Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 182 (5389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 8-14 august

„Teatru la Cetate”, spectacole pentru copii şi adulţi

Sub genericul „Teatru la Cetate”, în zilele de 10 şi 11 august vor avea loc, la Cetatea de Scaun a Sucevei, atât dimineaţa, cât şi după-amiaza, spectacole de teatru pentru copii şi pentru adulţi. Cei mici vor putea asista la spectacolele interactive de teatru susţinute de Funny Art Iaşi, sâmbătă, între orele 10.00-10.40, „Povestea gogoaşei”, şi între orele 11.00-11.40, „Păcală şi Tândală”, iar duminică, între orele 10.00-10.40, „Prostia omenească”, şi între orele 11.00-11.40, „Ursul păcălit de vulpe”.

Pentru adulţi vor fi prezentate sâmbătă spectacolele „Cuceririle lui Arlechino” (Funny Art Iaşi, între orele 18.00-18.50) şi „Visul unei nopţi de vară” (de la ora 19.30), de William Shakespeare, spectacol susţinut de studenţii Secţiei de Actorie (clasa prof. Maia Morgenstern şi Tache Florescu), de la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii „Hyperion”, iar duminică, după acelaşi orar, vor fi repetate aceleaşi spectacole.

 

„Ia-ți biletul de vacanță!”, la Shopping City

Dacă e vară, Shopping City Suceava își trimite clienții în vacanță. În perioada 15 iulie-11 august, pasionații de shopping sunt așteptați să participe la campania de vară ”Ia-ți biletul de vacanță!” și au ocazia să câștige 2.800 de premii instant, precum și marele premiu – un sejur all inclusive pentru două persoane în Turcia. Cei care își doresc să aibă parte de o escapadă la munte au șansa să câștige la cumpărături de minimum 100 de lei unul din cele trei weekenduri la pensiunea Voroneț Residence 4*, puse în joc în cadrul campaniei. Totodată, în cursa pentru marele premiu – un sejur all inclusive în Turcia, oferit de Agenția Seven Travel – pot intra clienții care au cumpărături de minimum 150 de lei pe un singur bon de casă, se prezintă la Info Point şi extrag un talon răzuibil.

Pentru a putea beneficia de premiile puse la bătaie în cadrul campaniei ”Ia-ți biletul de vacanță!”, clienții sunt invitați să facă cumpărături de minimum 100 de lei sau 150 de lei la oricare din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava și să se prezinte la Info Point-ul amplasat în zona magazinului Leonardo pentru a extrage un talon răzuibil.

 

Reduceri şi promoţii de vară, la Shopping City

Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 70% şi oferte speciale la colecţiile de vară, iar dacă încă nu v-aţi bucurat de concediu, Shopping City vă trimite la relaxare all inclusive. Magazinele din Shopping City au pregătit reduceri de până la 70% şi oferte speciale la colecţiile de vară. Astfel, New Yorker, Secuiana, Fox, House of Art şi Takko Fashion vă aşteaptă cu reduceri de până la 70%, Leonardo – 50%, Plafar – 50 % discount la al doilea produs cumpărat, Deichmann – cumpără o pereche de încălţăminte redusă şi pentru a doua pereche primeşti 50% reducere sau cumpără două perechi reduse şi pe a treia o primeşti gratuit, Orsay, Moda Miss, Bobo Shop, Pada Murre, Dovani, Otter – până la 50%, Benvenuti – 55%, Alexandria Librării – 2+1 gratuit la cele mai frumoase cărţi. Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în Mariounnaud şi cu reduceri de până la 50% în B&B Collection, iar produse din cristal şi sticlă cristalină vor putea fi cumpărate de la magazinul Villarte, cu reducere de până la 20%. Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod sau Delia O7 puteţi achiziţiona produse reduse cu până la 20%, iar Fox Kids vă aşteaptă cu discounturi de până la 70%.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni, Mobexpert vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse şi reduceri de până la 50%.

Media Galaxy oferă reduceri între 20% şi 50%, dar şi discount-uri valorice de până la 1.000 de lei la TV-uri Smart 3D LG cu diagonala mai mare de 47”, iar în Flanco găsiţi produse reduse cu 20%. În magazinele operatorilor de telefonie mobilă puteţi profita de oferte speciale la telefoane şi abonamente. Oferte incredibile şi preţuri imbatabile vă oferă şi hipermarketul Carrefour. În Catalogul Carrefour şi în magazin găsiţi reduceri de până la 50%.

 

“Joacă golf şi câştigă pe loc”, la Shopping City

Vara aceasta, la Shopping City Suceava distracţia şi cumpărăturile se măsoară în premii. În fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, din perioada 12 iulie-11 august, în cadrul campaniei “Joacă golf şi câştigă pe loc” clienţii au şansa de a câştiga instant, premii răcoritoare şi invitaţii la film.

În mod distractiv, pentru a-şi alege premiul dorit, cumpărătorii trebuie să trimită o minge de golf cu ajutorul unei crose, într-un spaţiu special amenajat. Astfel, zilele toride vor deveni mai suportabile pentru norocoşii câştigători ai partidelor de golf care vor putea să-şi potolească setea cu premii răcoritoare, constând în krushers, îngheţată şi limonadă. În plus, invitaţiile la film puse în joc vor face vacanţa câştigătorilor mai distractivă, oferindu-le şansa de a viziona cele mai noi producţii în format 3D. Pentru a putea participa la campanie, clienţii trebuie să se prezinte la Info Point-ul amenajat în faţa magazinului Leonardo din incinta Shopping City Suceava cu un bon de casă în valoare de minimum 200 de lei.

 

„Kids City” - Hai la joacă la groapa cu nisip!

Cei mici sunt invitaţi să se distreze la groapa cu nisip la Shopping City Suceava pe toată durata verii. „Dacă încă nu v-aţi bucurat de mare şi de plajă, Shopping City Suceava vă invită alături de cei mici să vă bucuraţi de jocurile vacanţei. Copiilor le place enorm să se joace în nisip, aşa că am amenajat special pentru ei o plajă pe galeria comercială, în zona magazinului Leonardo. Locul de joacă este deschis pentru public în fiecare zi, iar sâmbătă şi duminică, între orele 10:00-16:00 cei mici sunt așteptaţi cu ateliere de desen şi pictură pe faţă. Îi aşteptăm pe piticoţi, în perioada 12 iulie-11 august, la Shopping City, cu surprize care mai de care mai distractive. Îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute”, anunţă organizatorii.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Cei mici au ocazia să înveţe diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City, în fiecare luni, între orele 17:00-18:00, şi miercuri, între orele 18:30-20:00.

 

Târgul de Handmade, la Iulius Mall

Pasionaţii obiectelor unicat, lucrate manual, sunt aşteptaţi în acest sfârşit de săptămână la Iulius Mall Suceava. De vineri până duminică inclusiv, Târgul de Handmade, de la parterul mall-ului, îi va reuni pe cei mai talentaţi artizani din Suceava. Cercei, brăţări, broşe, inele, genţi, cutiuţe pentru bijuterii şi alte accesorii se numără printre produsele realizate cu multă migală de artişti.

 

Iulius Mall îi invită pe cei mici la dans

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, prichindeii pot deprinde diferite stiluri de dans, în cadrul lecţiilor gratuite oferite în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, de la ora 18.00. Copiii pot opta pentru rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

Expoziţie de pictură şi grafică, la Iulius Mall

În luna august, Iulius Mall Suceava este gazda unei expoziţii aparte. Publicul iubitor de frumos va putea admira 32 de lucrări de pictură şi grafică, în ulei, tempera şi creion, pe pânză şi hârtie, semnate de artistul sucevean Adrian Ştefan Smîntancă. Temele abordate în cadrul expoziţiei intitulate sugestiv „Lumină şi sunet” sunt peisajul, portretul, natura statică, precum şi domeniul abstract. Adrian Ştefan Smîntancă a absolvit cursurile clasei de pictură din cadrul Şcolii de Arte „Ion Irimescu”, sub îndrumarea maestrului Dumitru Rusu. Organizatorii manifestării sunt Iulius Mall Suceava, în colaborare cu Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina şi Alianţa „Pro Bucovina”.

 

Joi, 8 august

Expoziţia „Arta germanilor din Transilvania - secolele XVIII-XIX”

La Muzeul de Istorie din municipiul Suceava se deschide, la ora 12.00, expoziţia cu genericul „Arta germanilor din Transilvania - secolele XVIII-XIX”, care prezintă publicului 29 de lucrări de pictură din colecţia Muzeului Naţional Bruckenthal. Expoziţia, care se circumscrie acţiunilor organizate în cadrul parteneriatului de colaborare inter-instituţională între Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu şi Muzeul Bucovinei, aduce pe simezele sucevene lucrări de pictură realizate de artişti germani din Transilvania secolelor XVIII-XIX. Sunt lucrări care prezintă portrete, peisaje şi scene de viaţă laică şi religioasă, piese din categoria Tezaur aflate în patrimoniul muzeului sibian, tablouri în ulei pe pânză sau pe carton semnate sau atribuite artiştilor Johann Martin Stock, Johann Bobel, Franz Anton Bergmann, Franz Neuhauser, Henrich Trenk, Theodor Glatz, Theodor Benedikt Sockl, Carl Dorschlag, Lotte Goldschmidt, Fritz Schullerus, Karl Ziegler, Mathilde Berner Roth şi Arthur Coulin. Expoziţia va putea fi vizitată până pe data de 8 septembrie.

 

Mexican Fiesta, la Padrino

„Padrino vă aşteaptă la Mexican Fiesta. Petrecem în stil mexican. La un metru de tequila comandat primeşti cinci shoturi din partea casei, iar la două shoturi comandate al treilea ţi-l dăm noi. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15%, după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 9 august

Petrecere în Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino. Noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 10 august

„Maramureş Mon Amour”

Sala „Aurel Băeşu” a Muzeului de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni prezintă, în intervalul 10-16 august, expoziţia de fotografie cu genericul „Maramureş Mon Amour”, realizată de Yves Beliard. Expoziţia, prezentată de La Societe Francaise des Amis de Ion Irimescu şi etalată cu sprijinul Muzeului de Artă „Ion Irimescu”, a Fundaţiei Culturale „Ion Irimescu” şi a Primăriei municipiului Fălticeni, va fi vernisată sâmbătă, 10 august, la ora 16.00. Evenimentul va cuprinde şi un moment muzical susţinut de prof. univ. Nicolae Maxim şi Voichiţa Serba.

 

Distracţie la Padrino

„Începând cu ora 22:30, te invităm să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei