Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 188 (5395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Serviciile de Paşapoarte şi Înmatriculări şi Permise Auto nu vor avea liber în ziua de 16 august

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Angajaţii Serviciului Înmatriculări Vehicule şi Eliberare Permise Auto, precum şi cei ai Serviciului Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Simple nu vor avea liber în ziua de vineri, 16 august 2013. Anunţul a fost făcut de prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, care a precizat că Executivul României a aprobat în şedinţa de ieri ca ziua de 16 august să fie liberă pentru personalul din sectorul bugetar. Cu toate acestea, Sinescu a spus că datorită cererii mari din partea persoanelor care lucrează în străinătate aflate în concediu în ţară, în această perioadă, s-a luat decizia ca cele două servicii să lucreze în cursul zilei de vineri, pentru a fi respectate toate programările făcute online. Prefectul a declarat că Serviciul  Înmatriculări Vehicule şi Eliberare Permise Auto şi Serviciul Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Simple vor funcţiona vineri după programul normal.

„Prin această decizie dorim să venim în sprijinul celor care vin din străinătate şi au un timp limitat pentru a apela la cele două servicii” a precizat Florin Sinescu. El a adăugat că salariaţii celor două servicii vor avea liber în cursul zilei de astăzi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serviciile de Paşapoarte şi Înmatriculări şi Permise Auto nu vor avea liber în ziua de 16 august.
 Vizualizări articol: 1126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serviciile de Paşapoarte şi Înmatriculări şi Permise Auto nu vor avea liber în ziua de 16 august0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Taxele pentru Serviciul de inmatriculari trimis de
(15 aug 2013, 19:43:09
In atentia d-lui Prefect
Pentru a nu mai purta oamenii pe drumuri propun infiintarea unui ghiseu unic la Mall Suceava pentru achitarea urmatoarelor taxe: taxa permis (CEC), taxa autorizatie nr provizorii, taxa certificat inmatriculare (CEC), taxa inmatriculare provizorie, taxa buletin - carte identitate (Primaria Suceva), timbru de mediu, taxa furnizare date (Trezorerie). Pentru lamuriri suplimentare contactati-ma la tel 0757027781.
Este o problema solicitata de toate persoanele care apeleaza la institutia dumneavoastra (Serviciul Inmatriculari si Eliberare Permise)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei