Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 152 (5359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă... Perioada 4-10 iulie

Zilele Humorului

Ediţia de anul acesta a Zilelor Humorului va avea loc în perioada 5-7 iulie, pe parcursul celor trei zile turiştii şi locuitorii oraşului Gura Humorului urmând să aibă parte de concerte, concursuri, dar şi de festivaluri de umor sau de muzică. Zilele Humorului vor începe vineri, 5 iulie, de la ora 12:00, când în parcul din centrul oraşului va fi deschis târgul meşteşugarilor. Acest târg se va desfăşura până duminică, 7 iulie. Concertele organizate la ediţia de anul acesta a Zilelor Humorului vor avea loc de vineri şi până duminică, începând cu ora 21:00, pe scena mare din Parcul Ariniş. Vineri seara va fi organizat spectacolul „Români cu talent la... Humor”, la care vor participa finalişti ai concursului Românii au Talent. După acest moment, pe scenă va urca tânăra Diana Căldăraru, finalistă la Românii au Talent, care va fi acompaniată de grupul Axiome.

Sâmbătă, la ora 21:00 va începe concertul formaţiei LaLa Band, în timp ce duminică, pe scena din parcul Ariniş va urca Horia Brenciu Band.

 

Trei zile de manifestări la Zilele Municipiului Rădăuţi

Primăria municipiului Rădăuţi a pregătit pentru acest weekend o serie de manifestări dedicate Zilelor Municipiului, care cuprind spectacole artistice, competiţii sportive, vernisaje, foc de artificii, cât şi alte acţiuni dedicate zilelor urbei. Sâmbătă, de la ora 21.00 va avea loc un show susţinut de Horia Brenciu, Celia şi Alb-Negru, după care ziua va fi închisă de un foc de artificii.

 

Târgul de Artă şi Antichităţi, la Iulius Mall

De vineri până duminică, 5-7 iulie, parterul Iulius Mall va fi gazda unei noi ediţii a Târgului de Artă şi Antichităţi, organizat în parteneriat cu Bucovinart. Clienţii vor putea admira şi cumpăra cele mai elegante articole înnobilate cu patina timpului. Zeci de participanţi din toate colţurile ţării vor expune cele mai preţioase amintiri, iar doritorii îşi vor putea îmbogăţi colecţiile cu obiecte spectaculoase ancorate în trecut. Amatorii de artă şi istorie vor descoperi la Iulius Mall Suceava: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii, cărţi, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte obiecte învăluite în mister.

 

Dans pentru copii la Boomdance

Şi prichindeii primesc invitaţie la dans. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, năzdrăvanii vor învăţa primii paşi ritmaţi în cadrul lecţiilor gratuite oferite în sala Boomdance, de la etajul Iulius Mall, de la ora 18.00. Copiii vor dansa rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

Joi, 4 iulie

 

Vernisajul expoziţiei „PICT'URA!”, la Iulius Mall

De la ora 19.00, la Iulius Mall se desfăşoară vernisajul expoziţiei „PICT'URA!”, care reuneşte 20 de lucrări semnate de Claudiu Marian Lazăr Melian. Operele de artă sunt realizate prin tehnici mixte şi pot fi admirate în galeriile Iulius Mall, până pe 31 iulie.

 

Seară bucovineană, în Padrino

„În Padrino, încingem o horă mare, pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15%, după ora 24.00. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 5 iulie

 

Adrian Bezna şi Vasile Mardare, la Talcioc Cultural

Adrian Bezna şi Vasile Mardare vă invită, de la ora 21:00, la o seară de poveste în Talcioc Cultural, cu Folk Frumos şi Chitara Cosânzeana. Biletul este 10 lei.
Rezervări la 0755 222 880.

 

Zilele Municipiului Rădăuţi

Pentru ora 10.00 este programată o competiţie de fotbal juniori, iar în jurul prânzului vor fi vernisate două expoziţii, „Retrospectivă – Traian Rotar” şi „Tradiţii şi obiceiuri în Bucovina”. După o vizită la Parcul Zoologic, va urma parada formaţiilor participante la „Arcanul”, apoi deschiderea oficială a festivalului, cu un recital susţinut de Adriana Bucevschi.

 

Petrecere la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino. Noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Deschiderea oficială a Zilelor Humorului

Deschiderea oficială a Zilelor Humorului va avea loc la ora 16:00, când va începe a 23-a ediţie a Festivalului Internaţional de Umor... la Gura Humorului. Vernisajul expoziţiei din cadrul acestui festival va avea loc la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina din Gura Humorului. Pe esplanada Muzeului Obiceiurilor Populare va fi deschisă „aleea artiştilor”, caricaturiştii prezenţi la eveniment urmând să realizeze caricaturi gratuite tuturor celor care vor să rămână cu o amintire de la Zilele Humorului. De la ora 17:00, pe scena mare din Parcul Ariniş va începe Festivalul internaţional de muzică uşoară pentru copii „Euroritm”. La acest festival s-au înscris 80 de concurenţi din România, Germania, Ucraina, Italia, Republica Moldova, Albania, Bulgaria şi Turcia. În prima zi a Zilelor Humorului va mai fi organizat şi un Bal al Gospodarilor, care va avea loc începând cu ora 23:00 la Casa Ţărănească din Parcul Ariniş.

 

Sâmbătă, 6 iulie

 

“Party for All 12”, la Strikers Club din Iulius Mall

Petru cei mai silitori liceeni, care au finalizat examenul de bacalaureat, Strikers Club din Iulius Mall organizează, de la ora 22.00, „Party for All 12”. De buna dispoziţie a tinerilor se vor ocupa DJ Tudor G şi DRU.

 

Zilele Municipiului Rădăuţi

Ziua de sâmbătă va fi deschisă de concursuri de lupte greco-romane, fotbal şi streetball, iar după-amiază, de la ora 17.00, pe scena din piaţa centrală vor evolua formaţiile din străinătate care participă la „Arcanul”. De la ora 21.00 va urma un show susţinut de Horia Brenciu, Celia şi Alb-Negru, după care ziua va fi închisă de un foc de artificii.

 

Distracţie maximă, la Padrino

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino. Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony şi DJ Funk”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

„Nunta de aur” şi Festivalul „Euroritm”, la Gura Humorului

De la ora 12:00, la catedrala din Gura Humorului va avea loc „Nunta de aur”, în care vor fi sărbătorite cuplurile care au împlinit 50 de ani şi peste 50 de ani de căsătorie. Începând cu ora 13:00, la baza pârtiei Şoimul va începe Festivalul tăietorilor de lemne, în cadrul căruia vor fi organizate concursuri forestiere. Între orele 17:00 şi 21:00, pe scena mare din Parcul Ariniş vor evolua copiii înscrişi în Festivalul de muzică uşoară „Euroritm”.

 

Duminică, 7 iulie

 

Festivalul Internaţional de Umor... la Gura Humorului

În ultima zi a Zilelor Humorului va avea loc premierea olimpicilor din Gura Humorului. De la ora 13:30, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina va avea loc premierea câştigătorilor Festivalului Internaţional de Umor... la Gura Humorului, iar de la ora 13:00, pe scena mare din Parcul Ariniş va începe parada portului popular românesc şi al minorităţilor naţionale din Bucovina. Una dintre activităţile de tradiţie organizate în cadrul Zilelor Humorului, Festivalul Gastronomic „Barabula de Aur”, începând cu ora 12:00, pe patinoarul din Parcul Ariniş. De la ora 15:00, la baza pârtiei Şoimul va începe concursul „Cel mai puternic om”. Finala Festivalului internaţional de muzică pentru copii „Euroritm” va avea loc între orele 17:00 şi 21:00. Zilele Humorului se vor închide cu un foc de artificii.

 

Zilele Municipiului Rădăuţi

Pentru orele prânzului este pregătită parada dansului şi portului popular, apoi festivitatea de închidere a ediţiei cu numărul XXII a Festivalului Internaţional de Folclor „Arcanul”, urmată de un recital susţinut de interpretele Dana Dăncilă şi Ionela Popescu. De la ora 19.00 pe scena din piaţa centrală va fi un spectacol aritisc Muay-Thai+Hip Hop G.i.E.m.S.i., iar Zilele Municipiului se vor încheia cu concertul „Hippie cu diamante”, susţinut de Mike Godoroja & Blue Spirit.

 

Stand-up comedy, la Padrino

Începând cu ora 22:00, Padrino Suceava te invită la un spectacol de stand-up comedy cu Bobonete "Bobiţă" și Văncică "Celentano" din serialul Las Fierbinţi de la Pro TV. Rezervări la 0742 365 859.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă... Perioada 4-10 iulie.
 Vizualizări articol: 1173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă... Perioada 4-10 iulie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei