Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 176 (5383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

ITRSV Suceava trebuie să concedieze trei angajaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Singura instituţie din judeţ care are atribuţii de control pe raza a cinci judeţe -  Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Bacău, Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare, trebuie să funţioneze cu mai puţini oameni, începând de luna aceasta.

Conform unei decizii primite de la Guvern, în cel mai scurt timp, ITRSV Suceava trebuie să renunţe la serviciile a trei dintre angajaţi, cu funcţii de referent sau consilier.

Măsura vine ca urmare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 77/2013 -  „Măsuri privind desfiinţarea/reducerea posturilor vacante/ocupate din administraţia publică locală, instituţiile şi autorităţile publice”.

În cazul ITRSV, reducerea de personal va afecta 4% dintre angajaţi.

„Conform calculelor, rezultă că trebuie să disponibilizăm un număr de 3 angajaţi, în vederea reducerii cheltuielilor la buget. E greu să facem asta, dar nu avem alternativă”, a declarat inspectorul-şef al ITRSV Suceava, Daniel Coroamă.

Acesta a precizat că, pentru o bună funcţionare a instituţiei pe care o conduce, ar fi nevoie de o mărire a numărului de personal. Mai exact, pentru cele aproape 1,2 milioane de hectare de pădure pe care trebuie să le aibă în grijă, ar trebui să aibă un număr de 95 de salariaţi, în vreme ce în prezent, personalul care acţionează la nivelul celor cinci judeţe este de 75.

Măsura de reducere a personalului, pe lângă desfiinţarea posturilor vacante, va afecta şi alte instituţii sucevene, care vor fi înştiinţate zilele acestea asupra măsurilor pe care trebuie să le aplice şi a numărălui de salariaţi care trebuie să plece acasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ITRSV Suceava trebuie să concedieze trei angajaţi.
 Vizualizări articol: 2326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
ITRSV Suceava trebuie să concedieze trei angajaţi3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei