Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 211 (5418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tranzacţii fictive

Evaziune fiscală de 2,2 milioane de lei la firma Fibracis Grup din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre firmele sucevene care are ca obiect de activitate extracţia pietrişului şi a nisipului şi producerea agregatelor minerale, SC Fribracis Grup SRL, are conturile blocate, iar administratorul Gheorghe Leonte s-a ales cu dosar penal după ce inspectorii fiscali au descoperit o evaziune de peste 2,2 milioane de lei (22 de miliarde de lei vechi). În urma unui control al inspectorilor din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Suceava s-a constatat faptul că în perioada 2008 – 2010, firma Fibracis Grup a efectuat achiziţii de utilaje şi a prestat servicii de la firme fantomă. Prejudiciul adus bugetului de stat de către firma suceveană a fost stabilit la suma de 2,248 de milioane de lei. În urma neregulilor constatate, inspectorii fiscali au dispus blocarea conturilor bancare ale SC Fibracis Grup SRL Suceava, precum şi sechestrarea bunurilor societăţii, măsurile asiguratorii fiind aplicate pentru echipamentele tehnologice şi pentru mijloacele de transport. Aşa cum am menţionat, după descoperirea tranzacţiilor fictive efectuate de societate, pe numele administratorului firmei a fost întocmit un dosar penal pentru evaziune fiscală.

După constarea neregulilor, reprezentanţii firmei au solicitat în instanţă suspendarea provizorie a executării silite a măsurii asiguratorii de poprire a conturilor de disponibilităţi şi a depozitelor deschise la bănci. În cele din urmă însă, după examinarea acestei cereri, instanţa a considerat-o inadmisibilă şi a decis respingerea cererii pentru suspendarea provizorie a executării silite formulată de SC Fibracis Grup SRL. Decizia instanţei nu are cale de atac.

Printre obiectele de activitate ale SC Fibracis Grup din Suceava se mai numără şi transportul internaţional de persoane, transport agabaritic, societatea având şi staţii de betoane şi de asfalt. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evaziune fiscală de 2,2 milioane de lei la firma Fibracis Grup din Suceava.
 Vizualizări articol: 4956 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Evaziune fiscală de 2,2 milioane de lei la firma Fibracis Grup din Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei