Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 211 (5418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Camera Deputaţilor va dona şcolilor peste 500 de imprimante şi copiatoare funcţionale

Miercuri, 11 Septembrie 2013 (17:09:44)

Camera Deputaţilor va dona şcolilor peste 500 de imprimante şi copiatoare funcţionale strânse din instituţie în vederea reducerii consumului de hârtie la Parlament, a anunţat, miercuri, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care a adăugat că 200 de pomi vor fi salvaţi anual.

Zgonea a spus, într-o conferinţă de presă, că la sfârşitul sesiunii parlamentare trecute a început strângerea tututor imprimantelor şi copiatoarelor din Camera Deputaţilor, în scopul reducerii consumului de hârtie.

El le-a arătat ziariştilor 100 de imprimante strânse din Cameră care au fost aşezate în sala de conferinţă, în spatele său.

"Am reuşit să strângem 100 de imprimante, am înfiinţat 12 centre de multiplicare la etajele opt, şapte, şase, cinci, câte trei pe etaj şi am speranţa că până la sfârşitul săptămânii viitoare colegii de la Departamentul tehnic vor aduce numărul centrelor de multiplicare la 25. Tot acest proces a fost făcut fără resurse financiare. Până la sfârşitul săptămânii viitoare vor fi scoase din uz la Camera Deputaţilor peste 500 de imprimante. Toate acestea vor fi donate şcolilor. Am vorbit cu ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, şi mi-a trimis o listă cu peste 500 de şcoli care vor primi aceste imprimante", a afirmat Valeriu Zgonea.

El a mai arătat că aceste imprimante au fost strânse din birourile tuturor parlamentarilor, ale liderilor de grup şi ale angajaţilor Camerei, urmând să rămână cu imprimante doar cei care au obligaţia multiplicării documentelor secrete.

Zgonea a precizat că în Camera Deputaţilor erau înscrise în acte 1.250 de imprimante, din care 530 vor fi donate.

"Sper ca până la sfârşitul anului din cele 25.000 de topuri de hârtie să fie consumate numai 12.000 de topuri, iar anul viitor să ajungem la 1.000 - 2.000 de topuri de hârtie. Câteva sute de pomi, dacă nu mă înşel, 200 de pomi vor fi salvaţi anual doar prin efortul colegilor mei parlamentari şi al angajaţilor Camerei Deputaţilor", a mai spus Zgonea.

El a adăugat că parlamentarii vor fi informaţi pe laptopuri, Ipad-uri, smartphone-uri în legătură cu ordinea de zi, precum şi cu alte documente.

Zgonea a mai precizat că în biroul său are, în acest moment, o singură imprimantă pe care o foloseşte foarte rar şi pe care o va dona în câteva zile şi un tocător de hârtie din dotarea Camerei.

Întrebat dacă se pregăteşte să candideze pentru vreo funcţie în PSD, Zgonea a spus: "Nu, ăsta este felul meu de a fi, mai kinetic, mai agitat".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camera Deputaţilor va dona şcolilor peste 500 de imprimante şi copiatoare funcţionale.
 Vizualizări articol: 894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camera Deputaţilor va dona şcolilor peste 500 de imprimante şi copiatoare funcţionale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei