Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 206 (5413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 5 – 11 septembrie

Salonul Auto Bucovina

Modele noi ale celor mai importante mărci de pe piaţa auto vor putea fi admirate şi testate în premieră, în cadrul Salonului Auto Bucovina.

Expozitia, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi Primăria Municipiului Suceava, se va desfăşura, în perioada 6 – 08 septembrie, pe esplanada Casei de Cultură Suceava şi va putea fi vizitată, zilnic, între orele 10:00 – 18:00.

 

Dans pentru copii, la Iulius Mall

La Iulius Mall, zilele de luni, miercuri şi vineri sunt dedicate micilor dansatori. Năzdrăvanii pot învăţa rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în cadrul lecţiilor gratuite de dans oferite în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, organizate de la ora 18.00.

 

Târg de Artă şi Antichităţi

De vineri până duminică, în perioada 6 - 8 septembrie, amatorii de frumos sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi, organizată în parteneriat cu Bucovinart. Parterul mall-ului va găzdui numeroşi participanţi din toate colţurile ţării, care vor expune cele mai frumoase piese încărcate cu amintiri. Cei care doresc să îşi îmbogăţească colecţiile de obiecte înnobilate cu patina timpului vor putea admira şi cumpăra piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii, cărţi, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte obiecte ancorate în trecut.

 

Premii oferite de Iulius Mall

Până pe 15 septembrie, toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall intră în cursa pentru cele mai râvnite premii ale toamnei: trei tablete de ultimă generaţie. În fiecare zi, primii 100 de clienţi care depăşesc acest cuantum vor fi răsplătiţi cu jocuri creative, rechizite şcolare, cecuri de cumpărături şi băuturi răcoritoare.

 

Tombola “Câştigă o tabletă pentru şcoală”

Odată cu pregătirile pentru noul an şcolar, Shopping City Suceava derulează, în perioada 1-22 septembrie, campania “Câştigă o tabletă pentru şcoală”, oferind copiilor şansa de a obţine premii atractive pentru şcoală. Astfel, sunt puse în joc două imprimante multifuncţionale, trei ghiozdane echipate şi marele premiu, o tabletă de ultimă generaţie Samsung Galaxy Note, care va transforma rezolvarea temelor într-o adevărată plăcere pentru învăţăcei. Pentru a putea participa la tombolă, clienţii trebuie să facă cumpărături de minim 100 lei pe un singur bon de casă, să completeze talonul de participare şi să-l introducă în urna special amenajată din faţa magazinului Leonardo, aflat în incinta Shopping City Suceava.

 

Expoziţie de fotografie “Portret”

În perioada 5-22 septembrie, Shopping City Suceava va găzdui expoziţia de fotografie "Portret" a tânărului fotograf sucevean Tibi Vîntur, în Clubul Artelor Vizuale din incinta centrului comercial. Expoziţia are ca temă centrală portretul, dar şi fotografia de beauty şi modă. Se vor expune aproximativ 40 de lucrări conturate pe baza anumitor tematici şi motive. Vernisajul va avea loc în data de 14 septembrie, la ora 18.00, în Clubul Artelor Vizuale.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni, între orele 17:00-18:00, şi miercuri, între orele 18:30-20:00.

 

Concurs de dans sportiv „Bucovina Open”

Clubul Sportiv Boom Dance Suceava şi Federaţia Română de Dans Sportiv organizează, în zilele de 7 şi 8 septembrie, la Suceava, întrecerile concursului de dans sportiv „Bucovina Open”, la care şi-au anunţat participarea unii dintre cei mai buni dansatori din România, Bulgaria, Ucraina şi Republica Moldova. Competiţia se va desfăşura în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Suceava (b-dul George Enescu 26 A). Sâmbătă, 7 septembrie, în faţa spectatorilor vor evolua perechi din clasele oficiale H, E, D, B, open şi open basic. Acestea vor intra în concurs începând cu ora 9:00, în cadrul secţiunilor de dans standard şi latino american.

Duminică, 8 septembrie, începând cu ora 11:00, pe ringul de dans se vor afla tinerele sportive din categoria fete solo, urmate de perechile din concursul precompetiţional şi de cele din categoria neoficial, care vor dansa pe ritmuri de cha cha şi vals lent. Înscrierea participanţilor se face până joi, 5 septembrie, pe www.dancesport.ro. Preţul unui bilet de intrare pentru spectatori este de 10 lei/ zi.

 

O excursie pentru două persoane la Disneyland Paris, oferită de Alexandria Librării

Alexandria Librării organizează, în perioada 1-30 septembrie, campania “Paşaport spre Disneyland”, la care sucevenii pot obţine o excursie pentru două persoane la Disneyland Paris şi multe pachete de cărţi. La această campanie pot participa toți clienții care au achiziționat produse de minim 100 lei pe același bon fiscal. Talonul completat se depune în urnele special amenajate în Alexandria Librării.

Tragerea la sorți se va desfășura la sediul companiei din Suceava, Str. Grigore Alexandru Ghica, pe 10 octombrie, în prezența unui juriu. Numele câştigătorilor concursului se vor publica pe site-ul www.librariilealexandria.net. După cum au spus organizatorii campaniei, premiile constau într-un sejur pentru două persoane la Disneyland Paris (transport, două nopți de cazare, mic dejun şi intrările în parcurile de distracţii) şi 30 pachete de cărţi oferite de RAO. Se va păstra bonul fiscal pentru validarea câştigătorului.

 

Actorii Vladimir Găitan, Stere Gulea, Catrinel Dumitrescu, prezenţi la Festivalul “Grigore Vasiliu Birlic”, ediţia a III-a

Mari actori ai scenei româneşti vor fi prezenţi la cea de-a III-a ediţie a Festivalului Internațional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”, care se va desfăşura, în perioada 9-15 septembrie, la Fălticeni, eveniment organizat de Asociația “Fălticeni Cultural”. Programul festivalului include, printre reprezentațiile spectacolelor care intră în concurs, și spectacole deja cunoscute publicului, precum este și spectacolul „Fă-mi loc”, jucat de Medeea Marinescu și Marius Manole, luni, 9 septembrie, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”.

 

Zilele Culturii Polone

Uniunea Polonezilor din România organizează, în zilele de 5-7 septembrie, Zilele Culturii Polone cu deviza „Mai aproape unii de alţii”.

Zilele Culturii Polone se vor desfăşura după următorul program:

Joi, 5 septembrie, la ora 9.30, la Muzeul de Istorie Suceava va avea loc deschiderea oficială a manifestării şi vernisarea unei expoziții de fotografie din Cracovia.

La ora 11.00, în aceeaşi locaţie, vor începe lucrările simpozionului intitulat „Bogăția multiseculară a legăturilor istorice și culturale polono-române”, care va avea trei secţiuni: „În lumea istoriei”, „În lumea culturii” şi „În lumea problematicii minorităţilor naţionale”. Vineri, 6 septembrie, începând cu ora 9.00, vor avea loc dezbateri în cadrul simpozionului, atât la Muzeul de Istorie, cât şi la sediul Dom Polski. Tot vineri, sala Dom Polski va găzdui, începând cu ora 20.30, concertul formaţiei poloneze „Resovia Saltans” și al Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”. Sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 11.00,la Soloneţu Nou se va oficia Sfânta Liturghie în Biserica Parohială, urmată de Sărbătoarea Roadelor şi de concerte în aer liber.

 

Joi, 5 septembrie

Distracţie pentru copii, la Iulius Mall

De la ora 18.30, Librăria Cărtureşti din Iulius Mall Suceava propune o sesiune prelungită de joacă, din care prichindeii să înveţe lucruri noi. Ştrengarii cu vârste între 4 şi 12 ani vor asculta poveşti, îşi vor dezvolta abilităţile creative şi vor descoperi cele mai plăcute şi utile moduri de a petrece timpul liber.

 

Sâmbătă, 7 septembrie

Sport

Rugby, play-out Divizia Națională, ora 10.00, stadionul Unirea Suceava

CSM Suceava – CSUAV Arad

 

Spectacolul de teatru „Terapie prin sex”, la Talcioc Cultural

La Fierărie – Talcioc Cultural va avea loc, la ora 21:00, în premieră la Suceava, spectacolul de teatru „Terapie prin sex”, o creație a actriței Teatrului Național din Iași Pușa Darie. Evenimentul este organizat de La Fierărie - Talcioc Cultural și Eden Fundația, în colaborare cu Adria - Skoda, Insense și Management Account.

Comedia semnată de Puşa Darie este o scurtă radiografie a tabuurilor care guvernează relaţiile interumane şi a problemelor de comunicare. Actriţa interpretează pe rând şase personaje care trăiesc într-o lume în care termenul “sex” a devenit desuet, pierzându-şi demnitatea. Prețul unui bilet este de 15 lei. Biletele pot fi achiziţionate de la bar, în Talcioc Cultural. Rezervări la numărul 0755 222 880.

 

Duminică, 8 septembrie

Premii de Sf. Maria, oferite de Iulius Mall

Iulius Mall le răsfaţă pe doamnele şi domnişoarele sărbătorite de Sfânta Maria. Primele 150 de cliente care se prezintă la Centrul Info cu actul de identitate şi bonul de cumpărături vor primi un cadou, pe care să îl împartă cu cei dragi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei