Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 221 (5428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Pe strada Mărăşeşti

Ce tratamente şi cu ce preţuri se pot face la centrul de înfrumuseţare Endermo Clinic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul de sănătate şi înfrumusețare Endermo Clinic de pe strada Mărăşeşti, clinica unde „frumuseţea trece la alt nivel” - după propriul motto, fără bisturiu şi intervenţii chirurgicale, cu aparate care înlocuiesc operaţiile estetice, vine cu o ofertă de toamnă complexă, cu tratamente atât pentru faţă, cât şi pentru corp.

Pe lângă aparatele de ultimă generaţie care întrec în rezultate orice dietă sau orele chinuitoare de antrenament de fitness ori la sala de forţă (Huber Motion Lab şi Cellu M6 Endermolab), despre care am vorbit în materialele anterioare prezentate în cotidianul nostru, astăzi vă prezentăm alte tratamente care se pot face la singura clinică de acest gen din zona Moldovei - Endermo Clinic.

 

Tratamente pentru faţă

Oferta tratamentelor Endermo Clinic cuprinde un tratament exclusiv de curăţare a pielii - HYDRACLEAN. Costul: 99 de lei. Tratamentul este conceput pentru a curăţa faţa, acordând o deosebită atenţie „zonei T”, fiind singurul tratament de acest gen din ţară. Practic, explică Mihaela Iacob, estetician în cadrul centrului de înfrumuseţare, 30 de minute de tratament combină o curăţare profundă a pielii, cu ajutorul unui gel special şi al spatulei termice. La final, pielea îşi recapătă luminozitatea, iar tenul este curăţat în profunzime.

HYDRADERMIE (220 de lei) este un tratament de start, cu rol de curăţare, hidratare. Efecte: netezeşte ridurile, echilibrează, anti-pete pigmentare, luminează, oxigenează etc. Întreg tratamentul funcţionează în patru etape: curăţare, ionizare, oxigenare şi masaj de relaxare. Tratamentul este recomandat atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi poate fi ideal pentru petreceri.

HYDRADERMIE LIFT (250 de lei) este un tratament de lifting nechirurgical, de întreţinere sau de reparare, ale cărui obiective de frumuseţe sunt de drenaj şi stimulare musculară. În timpul acestui tratament, pielea elimină toxinele, devenind mai luminoasă, iar tenul scapă astfel de aspectul tern. De asemenea, Hydradermie Lift ajută la remodelare şi resculptare facială. Este recomandat după cura de slăbire, pentru tenul tern, obosit, ori pentru persoanele cu predispoziţie la relaxare cutanată.

Hydradermie Lift se poate face şi după ionizare şi se numeşte Hydradermie Lift de Lux (350 de lei) şi durează două ore.

Pentru persoanele cu o agendă încărcată, Guinot recomanda HYDRADERMIE LIFT EXPRESS, care durează 30 de minute, dar care se poate face de trei ori pe săptămână pentru eficienţă maximă.

Toate cele trei tratamente sunt ideale pentru evenimente importante din viaţa dumneavoastră (nunţi, petreceri etc.).

În oferta tratamentelor oferite de Endermo Clinic intră şi HYDRADERMIE LIFT YEUX (120 de lei), care este benefic pentru un contur mai tânăr al ochilor. Practic, se lucrează muşchii din jurul ochilor pentru a-i stimula. La finalul primei şedinţe, conturul ochilor va fi mult mai ferm, mai luminos şi mai tânăr.

Toate tratamentele de la Hydradermie Lift urmăresc remodelarea, resculptarea facială.

 

Masaj de relaxare cu uleiuri esenţiale, tratament pentru tenul acneic şi lifting la nivelul feţei

După o zi sau o săptămână încărcată, AROMATIC (180 de lei), un tratament manual de relaxare (atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi), care răspunde la toate obiectivele de frumuseţe, este soluţia ideală.

Acest tratament se face cu uleiuri esenţiale pentru fiecare tip de ten, iar după masajul cu ulei se aplică o mască ce conţine smochine, ceai verde, fructul pasiunii şi aloe vera. Rezultate: pielea devine netedă, hidratată, tenul fiind tratat în profunzime.

Un alt tratament pe care îl găsiţi în oferta esteticienilor clinicii de pe strada Mărăşeşti este BEAUTE NEUVE (200 de lei), un tratament care poate fi considerat unul de detoxifiere, de dublu peeling, cu extract de fructe şi vitamina C naturale, care înlătură celule moarte. Beaute Neuve este recomandat pentru tratarea tenului acneic, pentru pete pigmentare, având efect antirid. O parte foarte importantă a tratamentului o constituie masca din vitamina C pură.

Dacă aveţi tenul obosit, Endermo Clinic are soluţia ca în mai puţin de o oră tenul să devină mai tânăr: LIFTOSOME (220 de lei). Adică o mască termică cu vitamina C şi extracte de portocale, care oferă tenului mai multă energie. Tratamentul, care este pe bază de colagen marin, este un lifting la nivelul pielii, care remodelează trăsăturile, iar la final vă veţi bucura de un ten mai relaxat şi vizibil întinerit.

 

TechniSpa, aparatul care topeşte grăsimea

Un aparat special din dotarea Endermo Clinic este TECHNISPA, pentru tratament anticelulitic - 190 de lei (topeşte grăsimea cu ajutorul gelului ionizabil susţinut de curentul Galvanic), tratament de fermitate - 190 de lei (care vă pune în mişcare muşchii pentru a arde grăsimile, pentru a redefini silueta şi a reda fermitatea), tratament pentru picioare obosite - 170 de lei (este remarcabil de eficient chiar din prima sesiune. Testat sub supraveghere medicală, acest tratament a crescut cu 25% microcirculaţia).

Esteticianul Mihaela Iacob subliniază că pentru a obţine rezultate mai eficiente şi de lungă durată, împachetările la rece de la Guinot, cu ceai verde şi argilă, vin în completarea tratamentului de la TechniSpa. Acest tip de împachetare se face o singură dată pe săptămână, datorită acţiunii intense, şi costă 120 de lei.

 

Vitrina cu produse profesionale de întreţinere facială, specifice folosirii acasă

Pentru a menţine efectele tratamentelor, specialiştii Endermo Clinic vă recomandă utilizarea cremelor Giunot - cea mai importantă marcă de produse profesionale de întreţinere facială, care cuprinde atât tratamente, cât şi produse de întreţinere specifice folosirii acasă.

Produsele Giunot pot fi găsite chiar în vitrina special amenajată de la intrarea în clinica de pe strada Mărăşeşti.

În vitrina Endermo Clinic găsiţi şi produsele din gama BDR (Beauty Defect Repair), care oferă cel mai mare ajutor tenului cu defecte (acnee, cicatrici postacneice, riduri  etc.), cremele profesionale atât pentru corp, cât şi pentru faţă de la specialiştii LPG System, produse atât pentru bronzare, cât şi pentru menţinerea bronzului (SunJunkie), creme liporeductoare şi creme pentru obţinerea fermităţii (Anesi), conditioner şi şampon de hidratare (Maroccanoil), măşti reparatoare sau de hidratare, tratamente pentru pielea uscată a scalpului, dar şi pentru scalpul seboreic, spume speciale de coafat, cremă pentru definirea buclelor, dar şi fixativ pentru o coafura perfectă.

Tot la intrarea în clinica de pe strada Mărăşeşti găsiţi şi ojele OPI, la un preţ promoţional de 33 de lei, în diverse culori, iar pentru un make-up excepţional, Endermo Clinic vă pune la dispoziţie produse din gama Kryolan, la un preţ accesibil.

În cadrul centrului de înfrumuseţare Endermo Clinic s-a mutat şi magazinul D&P Perfumum, care dispune de o gamă largă şi variată de parfumuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce tratamente şi cu ce preţuri se pot face la centrul de înfrumuseţare Endermo Clinic.
 Vizualizări articol: 3402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Ce tratamente şi cu ce preţuri se pot face la centrul de înfrumuseţare Endermo Clinic4.054

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei