Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 158 (5365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 11-17 iulie

Dans pentru copii, la Iulius Mall

La Iulius Mall Suceava, activităţile distractive se ţin lanţ pentru prichindei. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, cei mici sunt invitaţi pe ringul sălii Boomdance, de la etajul mall-ului, începând cu ora 18.00, pentru a învăţa primii paşi ritmaţi. Dansatorii profesionişti le vor oferi lecţii gratuite de rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

Târg de Handmade, la Iulius Mall

De vineri până duminică, 12-14 iulie, parterul Iulius Mall găzduieşte o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Articole unicat, lucrate cu migală, îi vor încânta pe toţi cei amatori de bijuterii, poşete, articole vestimentare sau decoraţiuni realizate manual. Micile opere de artă vor da culoare vacanţei de vară şi vor fi accesoriile ideale pentru a completa ţinutele de sezon.

 

Expoziţia „PICT'URA!”

Până pe 31 iulie, galeriile Iulius Mall găzduiesc expoziţia „PICT'URA!”. Pasionaţii de artă vor putea admira 20 de lucrări semnate de Claudiu Marian Lazăr Melian, realizate prin tehnici mixte.

 

Promoţii la Iulius Mall

La Iulius Mall Suceava, zilele caniculare sunt combătute cu promoţii răcoritoare. Pasionaţii de shopping au posibilitatea de a-şi îmbogăţi garderobele cu articole mult râvnite, acum la preţuri cu până la 70% mai mici. Zilnic, până pe 28 iulie, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor fi răsplătiţi cu premii instant

 

Joi, 11 iulie

Pit Stop – diagnosticare auto gratuită, la Shopping City

Între orele 09:00 şi 18:00, în parcarea Shopping City Suceava se va desfăşura campania de creştere a siguranţei în trafic Pit Stop, iniţiată de Operaţional Auto Service şi Motor Center. În cadrul campaniei, vor fi efectuate gratuit verificări ale sistemelor de siguranţă a autovehiculelor (sistem de frânare, amortizoare, sistem de iluminat etc). Fiecare testare durează aproximativ 5 minute, iar la sfârşitul verificărilor specialiştii Auto Check Center, asistaţi de reprezentanţii unităţilor service auto partenere Operaţional Auto Service şi Motor Center, vor oferi tuturor automobiliştilor detalii despre starea tehnică a autovehiculelor. De asemenea, cei prezenţi vor primi consiliere gratuită şi oferte pentru remedierea defectelor la maşinile testate.

 

Vineri, 12 iulie

Cristi Minculescu, la Padrino

Iubitorii muzicii de calitate au ocazia de a vedea şi de a asculta, de la ora 22.00, la Padrino, două legende ale rock-ului românesc - Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu, prezenţi pentru prima oară la Suceava, după despărţirea de trupa Iris. Cei doi vor reînvia cei mai frumoşi ani de carieră petrecuţi împreună la începutul anilor ‘80, într-un proiect exploziv, o demonstraţie de pasiune şi virtuozitate artistică, fiind susţinuţi de excepţionalii muzicieni suedezi Anders Diephuis (tobe) şi Ken Sundberg (bas).

Repertoriul reuneşte piese antologice din patrimoniul Iris: „Cei ce vor fi”, „Trenul fără naş”, „Pe ape”, „Doar pentru voi”, „Lumina zilei”, „Noaptea” şi „Strada ta”, dar şi câteva preluări din istoria muzicii mondiale, reinterpretate cu măiestrie de cele două legende ale rock-ului românesc împreună cu “maşina de ritm” suedeză: AC/DC („Highway to Hell”, „Whole Lotta Rosie”), Bad Company („Feel Like Making Love”), Whitesnake („Gimme All Your Love”), Led Zeppelin („Stairway to Heaven”).

Tariful de intrare la spectacol este de 30 de lei, iar rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0742 365 859.

 

Lansare de carte, la City Gallery

De la ora 18.00, în City Gallery din Shopping City Suceava, Tiberiu Ciubotari vă invită la lansarea cărţii „Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă în traistă”. Cartea poate fi considerată un îndreptar de înţelepciune personală, familială, relaţională, economică, socială, politică.

 

Sâmbătă, 13 iulie

Expoziţiela „Galeria Tuturor - fără resentimente”

La „Galeria Tuturor - fără resentimente”, din incinta Complexului Comercial „Zimbru” Suceava, se deschide, la ora 13.30, expoziţia de artă plastică cu genericul „Despre mine”, a artistului Sorin Ursan Delaclit. La vernisajul expoziţiei, la care invitaţi speciali sunt Angela Zarojanu, Doru George Pascal şi Cornel Grosaru, autorul lucrărilor va susţine un recital de arii celebre din operele compozitorilor Verdi, Leoncavallo şi Puccini, acompaniat la chitară de fiica sa Teodora.

 

Andre Rieu, „regele valsului”, via satelit în format HD, la 3D Cafe

„André Rieu's 2013 Maastricht Concert” va fi transmis, de la ora 21:00, în direct din Olanda, via satelit, la 3D Cafe din Shopping City Suceava. Este pentru a treia oară când la Suceava se preiau aceste spectacole marca Andre Rieu, cunoscut şi sub numele de „regele valsului”, alături de alte câteva cinematografe din ţară: Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea, şi multe altele din Europa. Preţul unui bilet este de 50 de lei. Biletele sunt disponibile la 3D Cafe din Shopping City Suceava. Relaţii şi rezervări, la telefon 0743 137 540 şi pe http://www.3dcafe.ro/in-curand/evenimente.html.

 

Trupa The Brad Pits, concert la Talcioc Cultural

Trupa The Brad Pits va concerta, de la ora 21:00, la Talcioc Cultural. Înfiinţată la Iaşi, la iniţiativa a doi membri Fără Zahăr, Bobo Burlacianu şi Alex Neagu, trupa The Brad Pits le promite sucevenilor o seară specială. Spre deosebire de stilul satiric al trupei Fără Zahăr, The Brad Pits schimbă complet genul muzical, cântând piese alternative şi indie rock, în limba engleză. Din componenţa actuală, pe lângă Bobo (chitară electrică, voce) şi Alex (tobe), face parte şi Vladimir Ivanov (chitară bas).

Preţul unui bilet este de 10 lei, iar biletele se găsesc la bar. Rezervări la 0755 222 880.

 

Luni, 15 iulie

Expoziţia „Adevăr - Compasiune - Toleranţă”

La City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, se deschide, la ora 18.00, expoziţia internaţională de artă cu genericul „Adevăr - Compasiune - Toleranţă”, o manifestare cu un puternic mesaj pentru susţinerea practicanţilor Falun Gong persecutaţi de regimul comunist chinez. Expoziţia prezintă contrastul dintre serenitatea practicii Falun Gong şi persecuţiile şi tortura îndurate de membri ai acestei mişcări. Exponatele ilustrează calea nobilă a artiştilor în strădania lor de a resuscita fundamentul moralităţii umane, de a se reîntoarce la o formă artistică clasică şi de a răspândi principiile universale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1234 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei