Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 188 (5395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recomandările poliţiei pentru o vacanţă în siguranţă

Joi, 15 August 2013 (14:17:06)

 

Pentru ca sucevenii şi turiştii care se află în judeţul Suceava să se poată bucura în linişte de zilele libere, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale şi de patrulare cu precădere în zona lăcaşelor de cult, dar şi a zonelor de agrement, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, identificarea şi monitorizarea persoanelor cu un comportament antisocial (cerşetori, hoţi din buzunare etc.), precum şi prevenirea oricăror incidente ce pot tulbura ordinea şi liniştea publică.

Poliţiştii îi sfătuiesc totodată pe cetăţeni să manifeste atenţie la bunurile pe care le au asupra lor (bijuterii, sume de bani etc.) şi care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii rele, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă.

De asemenea, pentru cei care vor alege să îşi petreacă timpul liber în natură, la picnicuri, poliţia face următoarele recomandări:

  • să aprindă focul numai în locuri special amenajate şi să îl supravegheze în permanenţă;

  • să respecte programul locaţiei unde se organizează aceste activităţi în aer liber;

  • să păstreze locul curat şi nealterat.

Reamintim cetăţenilor că în această perioadă toate autospecialele echipate cu aparate radar execută misiuni pe drumurile naţionale şi europene din judeţ, 156 de poliţişti rutieri fiind prezenţi la datorie pentru a se asigura că sucevenii şi turiştii beneficiază de o călătorie fără evenimente rutiere”, se precizează într-un comunicat al poliţiei.

Totodată, zilnic, în această perioadă, 12 de poliţişti din cadrul Serviciului Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava vor organiza patrule şi activităţi de menţinere a ordinii publice în câte 10 trenuri şi acţiuni specifice în 7 staţii CFR şi triaje. Poliţiştii TF vor organiza acţiuni de menţinere a ordinii şi siguranţei şi în incinta şi zona Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava.  

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Recomandările poliţiei pentru o vacanţă în siguranţă.
 Vizualizări articol: 1335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Recomandările poliţiei pentru o vacanţă în siguranţă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei