Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 188 (5395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 15-21 august

Zilele Porţilor Deschise la „Uzina de Apă” Suceava

Centrul de Arhitectură, Cultură Urbană şi Peisaj „Uzina de Apă” Suceava invită publicul sucevean, cu prilejul organizării, în intervalul 16-23 august, a celei de-a II-a ediţii a Zilelor Culturii Urbane, la Zilele Porţilor Deschise la „Uzina de Apă” Suceava. În zilele de sâmbătă şi duminică (17-18 august), între orele 10.00-13.00, va putea fi vizitat obiectivul (de pe str. Apeductului, nr. 4) şi expoziţiile documentare „Mincu. Un secol înainte”, „Botoşani - patrimoniu regăsit”, „Patrimoniul arhitectural industrial şi echipamente publice la Suceava” şi „Refuncţionalizarea arhitecturii industriale - o practică internaţională”. Expoziţiile vor fi deschise publicului vizitator şi în zilele de marţi, 20 august - vineri, 23 august, între orele 10.00-15.00.

 

Târgul de Artă şi Antichităţi

O nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi va avea loc de sâmbătă până duminică, 17-18 august, la parterul Iulius Mall. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Bucovinart, reuneşte zeci de colecţionari din întreaga ţară. Doritorii îşi vor putea îmbogăţi colecţiile cu obiecte spectaculoase, precum: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii, cărţi, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri etc.

 

Lecţii gratuite de dans pentru copii

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, copiii pot învăţa să danseze, în cadrul lecţiilor gratuite oferite în sala Boomdance, de la etajul Iulius Mall-ului, de la ora 18.00. Micuţii se vor mişca pe ritmuri de rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

„Zumba pentru Autism”, la Iulius Mall

Vineri şi sâmbătă, Iulius Mall Suceava găzduieşte evenimentul sportiv-caritabil „Zumba pentru Autism”. Florin Neciu, Andreea Zimbru, Mihaela Dobrea şi Felicia Bradatan, invitata lor specială din Noua Zeelandă, sunt cei patru instructori Zumba care se vor dedica micuţilor cu autism, pentru a-i susţine şi a-i face înţeleşi. Clienţii mallului sunt invitaţi să participe la un flashmob Zumba, vineri, de la ora 19.00, iar sâmbătă, începând cu ora 17.00, pot participa la un seminar de conştientizare a autismului şi la un masterclass caritabil. Seara se va încheia cu un recital al Adei Bartoi. Persoanele care doresc să contribuie la cauza copiilor cu autism o pot face printr-o donaţie în valoare de 20 de lei. Evenimentul este organizat cu sprijinul Asociaţiei „Copilul din Soare”.

 

Săptămâna Western, la Talcioc Cultural

Până la data de 18 august, legendarul Clint Eastwood vă aşteaptă în Talcioc Cultural, începând cu ora 19:00, în cele mai apreciate filme western ale sale.

Atmosfera Talciocului este întreţinută de muzică country şi western de cea mai bună calitate. Aşa că vă aşteptăm la film în fiecare seară; joi – The Outlaw Josey Wales, vineri – Pale Rider, sâmbătă – The Good, The Bad and The Ugly şi duminică – Unforgiven. Intrarea este liberă, iar rezervări se pot face la 0755 222 880.


Plajă la Shopping City, până pe 18 august

Dacă încă nu v-aţi bucurat de mare şi de plajă, Shopping City Suceava vă invită alături de cei mici să vă bucuraţi de jocurile vacanţei. Copiilor le place enorm să se joace în nisip, aşa că am amenajat special pentru ei o plajă pe galeria comercială, în zona magazinului Leonardo. Locul de joacă este deschis pentru public în fiecare zi, iar sâmbătă şi duminică, între orele 10:00-16:00, cei mici sunt așteptaţi cu ateliere de desen şi pictură pe faţă.


Cursurile gratuite de dans, la Shopping City

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni, între orele 17:00-18:00, şi miercuri, între orele 18:30-20:00.

 

Joi, 15 august

Statui vii, la  Iulius Mall Suceava

În ziua de joi, 15 august, Statuile vii, actori ai trupei Funnyart Iaşi,  care mediatizează , începând de luni, 12 august,  Festivalul Medieval în patru cartiere ale Sucevei, vor fi amplasate în interiorul Iulius Mall Suceava. Acestea vor putea fi admirate între orele: 11.00 - 12.00 si 13.00 - 14.00.

 

Paradă cu făclii, pe străzile Sucevei

Parada cu făclii a Festivalului de Artă Medievală „Ştefan cel Mare” se va desfăşura în municipiul Suceava, începând cu ora 20.30. Trupele, asociaţiile şi ordinele cavalereşti care vor evolua în cadrul festivalului (Asociaţia Gladius Dei, Străjerii Cetăţii Bistriţa, Cavalerii de Mediaş, Grupul Terra Ultrasilvana, Paladinii de Terra Medies, Şoimii de Argint, Ordinul Dragonului, Ordinul Solomonarilor, Ordinul Cavalerilor de Hunedoara, Ordinul Cavalerilor Argotici şi Vali Vasilescu Production...) vor parcurge, îmbrăcaţi în costume medievale, traseul Obcini-George Enescu-Primărie-Ana Ipătescu-Cetatea de Scaun.

 

„One night in Havana”, la Padrino

La Padrino are loc "One night in Havana". „Petrecem în stil Cubanez, cu oferte la Cuba Libre şi Mojito. Eşti student? Vino să petrecem împreună! Şampanie şi shot-uri din partea casei pentru toţi studenţii, în plus reducere 15% după ora 24. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească Marca Padrino!”, au declarat organizatorii. Rezervări la 0742 365 859 sau pe www.restaurantpadrino.ro.

 

„Atelierul de Vacanţă”

De la ora 18.30, Librăria Cărtureşti îi invită pe cei mici la „Atelierul de Vacanţă”. Ştrengarii vor petrece clipe minunate alături de prieteni, se vor juca, vor asculta poveşti şi îşi vor dezvolta abilităţile creative. Activităţile sunt destinate copiilor cu vârste între 4 şi 12 ani, cărora le oferă cele mai plăcute şi utile moduri de a petrece timpul liber.

 

Vineri, 16 august

Deschiderea oficială a Festivalului Medieval

În curtea interioară a Cetăţii de Scaun a Sucevei are loc, la ora 17.30, deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediţii a Festivalului de Artă Medievală „Ştefan cel Mare”.

 

Sărbătoreşte la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări se pot face la 0742 365 859.

 

Expoziția de pictură și grafică a cercului de la Palatul Copiilor

La ora 17.00, în incinta City Gallery din Shopping City Suceava, Palatul Copiilor Suceava organizează expoziția anuală de pictură și grafică a celor mai talentați elevi ai cercului de pictură. Vor fi expuse lucrări realizate de tineri artişti de vârste diferite, create sub îndrumarea prof. Petronela Rusu: Briana Cozmei - 12 ani, Gabriel Lupoaia - 14 ani, Nicolae Ungureanu - 16 ani, Miriam Cozmei - 10 ani, Iasmina Sava - 6 ani şi Mălina Rusu - 5 ani. Tematica abordată variază de la naturi statice, peisaje și personaje de desene animate realizate în ulei, pe pânză, până la peisaje și fantezii abstracte sau teme filozofice realizate în tuș. Peste 60 de lucrări vor sta la dispoziţia vizitatorilor pentru a fi admirate.

 

Sâmbătă, 17 august

Distracţie în stil Padrino

Începând cu ora 22.30, te invităm să te distrezi în stil Padrino pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări se pot face la 0742 365 859.

 

Duminică, 18 august

Nopţi de table în Fierărie Pub Boem

„Pentru că mai vrei nopţi de table în Fierărie Pub Boem şi pentru că dorinţa ta este poruncă pentru noi, timp de două luni, în fiecare duminică, de la ora 17, te aşteptăm să-ţi arăţi supremaţia în arta jocului de table. Avem premii şi diplome la fiecare ediţie, iar finaliştii fiecărei duminici îşi vor disputa Titlul de Maestru tablagiu în Fierărie, într-o finală, marele premiu fiind un weekend la o cabană pentru două persoane”, anunţă organizatorii. Premiile la fiecare ediţie sunt: locul I – 60 de lei, locul II – 30 de lei şi şocul III – o sticlă de vin. La fiecare ediţie, limita este de 40 de participanţi.

Intrarea este 10 lei şi se plăteşte la bar, iar rezervări se pot face la 0755 222 880. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei