Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 170 (5377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 25-31 iulie

Concurs de darts, la Club V şi La Fierărie

Începând de mâine, 26 iulie, în fiecare vineri, timp de patru săptămâni, de la ora 20:00, Federaţia de Darts din România vă invită la darts. În Suceava, concursurile se vor desfăşura la Club V şi La Fierărie. Această serie de concursuri se adresează în primul rând jucătorilor începători.

 

„Ia-ți biletul de vacanță!”, tombolă cu premii, la Shopping City

Dacă e vară, Shopping City Suceava își trimite clienții în vacanță. În perioada 15 iulie - 11 august, pasionații de shopping sunt așteptați să participe la campania de vară ”Ia-ți biletul de vacanță!” și au ocazia să câștige 2.800 de premii instant, precum și marele premiu – un sejur all inclusive, pentru două persoane, în Turcia. Cei care își doresc să aibă parte de o escapadă la munte, au șansa să câștige, la cumpărături de minimum 100 de lei, unul din cele trei weekenduri la Pensiunea Voroneț Residence 4*, puse în joc în cadrul campaniei. Totodată, în cursa pentru marele premiu – un sejur all inclusiv în Turcia, oferit de Agenția Seven Travel – pot intra clienții care au cumpărături de minimum 150 de lei pe un singur bon de casă, se prezintă la Info Point şi extrag un talon răzuibil. Pentru a putea beneficia de premiile puse la bătaie în cadrul campaniei ”Ia-ți biletul de vacanță!”, clienții sunt invitați să facă cumpărături de minimum 100 de lei, respectiv 150 de lei, la oricare din magazinele aflate în incinta Shopping City și să se prezinte la Info Point-ul amplasat în zona magazinului Leonardo pentru a extrage un talon răzuibil.

 

Kids City - Hai la joacă la groapa cu nisip!

Cei mici sunt invitaţi să se distreze la groapa cu nisip la Shopping City Suceava pe toată durata verii. Dacă încă nu v-aţi bucurat de mare şi de plajă, Shopping City vă invită alături de cei mici să vă bucuraţi de jocurile vacanţei. Copiilor le place enorm să se joace în nisip, aşa că am amenajat special pentru ei o plajă pe galeria comercială, în zona magazinului Leonardo. Locul de joacă este deschis pentru public în fiecare zi, iar sâmbătă şi duminică, între orele 10:00-16:00, cei mici sunt așteptaţi cu ateliere de desen şi pictură pe faţă. „Îi aşteptăm pe piticoţi, în perioada 12 iulie – 11 august, la Shopping City, cu surprize care mai de care mai distractive. Îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor pleca acasă cu amintiri plăcute”, anunţă organizatorii.

 

Reduceri şi promoţii de vară, la Shopping City

Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 70% şi oferte speciale la colecţiile de vară. Magazinele din Shopping City au pregătit reduceri de până la 70% şi oferte speciale la colecţiile de vară. Astfel, New Yorker, Secuiana, Fox, House of Art şi Takko Fashion vă aşteaptă cu reduceri de până la 70%, Leonardo – 50%, Plafar – 50% discount la al doilea produs cumpărat, Deichmann – cumpără 1 pereche de încălţăminte redusă şi pentru a 2-a pereche primeşti 50% reducere sau cumpără 2 perechi reduse şi pe a 3-a o primeşti gratuit, Orsay, Moda Miss, Bobo Shop, Pada Murre, Dovani, Otter – până la 50%, Benvenuti – 55%, Alexandria Librării – 2+1 gratuit la cele mai frumoase cărţi. Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în Marionnaud şi cu reduceri de până la 50% în B&B Collection, iar produse din cristal şi sticlă cristalină vor putea fi cumpărate de la magazinul Villarte cu reducere de până la 20%. Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod sau Delia 07 puteţi achiziţiona produse reduse cu până la 20%, iar Fox Kids vă aşteaptă cu discounturi de până la 70%. Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, Mobexpert vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse şi reduceri de până la 50%. Media Galaxy oferă reduceri între 20-50%, dar şi discount-uri valorice de până la 1.000 de lei la TV-uri Smart 3D LG cu diagonala mai mare de 47”, iar în Flanco găsiţi produse reduse cu 20%. În magazinele operatorilor de telefonie mobilă puteţi profita de oferte speciale la telefoane şi abonamente. Oferte incredibile şi preţuri imbatabile vă oferă şi hipermarketul Carrefour. În Catalogul Carrefour şi în magazin găsiţi reduceri de până la 50%.

 

“Joacă golf şi câştigă pe loc”, la Shopping City

În fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, din perioada 12 iulie – 11 august, în cadrul campaniei “Joacă golf şi câştigă pe loc” clienţii au şansa de a câştiga instant premii răcoritoare şi invitaţii la film. În mod distractiv, pentru a-şi alege premiul dorit, cumpărătorii trebuie să trimită o minge de golf cu ajutorul unei crose într-un spaţiu special amenajat. Astfel zilele toride vor deveni mai suportabile pentru norocoşii câştigători ai partidelor de golf care vor putea să-şi potolească setea cu premii răcoritoare, constând în krushers, îngheţată şi limonadă. În plus, invitaţiile la film puse în joc vor face vacanţa câştigătorilor mai distractivă, oferindu-le şansa de a viziona cele mai noi producţii în format 3D. Pentru a putea participa la campanie, clienţii trebuie să se prezinte la Info Point-ul amenajat în faţa magazinului Leonardo din incinta Shopping City cu un bon de casă în valoare de minimum 200 de lei.

 

Expoziţie Internaţională de Artă, la City Gallery

Asociaţia Română de Qigong Falun Dafa România organizează Expoziţia Internaţională de Artă „Adevăr - Compasiune – Toleranţă”, la City Gallery din incinta Shopping City. Expoziţia prezintă lucrările unui grup internaţional de artişti consacraţi: Kathleen Gillis, Kunlun Zhang, Xiaoping Chen, Xiqiang Dong şi alţii. Publicul va putea viziona expoziţia la Galeria de Artă City Gallery până pe 29 iulie, de luni până sâmbătă, între orele 9:00-21:00, şi duminică, între orele 9:00-20:00. Expoziţia a ajuns în România după un turneu de mare succes în peste 45 de ţări şi 210 oraşe. Fiecare tablou reprezintă o poveste adevărată, picturile fiind realizate din dorinţa de a face cunoscute oamenilor lumii crimele persecuţiei şi torturile la care sunt supuşi practicanţii Falun Dafa în China zilelor noastre, precum şi frumuseţea unei vieţi trăite după standarde morale înalte.

 

Caravanei Filmelor TIFF, la Fălticeni

Cea de-a patra ediţie a Caravanei Filmelor TIFF are loc în 13 oraşe din România. Cu sprijinul Primăriei municipiului Fălticeni, în perioada 27-28 iulie, în Piaţa “Nada Florilor”, de la ora 22.00, cinefilii vor avea ocazia să vadă două dintre filmele de succes prezentate la TIFF 2013. Sâmbătă, 27 iulie – „Funeralii Fericite” (2013), în regia lui Horaţiu Mălăele. Duminică, 28 iulie – „Condamnat la viaţă” (regia: Bogdan Dreyer). Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino este un proiect organizat de Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul programului MEDIA Mundus al Uniunii Europene. Intrarea este liberă.

 

Vineri, 26 iulie

Cântare în Fierărie cu Roxana şi Claudiu

Vineri, de la ora 20.00, Claudiu şi Roxana dau cântare La Fierărie – Pub Boem pentru că le place să se întâlnească cu prietenii lor la o seară plină de voie bună şi muzică folk. Intrarea este liberă. Rezervări la 0755 222 880.

 

Expoziţia Border Cities & New Identities la Uzina de Apă

Ordinul Arhitecților din România filiala Nord Est vă invită să participați la vernisajul expoziției Border Cities & New Identities | România 2013 care va avea loc vineri 26 iulie 2013, de la ora 17.00, la Centrul de Arhitectură, Cultură urbană şi Peisaj – Uzina de Apă din str. Apeductului nr. 4, Suceava.

 

Sâmbătă, 27 iulie

Loredana, Vunk şi Ruby vor concerta la Iulius Mall

Loredana, Vunk şi Ruby vor concerta la Iulius Mall Suceava, în cadrul evenimentului „Ciuc Music. Live Music”. Concertul celor trei artişti va începe la ora 20:00 şi se va desfăşura pe o scenă amenajată în parcarea Iulius Mall. Intrarea pentru public este liberă.

 

Concert la Talcioc Cultural

„Vino sâmbătă în Talcioc Cultural, să urezi La mulţi ani Fierăriei, cel mai Boem Pub de cinci ani încoace! Vom putea dansa şi cânta alături de Emeric Imre, Adrian Bezna, trupa Icarus, Ioan Mateiciuc, Marius Aluncăriţei şi Teodora Botez, precum şi alţi prieteni ai Fierăriei, care doresc să ne ureze La mulţi ani”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă, pe baza unui SMS cu textul "Jubileu Nume Prenume". Rezervări la telefon 0755 222 880.

 

Petrecere de Jubileul de cinci ani, La Fierărie Pub Boem

„Dacă ai chef de petrecut, de dansat, de chefuit, de râs şi dacă vrei să zici personal La mulţi ani de Jubileul de cinci ani La Fierărie Pub Boem, te aşteptăm cu mare bucurie şi căldură să mănânci din tortul nostru tipic fierăresc şi să cinsteşti cu shot-uri din partea casei”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă. Rezervări la 0755 222 880.

 

Duminică, 28 iulie

Nopţi de table, în Fierărie Pub Boem

„Pentru că mai vrei nopţi de table în Fierărie Pub Boem şi pentru că dorinţa ta este poruncă pentru noi, timp de două luni, în fiecare duminică, de la ora 17, te aşteptăm să-ţi arăţi supremaţia în arta jocului de table”, anunţă organizatorii. Intrarea este 10 lei şi se plăteşte la bar. Rezervări la 0755 222 880.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1205 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei