Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 214 (5421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Luare de poziţie

Reacţiile şoferilor vizavi de cel mai prost drum naţional din ţară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Articolul despre starea dezastruoasă a drumului naţional 18, care leagă judeţul Suceava de Maramureş, nu a rămas fără ecou în rândul cititorilor. Zeci de şoferi, oameni din zona Iacobeni, Ciocăneşti şi Cârlibaba, dar şi turişti care au avut ghinionul să traverseze acest drum al iadului au postat comentarii ori au trimis opinii pe adresa ziarului nostru.

Dacă cei care utilizează frecvent sau accidental acest drum au avut o opinie, din partea autorităţilor singura luare de poziţie a fost tăcerea apăsătoare. E şi greu să vii să mai promiţi ceva, în condiţiile în care reabilitarea DN18 trebuia finalizată pe 31 august 2013, iar tu, autoritate, nu ai fost în stare nici măcar să acoperi gropile, care sunt cu miile.

„Drumul ăsta l-am făcut eu cu două luni în urmă...în trei ore şi jumătate am făcut 100 km...cu 20 km la oră...pe hartă e semnat ca şi drum turistic...în realitate e drumul morţii!!!!! Ruşine !!!!”, a scris Gabriela Cojocariu.

Un alt şofer, Sergiu Epure, a postat şi link-ul unui film de pe acest drum, alături de următorul comentariu; „Eterna şi fascinanta Românie... http://www.youtube.com/watch?v=vwvfZzubZIo Mâine trebuie să parcurg din nou minunatul DN18, promit să fac un film cap – coadă”.

Au fost şi oameni care au făcut haz de necaz de situaţie. „Am fost pe acolo în 2011. Acum văd că e puţin mai rău”, a fost ironia subtilă a lui Adrian Emil Pascu. Un alt cititor a plusat şi el doza de umor negru. „Hai să luăm şi partea bună...nu sunt multe accidente”, a opinat Dănuţ Ţăran.

Oamenii nu uită nici alte evenimente din zonă, care în opinia lor ar putea fi suprimate pentru a finaliza lucrările la drum. „Bine că avem în zonă festivaluri peste festivaluri!!!!”, a arătat Cristina Lanciu.

Concluziile vin din partea unui sucevean stabilit în Italia: „Mai aşteptăm trei ani până când cei de la USL îşi vor recupera banii investiţi în propaganda dinaintea alegerilor... Noi nu ne vindem ţara, Jos Băsescu... etc. Apoi dacă vor mai rămâne ceva bani vor turna puţină criblură până la următoarele alegeri...”.

Iar în loc de final am păstrat opinia Lidiei Albu: „....Drumurile noastre toate......!!!!!?????....parcă-s cratere pe Lună!!!!”.

Trist, adevărat şi ruşinos. Dar cine mai are ruşine în România de azi?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reacţiile şoferilor vizavi de cel mai prost drum naţional din ţară.
 Vizualizări articol: 4655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Reacţiile şoferilor vizavi de cel mai prost drum naţional din ţară5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politicieni au rusine ! trimis de
(14 sep 2013, 11:51:27
Pe scurt ar fi ca politicieni ar fi tare rusinati daca nu s-ar imbogati de pe urma mandatului .
2.   Pffff trimis de
(14 sep 2013, 11:56:12
e jale drumul am facut eu 4 ore acum o luna si e dezastru...rusine sa ne fie cu asa drumuri si cu asa politicieni...nu mai zic de primari care ar trebui sa lupte sa fie frumos pe zona unde iau banii....mi-am stricat masina pe drumul ala....vai vai vai....lungule iesi afara din primarie scoate banii din cont si fa ceva pt sucevenii tai oricum nu faci nimic..... deasta canalizarile dau pe dinafara de bune ordine ce ai dat.....RUSINE sa ne fie si noua dar si voua care ocupati locuri degeaba in primarie....
2.1  RE: Pffff trimis de
(14 sep 2013, 11:58:28
bun venit in romania dati-va ceasurile cu 50 de ani in urma.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei