Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 221 (5428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Promiscuitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Greu de găsit un loc mai insalubru decât fotbalul românesc... Probabil Dumitru Dragomir crede că e spiritual când face glume cu curve, poate se bazează şi pe curentul de opinie nefavorabil Anei-Maria Prodan, dar adevărul e că nu se vorbeşte aşa despre nevasta unui om cu care până la urmă te intersectezi la serviciu. Eu, dacă aş avea paparaţi în subordine, i-aş pune s-o pândească pe coana Corleone şi s-o întrebe ce părere are despre declaraţiile lui bărba-su despre o altă femeie măritată. Că Prodanca e ţaţa perfectă e altă mâncare de peşte, tocmai faptul că vorbeşte mult şi prost deschide atâtea alte fronturi de atac. Dar Corleone e parşiv, atacă la persoană, nu degeaba a lansat el acum vreo cinşpe ani fiţuica de purta numele ăsta. Chiar dacă depăşim acest subiect, rămânem tot în zona gri. Cine îl cunoaşte pe Aurică Ţicleanu, dar e suficient să-l fi auzit vorbind sau comentând meciuri alături de Grădinescu, ştie că acesta e un om de un bun simţ desăvârşit. Mai mult, se şi pricepe la ceea ce face. După mai bine de un deceniu de rezidenţă în Braşov, a ajuns în fine antrenor la FC Braşov, echipă aflată într-o situaţie ingrată, cu două puncte după cinci etape. În următoarele trei etape, Ţicleanu a obţinut prima victorie şi încă două egaluri. Cu toate acestea, un alt patron grobian din fotbalul românesc l-a demis într-o clipită, cu puterea discreţionară pe care banii le-o conferă unora. Mi-aduc aminte de soarta similară a lui Bergodi, care l-a expediat fără menajamente pe Becali din vestiar, la pauza unui meci. Ţicleanu nu era omul care să procedeze radical, dar iată că măreţul om de fotbal n-a suportat nici măcar o simplă observaţie. Nu pot să-i doresc decât să fie bătut de Corona în derby-ul oraşului... Şi Mulţescu a fost demis de la Dinamo, dar el măcar era o piatră tare, incomodă pentru ăia care se fac că investesc.

În încheiere, să ne extragem puţin din promiscuitatea fotbalului românesc şi să consemnăm un adevărat eveniment mondial. În ultimii cinci ani, Barcelona a mai pierdut meciuri, unele chiar dureros, dar, realmente incredibil, niciodată posesia! Ei bine, minunea s-a petrecut sâmbătă seară, când micuţa Rayo a ţinut mingea preţ de 51% din meci! Scorul, 4-0 pentru Barcelona, nici nu mai contează...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Promiscuitate.
 Vizualizări articol: 1143 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Promiscuitate4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei