Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 206 (5413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbat cu arsuri grave, după o explozie urmată de un incendiu, la Gura Humorului

Vineri, 6 Septembrie 2013 (09:48:43)

Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe 70% din suprafaţa corpului după ce a fost surprins de incendiul care a urmat unei explozii cauzate de o acumulare de gaz, la o casă din Gura Humorului. Incendiul a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, apelul la 112 care solicita intervenţia pompierilor fiind făcut la ora 3.00.

Conform informaţiilor oferite de plt. maj. Alin Găleată, din cadrul Compartimentului Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Bucovina”, Garda de intervenţie Gura Humorului a intervenit la incendiul izbucnit la gospodăria Mariei T. cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la o casa de locuit, cu pericol de propagare la restul anexelor gospodăreşti şi o locuinţă învecinată.

Fiul proprietarei, Gheorghe T., în vârstă de 44 de ani, a fost surprins de incendiu şi a suferit arsuri pe circa 70% din suprafaţa corpului. Victima a fost transportată de echipajul SMURD la spitalul orăşenesc Gura Humorului, de unde a fost preluată de un echipaj de ambulanţă şi adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. Ulterior bărbatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti.

Conform unui comunicat ISU, „au ars locuinţa, pe o suprafaţă de aproximativ 70 metri pătraţi, şi bunurile aflate în interior. S-au degradat doi pereţi de la bucătăria de vară, pe o suprafaţă de 16 metri pătraţi”. Incendiul a fost lichidat la ora 5.10.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind o explozie în urma unor acumulări de gaz metan, locuinţa fiind racordată la reţeaua orăşenească de gaz metan.

Au fost salvate şura, adăpostul de animale şi casa aflată în imediata apropiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat cu arsuri grave, după o explozie urmată de un incendiu, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1211 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat cu arsuri grave, după o explozie urmată de un incendiu, la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei