Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 206 (5413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poziţie

PRM Suceava este împotriva proiectului de la Roşia Montană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectul de la Roşia Montană a stârnit reacţii nu doar în rândul societăţii civile, ci şi printre politicieni. Conducerea interimară a PRM Suceava s-a declarat împotriva deschiderii acestui obiectiv şi şi-a declarat susţinerea faţă de oamenii care au ieşit în stradă şi care vor protesta şi zilele următoare.

„Linia adoptată de PRM vizavi de acest subiect este una extrem de clară şi corectă. Nu dorim ca România să fie otrăvită, iar unii să folosească teritoriul românesc pentru a obţine beneficii uriaşe”, a declarat Saveta Ionesi, preşedintele interimar al PRM Suceava.

De altfel, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a vorbit în Parlamentul European despre acest subiect extrem de sensibil, şi a amintit că există un vot covârşitor împotriva folosirii cianurilor în minerit.

Corneliu Vadim Tudor a ţinut să arate că de pe urma deschiderii activităţii la Roşia Montană se vor obţine 300 de tone de uraniu, 800 de tone de aur şi 2.000 de tone de argint, iar beneficiari vor fi oameni de afaceri din străinătate. În plus, la Roşia Montană riscă să dispară obiective din patrimoniul Unesco, cum ar fi 1.700 de km de galerii romane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRM Suceava este împotriva proiectului de la Roşia Montană.
 Vizualizări articol: 1291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PRM Suceava este împotriva proiectului de la Roşia Montană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Parerologul vadim trimis de
( 5 sep 2013, 12:33:20
Oare mai reprezinta Vadim (pe) cineva/ceva?Nu l-a dat jos aripa Funar? Si s-a gasit tribunul sa declame ca e impotriva exploatarii de la Rosia Montana!?! Da de ce? Cu ce argumente combati?Ca mai cinstiti mi s-au parut ungurii care au declarat ca sunt impotriva (declaratie oficiala a statului maghiar!) si ca Rosia Montana face parte din spatiul central-european pe care spera sa mai puna laba 9impreuna cu Ardealul) inca odata ungaria (fereasca Domnul...); cine finanta acum 15 ani demonstratiile impotriva exploatarii de la RM? George Soros, miliardarul american de origine...maghiara!
Problema e falsa: RM e la noi, organele de control sunt romanesti, ce le-mpiedica sa verifice respectarea normelor de mediu?
Vrem bani pentru pensii, sanatate, autostrazi si multe altele dar ...din alta parte...atunci sa plateasca cei care protesteaza...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei