Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 170 (5377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe mâna judecătorilor

Individul care şi-a omorât vecina cu un ciocan, pentru că i-a spus să dea muzica mai încet, trimis în judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul care luna trecută a omorât cu un ciocan o bătrână de 74 de ani, vecină cu acesta, pentru că septuagenara i-a cerut să dea muzica mai încet, a fost trimis miercuri în judecată de procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Emanuel Drîngu, de 19 ani, din municipiul Fălticeni, a fost dat pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Fapta a fost comisă în noaptea de 9 spre 10 iunie, însă a fost sesizată la poliţie abia după o săptămână de către un amic de-al inculpatului.

Potrivit rechizitoriului, după ce a lovit-o pe bătrână de mai multe ori cu un ciocan în zona capului, septuagenara prăbuşindu-se inconştientă la pămâmt, Emanuel Drîngu a continuat să o lovească cu pumnii şi picioarele peste corp. A acoperit apoi cadavrul victimei cu diverse obiecte de îmbrăcăminte care se aflau în locuinţa acesteia.

Aproape o săptămână, tânărul de 19 ani nu a spus nimănui nimic, însă i-a cerut unei prietene o geantă mare de voiaj, mărturisindu-i că vrea să plece în Belgia.

În noaptea de 15 spre 16 iunie, Drîngu a consumat alcool împreună cu mai multe persoane, iar spre dimineaţă, întrebat de unul dintre tovarăşii de pahar despre mirosul greu care se simte în imobil, inculpatul i-a povestit terifianta faptă, arătându-i şi cadavrul victimei.

Amicul respectiv a sesizat câteva ore mai târziu poliţia, oamenii legii descoperind astfel cadavrul septuagenerei şi anunţând procurorii criminalişti.

Emanuel Drîngu a fost eliberat din penitenciar pe data de 28 mai a.c., unde ispăşise o pedeapsă de zece luni de închisoare pentru furt calificat, conducere fără permis şi cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. 

La 19 august 2012, acelaşi individ a intrat în casa bătrânei de 74 de ani şi i-a furat acesteia suma de 2.000 de lei şi alte bunuri, fiind trimis în judecată de procurorii din Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care şi-a omorât vecina cu un ciocan, pentru că i-a spus să dea muzica mai încet, trimis în judecată.
 Vizualizări articol: 1476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individul care şi-a omorât vecina cu un ciocan, pentru că i-a spus să dea muzica mai încet, trimis în judecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei