Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 211 (5418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cine plăteşte?

Explozia de la acumulări de gaze, în urma avarierii unei conducte, a băgat în pământ un bărbat de 44 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Explozia de la acumulări de gaze petrecută săptămâna trecută, după avarierea unei conducte în timpul unei lucrări, lângă o locuinţă din oraşul Gura Humorului, s-a transformat, aşa cum era de aşteptat, într-o tragedie. Gheorghe Tamba, în vârstă de 44 de ani, care a fost surprins de suflul exploziei care i-a distrus casa, a decedat acum două zile, luni, la Spitalul de Arşi din capitală, arsurile de pe aproape 90% din suprafaţa corpului fiind, aşa cum anticipau şi medicii de la Suceava, incompatibile cu viaţa.

În aceste condiţii, poliţia va schimba încadrarea juridică a faptei, urmând a continua cercetările pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă. Rămâne de văzut dacă şi cine va răspunde pentru moartea unui om. 

 

Localnicii au sesizat că în zonă miroase puternic a gaz

Explozia urmată de incendiu s-a produs în noaptea de 5 spre 6 septembrie, în jurul orei 3.00, pe strada Livada Poştei din Gura Humorului. În interior se afla doar proprietarul, bărbatul în vârstă de 44 de ani. După cum a mărturisit chiar mama sa, bărbatul a ieşit din casă arzând ca o torţă şi a fugit până în grădină, femeia reuşind să arunce o găleată cu apă peste el.

Localnicii au relatat că în zonă a lucrat o echipă de muncitori, care efectuau lucrări de schimbare a reţelei de canalizare. La un moment dat a început să se simtăun puternic miros de gaz.

„S-a constatat că în zonă se efectuează lucrări de săpături de către o firmă, pentru  reţeaua de canalizare, în imediata vecinătate a conductelor de gaz, lucrări ce este posibil să fi dus la avarierea sistemului de distribuţie a gazelor naturale”, au precizat oficialii E. ON Gaz Distribuţie într-un comunicat de presă.

Mai trebuie spus cămai mulţi oameni care stau în zonă au reclamat că se simte un puternic miros de gaz, iar respectivii martori susţin că un echipaj E.ON a fost la faţa locului, pentru a face verificări şi a stabili unde sunt probleme. A urmat apoi cumplita explozie care i-a fost fatală bărbatului în vârstă de 44 de ani. 

Ancheta demarată de poliţişti ar urma să aducă lămuriri cu privire la cine este vinovat de această tragedie. Fiind vorba de o problemă complexă, foarte probabil vor urma ani de expertize, pentru a se da un verdict în acest caz. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Explozia de la acumulări de gaze, în urma avarierii unei conducte, a băgat în pământ un bărbat de 44 de ani.
 Vizualizări articol: 2154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Explozia de la acumulări de gaze, în urma avarierii unei conducte, a băgat în pământ un bărbat de 44 de ani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei