Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 152 (5359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

Trei zile de manifestări la Zilele Municipiului Rădăuţi 2013

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Rădăuţi a pregătit pentru acest weekend o serie de manifestări dedicate Zilelor Municipiului, care cuprind spectacole artistice, competiţii sportive, vernisaje, foc de artificii, cât şi alte acţiuni dedicate zilelor urbei.

Programul acestor manifestări debutează vineri, 5 iulie, când şeful executivului local, primarul Aurel Olărean, va primi conducătorii formaţiilor care participă la ediţia din acest an a Festivalului Folcloric Internaţional „Arcanul”. Pentru ora 10.00 este programată o competiţie de fotbal juniori, iar în jurul prânzului vor fi vernisate două expoziţii, „Retrospectivă – Traian Rotar” şi „Tradiţii şi obiceiuri în Bucovina”.

După o vizită la Parcul Zoologic, va urma parada formaţiilor participante la „Arcanul”, apoi deschiderea oficială a festivalului, cu un recital susţinut de Adriana Bucevschi.

 

Show susţinut de Horia Brenciu, Celia şi Alb-Negru, urmat de foc de artificii

Ziua de sâmbătă, 6 iulie, va fi deschisă de concursuri de lupte greco-romane, fotbal şi streetball, iar după-amiază, de la ora 17.00, pe scena din piaţa centrală vor evolua formaţiile din străinătate care participă la „Arcanul”. De la ora 21.00 va urma un show susţinut de Horia Brenciu, Celia şi Alb-Negru, după care ziua va fi închisă de un foc de artificii.

Duminică, 7 iulie, pentru orele prânzului este pregătită parada dansului şi portului popular, apoi festivitatea de închidere a ediţiei cu numărul XXII a Festivalului Internaţional de Folclor „Arcanul”, urmată de un recital susţinut de interpretele Dana Dăncilă şi Ionela Popescu.

De la ora 19.00 pe scena din piaţa centrală va fi un spectacol artistic Muay-Thai+Hip Hop G.i.E.m.S.i., iar Zilele Municipiului se vor încheia cu concertul „Hippie cu diamante”, susţinut de Mike Godoroja & Blue Spirit.

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a declarat ieri: „Deşi au existat unele probleme vizavi de organizarea Zilelor Municipiului, sunt bucuros că am reuşit să trecem peste acestea şi că rădăuţenii au prilejul, ca în fiecare an, să sărbătorească zilele localităţii în care trăiesc şi muncesc. Sper că programul manifestărilor va satisface toate gusturile şi că pe parcursul acestui weekend va fi cu adevărat atmosferă de sărbătoare în municipiul Rădăuţi”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei zile de manifestări la Zilele Municipiului Rădăuţi 2013.
 Vizualizări articol: 2695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Trei zile de manifestări la Zilele Municipiului Rădăuţi 20135.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ESTE IMPLICAT trimis de
( 4 iul 2013, 16:29:14
Acest monument de prostie, hopa mitica(wecele) s-a implicat puternic de tot 98%este realizat de el in rest de OLY.Tot programul este facut de acest aerian,un nimeni in drum HOPA MITICA PPDD PROSTICA,oare ce ne-am face fara el?
2.   Comentariu trimis de
( 6 iul 2013, 13:30:34
Mai intai informeaza-te inainte de a posta!!! Altcineva s-a ocupat in TOTALITATE de organizarea si intocmirea contractelor.Comentariile rautacioase se nasc doar din invidie.Oare ce invidiezi functia sau persoana?!Putini sunt cei care se implica cu adevarat...dar din cei care latra sunt prea multi.E usor sa improsti cu noroi! Mai greu e sa faci cu adevarat ceva pentru cetateni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei