile Fierar, de 59 de ani, şi Sorin Nechita, în vârstă de 47 de ani, toţi din Arbore 

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, din cadrul IPJ Suceava, a declarat: „În mod repetat aceştia și-au adresat reciproc amenințări, au exercitat acte de violență, au provocat scandaluri publice şi au pătruns fără drept în locuințele persoanelor cu care se aflau în relații conflictuale. Faţă de cei şase suspecţi s-a început urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, distrugere, loviri sau alte violenţe şi ameninţare”.

 

A dat foc la o casă, din răzbunare după ce a fost bătut

Al şaptelea suspect reţinut luni seară este Constantin Iliţoi, în vârstă de 23 de ani, din comuna Suceviţa, care locuia fără forme legale la Arbore, cel care, rezultă din ancheta poliţiei, este autorul incendierii din noaptea de luni spre marţi. Victimă a fost Vasile Fierar, unul dintre indivizii reţinuţi.

Motivul incendierii, au precizat surse judiciare, pleacă tot de la conflictul dintre cele două familii, autorul răzbunându-se pentru o bătaie încasată recent.

În urma incendiului au fost distruse casa de locuit, magazia de lemne, adăpostul de animale și alte bunuri casnice, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 5.000 de lei.

Acţiunea organizată la Arbore de poliţişti s-a desfăşurat sub coordonarea comisarului-şef Ioan Crap, inspectorul-şef al IPJ Suceava. 

Aseară, Judecătoria Rădăuţi urma să stabilească dacă cei şapte suspecţi vor fi arestaţi preventiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte indivizi, încătuşaţi în războiul dintre două familii, cu bătăi, distrugeri şi o incendiere.
 Vizualizări articol: 1247 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Şapte indivizi, încătuşaţi în războiul dintre două familii, cu bătăi, distrugeri şi o incendiere4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei