Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 221 (5428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răzbunare

A încercat să-i dea foc la casă, pentru că nu l-a luat cu maşina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ în vârstă de 21 de ani s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat că a incendiat o stivă de lemne în curtea casei părinţilor unui alt consătean, din răzbunare că acesta din urmă nu a vrut să-l ducă cu maşina până la un magazin din localitate.

Incredibila poveste s-a petrecut vineri seară, la Stulpicani, iar potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, incidentul a fost sesizat prin 112 în jurul orei 23.00.

La acea oră, Constantin Rachila, în vârstă de 54 de ani, a sunat la poliţie şi a sesizat faptul că cineva a încercat să îi dea foc la casă.

Poliţiştii trimişi la faţa locului au constatat că în curtea casei reclamantului a fost incendiată o stivă de lemne şi, din fericire, proprietarul şi familia acestuia au reuşit să stingă focul la timp, înainte ca acesta să se extindă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în aceeaşi seară, în jurul orei 20.00, fiul victimei, Cristian Rachila, în vârstă de 21 de ani, s-a întâlnit pe raza oraşului Slătioara cu un tânăr de aceeaşi vârstă, din aceeaşi localitate, Răzvan Iulian Tătuc. Acesta din urmă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, precizează poliţia, şi i-a cerut celuilalt tânăr să îl transporte cu autoturismul până la un magazin.

Fiind refuzat, se arată în comunicatul poliţiei, Tătuc l-a ameninţat pe tânărul cu maşina că îi va incendia autoturismul sau locuinţa.

Câteva ore mai târziu, o stivă de lemne din curtea familiei Rachila a fost cuprinsă de flăcări.
„Cu ocazia cercetării locului faptei, în preajma locuinței a fost identificat un recipient din plastic ars, în care se afla o substanță ce emana miros de benzină”, susţin poliţiştii, precizând că în cauză s-a întocmit dosar penal pe numele lui Răzvan Iulian Tătuc, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la distrugere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A încercat să-i dea foc la casă, pentru că nu l-a luat cu maşina.
 Vizualizări articol: 1528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
A încercat să-i dea foc la casă, pentru că nu l-a luat cu maşina4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei