Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 152 (5359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Flutur: Constituția propusă de USL ar instaura dictatura majorităţii parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat că democrat-liberalii vor organiza, pe parcursul acestei veri, mai multe întâlniri cu populaţia, în cadrul cărora vor fi explicate care sunt pericolele adoptării proiectului de Constituţie propus de USL.

Gheorghe Flutur a anunţat că liderul PDL, Vasile Blaga, a adresat deja o scrisoare în acest sens Comisiei de la Veneţia, iar PDL va continua să facă toate demersurile în perioada următoare pentru intrarea în normalitate şi pentru “stoparea abuzului de putere al USL”.

“Cu o majoritate parlamentară de 70%, USL a înţeles că poate să facă orice. Şi vreau să precizez că vom avea întâlniri cu toate mediile, cu partidele politice de dreapta care nu susţin această formă a Constituţiei. Ne vom întâlni şi vom avea un calendar de dezbateri în această vară în teritoriu şi vom explica populaţiei pericolul acestei dictaturi a majorităţii parlamentare care s-ar putea întâmpla în urma proiectului de Constituţie în viziunea USL, în care Parlamentul ar deveni forumul suprem de dezbatere și decizie”, a ţinut să precizeze liderul democrat-liberalilor suceveni.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a anunţat că deputaţii PDL au solicitat ca la sesiunea parlamentară extraordinară a Parlamentului să fie prezent şi premierul USL, Victor Ponta, pentru a explica conţinutul Scrisorii cu Fondul Monetar Internaţional. “Vrem să aflăm despre ce acord este vorba, care sunt costurile pentru români, care sunt etapele şi angajamentele, în mod transparent, aşa cum s-a angajat premierul Victor Ponta să o facă încă de la învestitură”, a declarat Flutur, care a adăugat că Victor Ponta ar trebui să dea explicaţii cu privire la noul acord cu FMI.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a precizat că în toamna acestui an, PDL ar urma să aibă pregătit un Guvern alternativ, mult mai suplu faţă de forma pe care o are Cabinetul USL în funcţiune, şi care va avea obligaţia să monitorizeze actuala putere, “să o critice şi să vină cu soluţii alternative în viziunea Partidului Democrat Liberal”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Constituția propusă de USL ar instaura dictatura majorităţii parlamentare.
 Vizualizări articol: 1332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Constituția propusă de USL ar instaura dictatura majorităţii parlamentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incompetent + parsiv trimis de
( 4 iul 2013, 12:32:37
Flutur nu stie ca = dictatura majoritatii. Cand era PDL majoritate parlamentara, atunci intelegea principiul. 'Te dracu' de smenar.
1.1  RE: Incompetent + parsiv trimis de
( 4 iul 2013, 16:34:37
democratie = dictatura majoritatii. e imbecil realizat sistemul de cenzurare de pe site.
2.   E timpul... trimis de
( 5 iul 2013, 10:58:30
Este momentul sa stati ascuns un timp pentru "" realizarile "" cat a-ti fost in conducerea Ocolului Silvic Suceava, cat si A C.J. Suceava, va recomanda sa dispareti ca persoana publica , prezenta d-tra nu provoaca decat crampe la stomac si indignare. Oare pana unde poate merge? Nu as vrea sa te intalnesc!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei