Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 182 (5389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Nenorocire

S-a dus la scăldat la râul Suceava şi acum este în comă profundă la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care a vrut ieri după-amiază să se răcorească în râul Suceava a ajuns la spital, iar medicii îi dau şanse reduse de supravieţuire. Nenorocirea s-a întâmplat în jurul orei 19.00, în zona barajului din apropierea staţiei de epurare a municipiului Suceava.

Radu Şentaler, un pescar aflat în zonă, a povestit cum s-a petrecut totul, el fiind şi cel care l-a scos pe bărbat din apele râului Suceava.

„L-am văzut când şi-a dat drumul pe curent şi am crezut că vrea să ajungă la locul unde şi-a lăsat bagajul. La un moment dat, am observat că dă din mâini şi mi-am dat seama că se îneacă. Am sărit să-l ajut, dar curentul era foarte puternic şi m-am scufundat de câteva ori până să-l scot la suprafaţă. Încă mai respira şi i-am făcut resuscitare până când au venit cei de la SMURD”, a povestit Radu Şentaler.

Manevrele de resuscitare au continuat şi după sosirea echipajelor de la Ambulanţă şi SMURD, iar mai apoi bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Suceava.

Potrivit medicilor de aici, victima se afla în stop cardio-respirator şi era ventilat mecanic. Bărbatul era în comă profundă de gradul IV şi s-a decis internarea sa în Secţia de Reanimare, dar medicii erau sceptici cu privire la şansele sale de supravieţuire.

Bărbatul venise la scăldat cu alţi doi prieteni. Aceştia au mărturisit că victima se numeşte Tiberiu Constantin Stanciuc, are 21 de ani, şi locuieşte în cartierul George Enescu al municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a dus la scăldat la râul Suceava şi acum este în comă profundă la spital.
 Vizualizări articol: 8304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
S-a dus la scăldat la râul Suceava şi acum este în comă profundă la spital5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei