Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 152 (5359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Licitaţie

Contractul de asfaltare stradală a Sucevei pe următorii doi ani a fost semnat ieri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asfaltarea străzilor municipiului Suceava a fost încredinţată, pentru o perioadă de doi ani, unei asocieri de firme sucevene.

Semnarea contractului cu asocierea de firme SUCT, Florconstruct şi Conbucovina, a avut loc ieri, după expirarea perioadei de depunere a contestaţiilor.

Cele trei firme asociate au venit cu cele mai mici tarife la serviciile de reparaţii stradale, pe locul doi situându-se oferta asocierii  SC Tehnic-Asist SRL Botoşani - SC Auto Tehnorom SRL Şcheia, urmate de ofertele SC Geiger Transilvania SRL şi a asocierii CCCF Drumuri şi Poduri Timişoara SRL.

Valoarea contractului semnat ieri este de 28 milioane de lei (280 miliarde de lei vechi), plus TVA, pentru o perioadă de doi ani.

Şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, s-a arătat surprins de faptul că deşi valoarea contractului este mare, de aproximativ 6,4 milioane de euro, nu  s-a depus nici o contestaţie în cele zece zile care au trecut de la desemnarea câştigătorului.

În acelaşi timp, s-a arătat mulţumit de faptul că, fiind un contract pe doi ani de zile, se poate face o strategie de reparaţii stradale pe o perioadă mai mare, nu ca până acum, când licitaţiile se organizau anual, iar de la expirarea vechiului contract la semnarea unuia nou se pierdea timp preţios.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contractul de asfaltare stradală a Sucevei pe următorii doi ani a fost semnat ieri.
 Vizualizări articol: 2008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Contractul de asfaltare stradală a Sucevei pe următorii doi ani a fost semnat ieri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   A castigat iar Florconstruct trimis de
( 4 iul 2013, 11:54:42
Era normal sa castige din nou Florconstruct.Chiar daca domnul Florea este cercetat de DNA,DLAF si DIICOT contractele cu statul se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie.Partea proasta e ca domnul Vasilica Puscasu e la inchisoare si nu mai poate lua lucrari in subantrepriza de la Flor Construct.Am gasit un alt titlu in presa pentru aceste contracte de asfaltare stradala:"Contracte de plombe stradale".
2.   USL a dat drumul la banul public trimis de
( 4 iul 2013, 12:06:45
Dar vin vremuri de aur pentru firmele cu mare priza la contracte cu statul.Adio licitatii,adio probleme.S-a dat liber la banul public.Pragul valoric în limita căruia instituţiile publice pot încheia contracte prin achiziţie directă, fără licitaţie, a fost dublat de la 15.000 euro la 30.000 euro pentru produse şi servicii şi ridicat de la 15.000 euro la 100.000 euro pentru lucrări, plafoane valabile începând cu luna iulie acest an.
Noul imn al USL este melodia interpretata de Sisu si Puya "Foame de bani"!Cand PDL a vrut sa faca acelasi lucru reactia USL a fost dura.A zis ca PDL pregăteşte un tun cu banii publici.În final, proiectul nu a mai fost aprobat de Guvernul PDL.
Voi da cateva comentarii de pe forumuri:"S-a dat liber la furat!Clar, se mareste si ŞPAGA!S-a dat liber la jaful din banii publici".
3.   USL a dat drumul la banul public trimis de
( 4 iul 2013, 12:20:20
Si daca tot vorbim de banul public sa spunem cine este organizatorul mirificelor" Zile ale orasului" care au avut loc in patru locatii diferite. Societatea Comercială YZY TREND SRL a adresat Consiliului Local Suceava invitaţia de a-i fi partener în vederea realizării proiectului Zilele Sucevei 2013.SC YZY TREND SRL-D a fost înregistrată la 23 martie 2013, are impresionantul capital social de 200 de lei şi are ca activitate principală: „Bâlciuri şi parcuri de distracţie” .Societatea a fost înfiinţată de un asociat unic, un tânăr om de afaceri de doar 26 de ani.
4.   Comentariu trimis de
( 4 iul 2013, 22:27:24
Radu-mamii'', spune drept , tu esti , ai innebunit , ce-i cu tine, acu' cateva luni ii ridicai in slavi pe prietenii tai din USL, iar acum ii hulesti, ca-s mai excroci decat excrocii dinainte?
Nu se poate , nu-mi vine sa cred ca poti fi tu, esti o clona ....
In alta ordine de idei , ceea ce se intampla la noi este ceva strigator la cer, cum sa semnezi un contract de multe milioane de eur , cu o asociere de firme care n-au si nici n-au avut vreodata, nici o treaba cu asfaltatul , dand la o parte firme consacrate , cu experienta si lucrari similare , doar pe criteriul spagii.....sunt nebuni de legat , iar noi vom fi si mai nebuni , daca vom mai vota excrocii astia , care conduc destinele Sucevei.
Oare chiar nu putem avea si noi un lider, care sa duca Suceava acolo unde ii este locul, ci numai excroci pusi pe furat si deturnat banul public avem parte?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei