Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 158 (5365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cum să meargă? Şi ce?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Alaltăieri, se pare că au luat sfârşit negocierile (sau ce-or fi fost ele...) dintre doi domni „investitori” în fotbal. În ăl românesc, că în altul, să zicem în cel britanic, nici măcar unul din ei n-ar fi fost primit nici pe trotuarul de vizavi de locul unde s-ar fi purtat negocieri pentru vreo echipă de liga a 5-a. Am spus „se pare”, fiindcă este exclus, din cât mă duce pe mine mintea, să nu apară cât de curând fel de fel de mici sau mari surprize pentru cel care a cumpărat de la Copos nu clubul Rapid, ci de fapt datoriile acestuia. Nu inventez eu, ci a declarat-o pe propria-i gură însuşi presupusul nou investitor, anume că i-ar fi dat acestuia 3 milioane, dar că de fapt nu i-a dat 3 milioane, ci s-a angajat să-i acopere acestuia datorii de 3 milioane! Bun, dar celelalte 25!? Că parcă la atât zicea mai acu' vreo lună, două, chiar Copos, i se ridică datoriile. Şi că de aia n-a mai avut bani nici de salarii, nici de chirie pentru stadion, nici, nici, nici... Dincolo de faptul că despre Copos se ştie şi se spune că ar fi un cărpănos nenorocit, pentru mine rămâne o enigmă neelucidată ce a căutat el în fotbal. Să fi văzut în asta o trambulină pentru ascensiunea politică? Posibil, din moment ce s-a trezit, pe la o bucată de vreme, ditamai Vicepremierul României. Faptul că din această poziţie n-a reuşit să producă decât niscai dosare penale, unele groase rău, cum e ăla legat de Loteria Română, e altă poveste. Averea lui Copos, cât o fi ea de mare / mică, este evident că n-a fost suficientă pentru a ţine / menţine o echipă de primă divizie. Vorba e: a lui Nicolae Cristescu o fi de ajuns? Având în vedere că e „poate de 100 de ori mai mică”, după cum el însuşi a spus-o, noi ce să înţelegem? Că-i va plăti pe fotbalişti nu o dată la 8 luni, ci o dată la 800 de luni? Ori că, fiind „de 100 de ori mai rapidist decât Copos” (citat tot din Cristescu), Rapidul va reveni la viaţa boemă interbelică, pe când se juca pe-o bere şi-un grătar? Oricum, acest domn Cristescu pare născut (nu făcut!) să patroneze Rapidul: îl recomandă asemănarea izbitoare cu frizerul Luigi Ionescu, devenit celebru ca interpret al piesei „Lalele”, precum şi costumele sale de un rafinament încă neatins sub podul Grant.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să meargă? Şi ce?.
 Vizualizări articol: 1154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cum să meargă? Şi ce?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei