Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 214 (5421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Focuri de armă pentru stoparea unui transport de ţigări de contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru focuri de armă au răsunat, joi noapte spre vineri, pe raza localităţii Straja, după ce un echipaj de la Sectorul Brodina a interceptat un transport de ţigări de contrabandă. Potrivit celor afirmate de subinspectorul Corina Teodorovici de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, o patrulă de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina a observat, în jurul orei 02.30, un grup de persoane care se deplasa dinspre linia de frontieră spre interiorul ţării, cu mai multe bagaje voluminoase. Pentru că suspecţii au ignorat somaţiile prin voce, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare şi au tras patru focuri de armă în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. Cu toate acestea, persoanele din grup au abandonat coletele şi, profitând de terenul accidentat şi de condiţiile meteo nefavorabile, ploaie şi ceaţă, s-au dispersat şi au dispărut în întuneric. În apropiere au fost descoperite 40 de colete cu ţigări, colete care conţineau 19.980 de pachete marca Viceroy, în valoare de aproximativ două sute de mii de lei. Subinspectorul Corina Teodorovici a precizat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării. Şi lucrătorii de la Punctul de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, ieri dimineaţă, în plafonul unui microbuz Mercedes condus de Vitalii R., de 27 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană, o mie de pachete de ţigări marca Winston. Ţigările, evaluate la 1.220 de lei, au fost confiscate, iar şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional cu amendă de şase mii de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă pentru stoparea unui transport de ţigări de contrabandă.
 Vizualizări articol: 2134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Focuri de armă pentru stoparea unui transport de ţigări de contrabandă3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei