Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 214 (5421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

La Shopping City Suceava

Delicioase produse tradiţionale şi o mie de porţii gratuite de fasole cu afumătură, la Târgul Alimenta Tradiţional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii dornici să simtă din nou gustul produselor tradiţionale, să descopere produsele copilăriei, pe care le savurau din cămara bunicilor, ori să descopere savoarea unor delicatese culinare făcute după reţete din bătrâni, au la dispoziţie, începând de ieri, standurile Târgului Alimenta Tradiţional, din parcarea Shopping City Suceava.

Mai mult, vizitatorii târgului vor avea parte de o surpriză de proporţii – peste o mie de porţii de fasole cu afumătură, gătite în cel mai mare cazan din România, de către doi dintre concurenţii de la Master Chef.

Bunătăţile, care vor fi împărţite gratuit vizitatorilor târgului, vor fi preparate sâmbătă, 14 septembrie, de doi dintre concurenţii de la Master Chef -  Moghazehi Mehrzad şi Alex Cârţu.

Cele o mie de porţii de fasole cu carne, puse la dispoziţie de organizatori, în colaborare cu Grill World Catering, ar urma să fie puse pe foc în jurul orei 11.00, pentru ca la orele amiezii să fie servite, aburinde, tuturor pofticioşilor.

Târgul Alimenta Tradiţional este un eveniment organizat de  Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi Shopping City Suceava în parteneriat cu Asociaţia „Produs în Bucovina”, prin care sucevenilor le sunt puse la dispoziţie cele mai gustoase alimente tradiţionale, de la produsele lactate precum brânza de burduf, caşcavalul afumat, telemeaua de capră sau de oaie, caş proaspăt şi urdă, la  tentantele produse din carne – cârnaţi, tobă, şunculiţă ţărănească, pastramă, muşchi, lebărvurşt şi multe alte produse care „îţi lasă gura apă”.

Nu lipsesc nici dulciurile, de la produse apicole pline de sănătate şi vitalitate, la cele obţinute din reţete tradiţionale, precum ciocolata de casă, dulceţuri de fructe sau şerbeturi cu fel de fel de arome.

Micii, palinca şi berea de casă completează lista bunătăţilor care pot fi găsite la târgul inaugurat vineri în parcarea Shopping City Suceava, dar care va fi deschis atât sâmbătă, cât şi duminică, în intervalul orar 10.00 – 19.00.

În total, sucevenii au la dispoziţie 25 de standuri expoziţionale, ale producătorilor veniţi din toate colţurile ţării.

 

Ziua Cooperării Europene

În contextul acestui eveniment, în zilele de 13 şi 14 septembrie, Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava, împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, vor celebra şi Ziua Cooperării Europene, pentru a aduce în atenţia publicului larg rezultatele proiectelor de cooperare transfrontalieră finanţate prin Programul Operaţional Comun România - Ucraina - Republica Moldova 2007 – 2013. Ziua Cooperării Europene este o iniţiativă a Comisiei Europene şi se sărbătoreşte în perioada 10-28 septembrie pentru a promova cooperarea teritorială şi transfrontalieră, prin organizarea de evenimente locale pentru conştientizarea publicului larg din regiunile şi ţările învecinate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Delicioase produse tradiţionale şi o mie de porţii gratuite de fasole cu afumătură, la Târgul Alimenta Tradiţional.
 Vizualizări articol: 4862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Delicioase produse tradiţionale şi o mie de porţii gratuite de fasole cu afumătură, la Târgul Alimenta Tradiţional3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TEAPA trimis de
(14 sep 2013, 12:00:51
PRODUS IN BUCOVINA ESTE O MARE TEAPA,PRODUSELE NU SUNT SI N-AU FOST NICIODATA TRADITIONALE,PRIMA REGULA ESTE CARNEA TREBUIE SA FIE DE PORC CRESCUT IN GOSPODARII TARANESTI SAU FERME ATESTATE ECOLOGIC DECI CRESC PORCII INTR-UN AN SI CEVA,2 CULOAREA MINUNATA ESTE DATA DE ROSUL CARMIN,DE FAPT VAND LA PRET MULT MAI MARE, IN CONDITII DE LIPSA DE IGIENA CEEA CE GASITI SI-N MULTELE LOR MAGAZINE DIN ORAS ! PROSTIA OMENEASCA ESTE CEA MAI PROFITABILA METODA DE IMBOGATIRE !
2.   TEAPA trimis de
(14 sep 2013, 12:04:56
TOTUSI EXISTA SI UN ADEVAR FUNDAMENTAL: ESTE PRODUS IN BUCOVINA! IN TARA LA TARGURI LUAU DIN ENGRO-URILE LOCALE SI ETICHETAU !
3.   TEAPA trimis de
(14 sep 2013, 12:36:24
PRODUS IN BUCOVINA ESTE O MARE TEAPA,PRODUSELE NU SUNT SI N-AU FOST NICIODATA TRADITIONALE,PRIMA REGULA ESTE CARNEA TREBUIE SA FIE DE PORC CRESCUT IN GOSPODARII TARANESTI SAU FERME ATESTATE ECOLOGIC DECI CRESC PORCII INTR-UN AN SI CEVA,2 CULOAREA MINUNATA ESTE DATA DE ROSUL CARMIN IAR CARNEA E IMBIBATA CA UN BURETE CU SALITRA,DE FAPT VAND LA PRET MULT MAI MARE, IN CONDITII DE LIPSA DE IGIENA CEEA CE GASITI SI-N MULTELE LOR MAGAZINE DIN ORAS ! PROSTIA OMENEASCA ESTE CEA MAI PROFITABILA METODA DE IMBOGATIRE!
4.   Celebru, intre toate trimis de
(14 sep 2013, 12:39:09
este renumitul parizer bucovinean, pe care toti bunicii si strabunicii nostri il preparau cu mare spor si drag in batatura.
5.   Murături moldovenești(cornute,pardon,cornișon) trimis de
(14 sep 2013, 16:42:35
Mergea și o iahnie bătută cu....bulanul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei