Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 176 (5383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 1-7 august

Târgul Meşterilor Populari

Cea de-a XVIII-a ediţie a Târgului Meşterilor Populari, care se va desfăşura în perioada 2-4 august, în Muzeul Satului Bucovinean, va reuni circa 100 de artizani şi meşteri populari din toate zonele ţării. Organizatorii evenimentului, Consiliul Judeţean Suceava şi Muzeul Bucovinei, vor oferi publicului, pe parcursul celor trei zile, şi o serie de spectacole care vor aduce pe scenă formaţii, ansambluri şi interpreţi de folclor îndrăgiţi.

Astfel, mâine, începând cu ora 17.00, vor urca pe scenă Fanfara din Stamate şi interpreţii Ionel Dorel, Viorica Duceac, Mariana Maximiuc şi Andreea Chisăliţă.

Sâmbătă, de la ora 16.00, spectacolul va fi asigurat de Alexandru Brădăţan, Florin Costan, Ancuţa Corlaţan, Doina şi Ciprian Petroaie şi Ansamblul de dansuri „Obcina Poienilor”, iar la ora 18.00 publicul se va întâlni cu formaţia „Trei parale” şi cu Doina Fodor Lavric.

Duminică, începând cu ora 15.00, vor evolua în spectacol ansamblurile „Stejarii” şi „Vicoveanca”, precum şi interpreţii de muzică populară Laura Haidău, Dănuţ Onoiu, Dana Dăncilă, Mariana Maximiuc, Andreea Chisăliţă, Ionel Dorel, Denisa Flocea, iar seara, de la ora 18.30, vor cânta Margareta Clipa şi Leonard Zamă.

 

„Ia-ți biletul de vacanță!”, tombolă cu premii, la Shopping City

Dacă e vară, Shopping City Suceava își trimite clienții în vacanță. În perioada 15 iulie - 11 august, pasionații de shopping sunt așteptați să participe la campania de vară ”Ia-ți biletul de vacanță!” și au ocazia să câștige 2.800 de premii instant, precum și marele premiu – un sejur all inclusive, pentru două persoane, în Turcia. Cei care își doresc să aibă parte de o escapadă la munte, au șansa să câștige, la cumpărături de minimum 100 de lei, unul din cele trei weekenduri la Pensiunea Voroneț Residence 4*, puse în joc în cadrul campaniei. Totodată, în cursa pentru marele premiu – un sejur all inclusive în Turcia, oferit de Agenția Seven Travel – pot intra clienții care au cumpărături de minimum 150 de lei pe un singur bon de casă, se prezintă la Info Point şi extrag un talon răzuibil. Pentru a putea beneficia de premiile puse la bătaie în cadrul campaniei ”Ia-ți biletul de vacanță!”, clienții sunt invitați să facă cumpărături de minimum 100 de lei, respectiv 150 de lei, la oricare din magazinele aflate în incinta Shopping City și să se prezinte la Info Point-ul amplasat în zona magazinului Leonardo pentru a extrage un talon răzuibil.

 

Kids City - Hai la joacă la groapa cu nisip!

Cei mici sunt invitaţi să se distreze la groapa cu nisip la Shopping City Suceava pe toată durata verii. Dacă încă nu v-aţi bucurat de mare şi de plajă, Shopping City vă invită alături de cei mici să vă bucuraţi de jocurile vacanţei. Copiilor le place enorm să se joace în nisip, aşa că am amenajat special pentru ei o plajă pe galeria comercială, în zona magazinului Leonardo. Locul de joacă este deschis pentru public în fiecare zi, iar sâmbătă şi duminică, între orele 10:00-16:00, cei mici sunt așteptaţi cu ateliere de desen şi pictură pe faţă. „Îi aşteptăm pe piticoţi, în perioada 12 iulie – 11 august, la Shopping City, cu surprize care mai de care mai distractive. Îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor pleca acasă cu amintiri plăcute”, anunţă organizatorii.

 

Reduceri şi promoţii de vară, la Shopping City

Magazinele din Shopping City au pregătit reduceri de până la 70% şi oferte speciale la colecţiile de vară. Astfel, New Yorker, Secuiana, Fox, House of Art şi Takko Fashion vă aşteaptă cu reduceri de până la 70%, Leonardo – 50%, Plafar – 50% discount la al doilea produs cumpărat, Deichmann – cumpără 1 pereche de încălţăminte redusă şi pentru a 2-a pereche primeşti 50% reducere sau cumpără 2 perechi reduse şi pe a 3-a o primeşti gratuit, Orsay, Moda Miss, Bobo Shop, Pada Murre, Dovani, Otter – până la 50%, Benvenuti – 55%, Alexandria Librării – 2+1 gratuit la cele mai frumoase cărţi. Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în Marionnaud şi cu reduceri de până la 50% în B&B Collection, iar produse din cristal şi sticlă cristalină vor putea fi cumpărate de la magazinul Villarte cu reducere de până la 20%.

Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod sau Delia 07 puteţi achiziţiona produse reduse cu până la 20%, iar Fox Kids vă aşteaptă cu discounturi de până la 70%. Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, Mobexpert vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse şi reduceri de până la 50%. Media Galaxy oferă reduceri între 20-50%, dar şi discount-uri valorice de până la 1.000 de lei la TV-uri Smart 3D LG cu diagonala mai mare de 47”, iar în Flanco găsiţi produse reduse cu 20%. În magazinele operatorilor de telefonie mobilă puteţi profita de oferte speciale la telefoane şi abonamente. Oferte incredibile şi preţuri imbatabile vă oferă şi hipermarketul Carrefour. În Catalogul Carrefour şi în magazin găsiţi reduceri de până la 50%.

 

“Joacă golf şi câştigă pe loc”, la Shopping City

În fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, din perioada 12 iulie – 11 august, în cadrul campaniei “Joacă golf şi câştigă pe loc” clienţii au şansa de a câştiga instant premii răcoritoare şi invitaţii la film. În mod distractiv, pentru a-şi alege premiul dorit, cumpărătorii trebuie să trimită o minge de golf cu ajutorul unei crose într-un spaţiu special amenajat. Astfel zilele toride vor deveni mai suportabile pentru norocoşii câştigători ai partidelor de golf, care vor putea să-şi potolească setea cu premii răcoritoare, constând în krushers, îngheţată şi limonadă. În plus, invitaţiile la film puse în joc vor face vacanţa câştigătorilor mai distractivă, oferindu-le şansa de a viziona cele mai noi producţii în format 3D. Pentru a putea participa la campanie, clienţii trebuie să se prezinte la Info Point-ul amenajat în faţa magazinului Leonardo din incinta Shopping City cu un bon de casă în valoare de minimum 200 de lei.

 

Săptămâna germană, la Talcioc Cultural

„Timp de o săptămână, 5-11 august, în Talcioc Cultural, poţi să te simţi ca un neamţ adevărat, fiindcă avem pentru tine bere din belşug cu bretzel, premii, proiecţii de film şi muzică nemţească, dar şi multe alte surprize cu specific”, anunţă organizatorii.
Intrarea este liberă! Rezervări la 0755 222 880.

 

Joi, 1 august

Hawaiian Summer Party, la Padrino

În Padrino este Hawaiian Summer Party şi oferta serii: Hawaiian Summer Cocktail, la doar 10 lei. „Eşti student? Vino să petrecem împreună. Şampanie şi shot-uri din partea casei, pentru toţi studenţii. În plus, reducere 15%, după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească Marca Padrino!”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 2 august

Trupa Los Anonimos, în Padrino

Începând cu ora 22:30, te distrezi pe ritmuri latino, alături de trupa Los Anonimos, în Padrino. Nu rata un superconcert latino live. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 3 august

Distracţie maximă, la Padrino

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino. Distracţie maximă, pe hit-urile mixate de DJ Verony şi DJ Funk”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859.www.RestaurantPadrino.ro

 

 Galeria Suspendată în Talcioc Cultural

„Dacă vreţi să luaţi parte la o experienţă multisenzorială, vă aşteptăm în Talcioc Cultural, la miezul nopţii, la deschiderea Galeriei Suspendate. Cu această ocazie, vom vernisa şi prima expoziţie, <Desene şi Ilustraţii>, a ilustratoarei Raluca Ioniţă”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă! Rezervări la 0755 222 880.

Cătălin Ungureanu revine La Fierărie - Pub Boem

„Cătălin Ungureanu vine să revadă publicul sucevean şi să îi cânte, în Fierărie - Pub Boem. Vă aşteaptă pe toţi cei care vreţi o seară plăcută, în compania muzicii folk”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă. Rezervări la 0755 222 880.

 

Duminică, 4 august

Nopţi de table, la Fierărie – Pub Boem

„Pentru că mai vrei Nopţi de table, în Fierărie - Pub Boem, şi pentru că dorinţa ta este poruncă pentru noi, timp de două luni, în fiecare duminică, de la ora 17:00, te aşteptăm să-ţi arăţi supremaţia în arta jocului de table”, anunţă organizatorii.

Intrarea este 10 lei, la bar. Rezervări la 0755 222 880.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei