Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 143 (5350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Iulius Mall

Super spectacole de Zilele Sucevei, cu talente locale şi internaţionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Zeci de mii de suceveni s-au distrat de minune la manifestările dedicate Zilelor Sucevei, cei mai mulţi dintre ei fiind prezenţi la concertele şi spectacolele din parcarea Iulius Mall Suceava.

În primele două zile, distracţia a fost asigurată de solişti şi trupe de talie naţională şi internaţională, fără a fi uitate talentele locale, care au dovedit din plin că merită aprecierea sucevenilor.

Printre cei care au asigurat distracţia sucevenilor se numără Alessia şi provocatoarele ei dansatoare, care au făcut atmosferă sâmbătă seara până după miezul nopţii, Leo Iorga şi Adi Ordean (Compact B), cu un superconcert rock, Ion Suruceanu, artist emerit al Republicii Moldova, sau Trupa 9, adică tineri suceveni extrem de talentaţi, care au „încins” publicul şi l-au provocat la dans.

 

Talente sucevene

Dacă vineri distracţia a fost asigurată de cunoscuţi interpreţi de muzică populară – Alexandru Recolciuc, Ionel Coca, Ionela Popescu, Gheorghiţă Ciot, Dorel Ionel, de muzică uşoară – Lucian Darie (de la Vocea României) & DJ Jacky, Cristian Munteanu, dar şi de un concert rock – formaţia Crosside, programul zilei de sâmbătă s-a dovedit a fi şi mai încărcat, dar şi mai diversificat.

Trupele de dans „Don't touch”, „K-lipso” şi de la Şcoala Gimnazială Nr. 9 Suceava au încântat publicul cu dansuri moderne, ţigăneşti, dar şi clasice (vals), tineri talentaţi remarcându-se şi prin prestaţiile celor de la „Dance Generation”, care au ajuns în semifinale la „Românii au talent”.

Un moment impresionant a fost cel oferit de Sorin Ursan, unul dintre sucevenii cu care ne mândrim, care a uimit o ţară întreagă, la emisiunea concurs „Românii au talent”, cântând şi desenând în acelaşi timp. Sucevenii veniţi la mall au putut asculta arii muzicale celebre, ale marilor compozitori clasici, iar la final, unii care au considerat că aplauzele nu sunt de ajuns au venit să-l felicite personal.

 

„Moldovenii s-au născut”

O surpriză foarte plăcută au oferit-o sucevenii din Trupa 9, care au interpretat de minune o serie de piese cunoscute din repertoriul naţional şi internaţional, din care una cu dedicaţie specială - „Moldovenii s-au născut”.

Astfel a fost anunţată şi intrarea pe scenă a îndrăgitului interpret şi compozitor Ion Suruceanu, artist emerit al Republicii Moldova, care a cântat şi a încântat publicul mai bine de o oră, piesele sale, precum „Ce seară minunată”, „Numai tu”, „Clar de lună”, ori cele ale regretatului Dan Spătaru - „Chitara mea” şi „Drumurile noastre toate”.

La cererea spectatorilor, Ion Suruceanu a revenit pe scenă, cu piesa „Mădălina”, mergând apoi să cânte alături de cei care i-au demonstrat că îl apreciază din plin şi îi ştiu piesele pe de rost.

 

Compact B

Iubitorii rock-ului românesc au avut ocazia să îi asculte în direct şi să-i vadă pe scenă pe îndrăgiţii Leo Iorga şi Adi Ordean (Compact B), care au oferit sucevenilor un concert de zile mari, cu melodii noi, dar şi cu piese celebre, din vechiul repertoriu al Compactului de dinainte de despărţire.

Piesele, cântate cu suflet, au sunat bine de tot, încât mii de oameni i-au acompaniat cu vocile lor, cântând „Drumul e lung”, “Toamnă în sufletul meu”, „Seara asta mare” sau piesa nouă „Ploaia care cade”.

 

Alessia – spectacol incitant

Punctul culminat al serii a fost spectacolul oferit de Alessia şi ale sale sexy dansatoare, care nu s-au ferit nici un moment să îşi pună în valoare rotunjimile apreciate din plin de public.

„Ploaia”, „Find me (Ale, ale)”, „No more”, „Ale Kumaye” şi alte hituri cu care Alessia s-a remarcat pe plan internaţional au făcut publicul să vibreze, mulţimea dansând cu mâinile în aer.

Ritmurile dance şi house au răsunat în Suceava până după miezul nopţii, frumoasa Alessia şi dansatoarele ei încântând mulţimea cu dansuri pline de ritm şi energie.

Înainte de a cânta piesa „Loca por tu boca”, Alessia a „şocat” publicul sărutându-le pe cele două frumoase dansatoare, pentru a le lua rujul de pe buze, pentru că al ei „s-a dus”.

La final, rechemată pe scenă, cântăreaţa a mers în mijlocul fanilor ei, care o îmbrăţişau cu foc, mulţi venind după concert să ia autografe şi să pozeze alături de ea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Super spectacole de Zilele Sucevei, cu talente locale şi internaţionale.
 Vizualizări articol: 3252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Super spectacole de Zilele Sucevei, cu talente locale şi internaţionale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(24 iun 2013, 11:32:06
Felicitari primarului pentru organizarea zilelor orasului in patru locatii diferite,cu spectacole de tot felul si pentru toate gusturile.Si mai ales sunt multumit ca primaria a cheltuit doar 50.000 roni.Deci se poate.Cu o suma decenta se pot organiza spectacole ample si frumoase.Remarc si activitatea febrila de pregatire a orasului pentru aceste sarbatori.S-au carpit strazile orasului,Rosal si-a adus aminte ca in contract e prevazuta si udarea strazilor.Pacat ca isi aduce aminte de acest lucru doar cu ocazia zilelor orasului.De asemenea Rosal s-a miscat mai cu talent deoarece e problema licitatiei.Chiar daca a pierdut initial licitatia pentru salubrizare,la contestatie are sanse sa castige.
2.   Felicitari trimis de
(24 iun 2013, 11:41:18
Sambata mergeam prin oras.Am vazut strazile proaspat carpite.Vorba unui prieten de-al meu,chiar daca nu s-a turnat covor asfaltic,macar s-au astupat gropile.Deci romanul e multumit cu putin si vede fata plina a paharului.Strazile erau si proaspat udate de Rosal.S-a facut si curatenie.Asa per ansamblu orasul arata binisor.Ce frumos ar arata daca toate strazile ar fi asfaltate,udate si curate.Dar au trecut zilele orasului si revenim la normal .Normalitate a fost si la Iullius Mall.Din fericire mirosul pestilential de la statia de epurare s-a amestecat cu mirosul de mici si carnati rezultand o miasma specifica de sarbatoare.
3.   Radu mamii radule... trimis de
(24 iun 2013, 23:09:49
Gustul amar de mici si hamsi ars, cu tarani beti de la bere suceveana la 1,5 lei paharul, cu aceeasi inghesuiala la "trupele de renume" si gol la PACT, cu baloane umflate de aceeasi rromi care iti fac ghiul de argint pe loc, cu vata pe bat colorata cu E-uri, trafic blocat de 2 militieni de la circulatie (nu stiu cum se face, dar cand militia ii scoate la dirijat se creaza ambuteiaje)... Toata lumea calare la mall.. Celelalte locatii, pustii. Dl. primarete ar trebui sa arunce un ochi spre Gura Humorului, la fel ca si dl. Baisanu, si sa observe cum se organizeaza o manifestare, fara bani publici, fara bani de buzunar pt dl. prezentator Filip, totul din sponsorizari si cu trupe de renume, nu cu "formatii" scolaresti si infiitate la colt de strada... A fost, vorba lui Doru Octavian Dumitru: EFTRA-ORDINAR!!!! Pacat... ca se puteau face multe, frumoase, aranjate si de bun gust si cu niste "capete" de afis care sa stranga in afara de prostime si pe cei care stau pititi dupa perdele si comenteaza ca si mine! Bafta si la mai multe investitii frumoase pentru anul ce sta sa vina dupa acest "potop"!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei