Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 158 (5365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Timp liber

Locuri în şase tabere de vară pentru tinerii din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia pentru Sport şi Tineret Suceava a anunţat că tinerii din judeţ pot participa, pe perioada vacanţei de vară, la tabere organizate în şase centre de agrement din ţară. Participanţii trebuie să fie elevi/tineri înscrişi într-o formă de învăţământ, cu vârsta între 14 şi 35 de ani, să fie cetăţeni români şi să fie apţi din punct de vedere medical.

Oferta Direcţiei pentru Sport şi Tineret Suceava cuprinde: Tabăra naţională „ECO-KNOW-LIFE”, în perioada 11-17 august, la Agafton, în Botoşani, Tabără naţională de artă foto, între 19 şi 25 august, la Baza Turistică Târgu Mureş, Tabăra naţională „Culori, Diversitate şi Toleranţă”, 21-27 august, la Centru de Agrement Pădureni - Covasna, Tabăra naţională „Turismul gălăţean, între fascinaţia naturii şi monumentele creştine”, în perioada 22-28 august, la Gârboavele - Galaţi, Tabăra naţională de speologie şi fotografie subterană, 27 august-2 septembrie, la Arieşeni – Alba, şi Tabăra naţională „Tinerii voluntari în lupta antidrog”, în perioadele 27 august-2 septembrie şi 4-10 septembrie, la Buşteni - Prahova.

Finanţarea taberelor, cazare şi masă, este asigurată de Ministerul Tineretului şi Sportului, elevii selectaţi urmând a avea de suportat doar costurile de transport şi cele legate de organizarea de excursii, intrări la obiective etc.

Cristinel Bărculescu, directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Suceava, a precizat că înscrierile se fac până pe 26 iulie, iar toate informaţiile suplimentare despre tabere şi condiţii de participate se pot obţine la sediul instituţiei, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 7 sau la telefoanele 0230 213 223 şi 0746 224 433. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuri în şase tabere de vară pentru tinerii din judeţ.
 Vizualizări articol: 1269 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locuri în şase tabere de vară pentru tinerii din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei